Miroslav Slepička Články

Další články

V Příbrami po záchraně věří, že Rezek a Slepička budou pokračovat

Příbram po dnešní bezbrankové remíze v odvetě baráže s třetím týmem druhé ligy Brnem oslavila záchranu v nejvyšší soutěži a už začíná myslet na další sezonu. Mužstvo nadále povede trenér Roman Nádvorník a prezident klubu Jaroslav Starka věří, že budou pokračovat i dva sedmatřicetiletí hráči Jan Rezek a Miroslav Slepička.

Příbramský útočník Slepička má zlomenou nohu

Příbramští ztratili v Karviné nejen body, ale minimálně do konce podzimu i svého nejlepšího střelce v aktuální sezoně. Šestatřicetiletý útočník Miroslav Slepička si v dnešním utkání v Karviné zlomil nohu a do konce podzimu už si nezahraje.

Slepička bral remízu oslabené Příbrami na Spartě jako prohru

Příbramští hráli celý druhý poločas proti Spartě v oslabení, přesto dokázali domácí na Letné jako první v nejvyšší soutěži obrat o body. Útočník středočeského celku Miroslav Slepička však i přesto remízu 2:2 považoval za prohru.

Slepička měl slzy na krajíčku, ocenil charakter příbramského týmu

Příbramský Miroslav Slepička měl slzy na krajíčku, když rozhodčí Pavel Franěk ukončil zápas druhé ligy v Opavě. Příbram si totiž díky remíze 1:1 zajistila návrat do nejvyšší soutěže, kvůli čemuž se bývalý reprezentační útočník v zimě vracel do týmu, kde s fotbalem začínal.

Osm českých fotbalistů prošlo draftem indické ligy

Hned osm českých fotbalistů si na podzim zahraje v nově vznikající indické superlize. Hned v prvním kole dnešního draftu si tým Goa vybral útočníka Miroslava Slepičku, s nímž si zahraje i brankář Jan Šeda. Za Bombaj budou nastupovat Jan Štohanzl a Pavel Čmovš.

Sedm českých fotbalistů má namířeno do vznikající indické ligy

Sedm českých fotbalistů by se mohlo na podzim představit v nově vznikající indické lize. Podle deníku Sport mají nabídku na lukrativní angažmá Miroslav Slepička, Jan Štohanzl, Pavel Eliáš, Jakub Podaný, Tomáš Josl a brankáři Jan Šeda a Marek Čech.

Švancara: Slepička je "dobré borec", věřím, že nám pomůže

Zkušený útočník Petr Švancara věří, že jeho nový spoluhráč Miroslav Slepička konečně zažehná zdravotní problémy a bude pro Příbram důležitou postavou v jarním boji o záchranu. Přeje mu, aby se chytil, přestože je jeho přímým konkurentem na místo v sestavě.

Příbram jde do boje o záchranu v první lize i se Slepičkou

Příbramští vstoupí do jarní části sezony i s útočníkem Miroslavem Slepičkou, jehož hostování ze Sparty se v těchto dnech dolaďuje. Trenér Petr Čuhel věří, že stejně jako další posily Ladislav Volešák a Martin Zeman pomůže týmu splnit hlavní cíl, kterým je záchrana.

Slepička se za Spartu trefil po třech letech a přepsal historii

Po třech letech vstřelil ligový gól za Spartu a jeho trefa přinesla rudým barvám hned cennou výhru v Teplicích, kde předtím Letenští nedokázali vydřít vítězství dlouhých deset let. Svůj gól na Stínadlech ale útočník zvlášť nepřeceňoval, neboť dobře chápe svoji roli náhradníka ve stínu Leonarda Kweukeho.

Slepička se vrací ze Záhřebu do Sparty

Spartu Praha posílil útočník Miroslav Slepička z Dinama Záhřeb. Na Letné dnes podepsal smlouvu na dva roky s opcí na další sezonu. Slepičku lákala při jeho návratu ze zahraničí také mistrovská Plzeň, ale hráč dal přednost návratu do pražského klubu.

Sparta začala s třemi novici

Sparta Praha dnes zahájila přípravu na příští sezonu i s třemi novými hráči. Na Letnou přestoupili Slovák Martin Juhar a obránce Vlastimil Vidlička, z hostování v Rakousku se vrátil Nicklas Hoheneder, ke kterým by se podle některých informací mohl přidat Miroslav Slepička z Dinama Záhřeb.

Slepička jde z Dinama Záhřeb hostovat do německého Fürthu

Český útočník Miroslav Slepička stráví jaro v druhé německé lize. Dinamo Záhřeb ho uvolnilo na půlroční hostování do Fürthu, který je aktuálně na čtvrtém místě tabulky a bojuje o postup. Premiérový trénink v novém působišti má absolvovat v úterý. Součástí dohody není opce na případný přestup.

Slepička se raduje z druhého chorvatského titulu

Z druhého mistrovského titulu v Dinamu Záhřeb se raduje český fotbalista Miroslav Slepička. Bývalý útočník Příbrami, Liberce a pražské Sparty působí v Dinamu rok a půl a za tu dobu již podruhé zvedl nad hlavu mistrovskou trofej. Přesto by si přál, aby k titulu přispěl výrazněji než čtyřmi brankami a osmi asistencemi.

Slepička vstřelil druhý hattrick během týdne, ale oslavy nechystá

Výjimečný střelecký zápis má za sebou český fotbalista Miroslav Slepička v dresu Dinama Záhřeb. Během jediného týdne zaznamenal dva hattricky a mocně pomáhá svému klubu přiblížit se mistrovskému titulu v chorvatské lize. Na oslavy ale nemá sedmadvacetiletý útočník příliš času.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele