Další články

Zranění Vácha a Néstor odjeli ze soustředění Sparty

Soustředění pražské Sparty v rakouském Bad Häringu opustili záložníci Lukáš Vácha a Néstor Albiach. Kvůli zdravotním potížím se oba hráči vrátili do Prahy, kde absolvují podrobné vyšetření.

Chtěla mě Plzeň i Slavia, ale Sparta byla prioritou, řekl Néstor

Měl nabídky z Plzně i ze Slavie, španělský útočník Néstor Albiach se ale nakonec rozhodl přestoupit z Dukly do Sparty. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, který podepsal smlouvu na dva a půl roku, bere letenský celek jako nejlepší krok opět se posunout v kariéře.

Sparta získala první posilu, z Dukly přišel Néstor

Sparta získala první zimní posilu. Z Dukly přivedla španělského útočníka Néstora Albiacha, se kterým podepsala smlouvu na dva a půl roku. Letenský celek o příchodu čtyřiadvacetiletého hráče informoval na svých internetových stránkách.

Néstor bude Dukle chybět půl roku, problémy má i Beauguel

Pražské Dukle bude minimálně půl roku chybět Néstor Albiach, který podstoupil operaci zraněného kolena. Španělský útočník kvůli podobnému chirurgickému zákroku z ledna zmeškal celou jarní část minulé sezony. Nespecifikovanou dobu bude absentovat i Francouz Jean-David Beauguel. Nejlepší střelec Pražanů si zase poranil vazy v kotníku.

Néstorovi z Dukly kvůli zranění kolena zřejmě skončila sezona

Španěl Néstor Albiach z Dukly pravděpodobně přijde o celou jarní část první ligy. Jednadvacetiletý útočník si v pátečním semifinále Tipsport ligy s Bohemians 1905 v Berouně zranil koleno a magnetická rezonance odhalila poškození vazů i menisku, které vyžadují chirurgický zákrok.

Hráčem měsíce května se stane Mičola, Néstor nebo Rabušic

Nejlepším hráčem Gambrinus ligy za květen se stane Tomáš Mičola ze Slavie, Španěl Néstor Albiach z dalšího pražského celku Dukly nebo liberecký Michael Rabušic. Nominaci posledního dílu ankety v této sezoně dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA).

Dukla získala španělského útočníka Néstora

Dukla získala první zimní posilu. Pražský celek posílil španělský útočník Néstor Albiach Roger, který přichází z Olímpiku de Xátiva ze třetí španělské ligy. Dvacetiletý hráč s šestým týmem ligové tabulky podepsal smlouvu na dva roky s opcí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele