Miroslav Slepička Články

Sparta potvrdila, že Slepička odchází

Vedení Sparty Praha dnes oficiálně potvrdilo, že se domluvilo se zástupci Dinama Záhřeb na přestupu sedmadvacetiletého fotbalisty Miroslava Slepičky. Transfer však bude administrativně dotažen až po zahájení zimního přestupního období počátkem ledna příštího roku. Řekl to personální ředitel pražského klubu Jakub Otava.

Slepička podle chorvatského tisku přestupuje do Záhřebu

Fotbalový útočník Miroslav Slepička přestupuje z pražské Sparty do Dinama Záhřeb. Podle chorvatského listu Sportske novosti je český reprezentant s tamním mistrovským klubem dohodnutý, na Letnou by za něj měla putovat částka 1,5 milionu eur.

Slepičkovo zranění není vážné

Pořádně si oddechl trenér sparťanských fotbalistů Michal Bílek, když mu dnes kluboví lékaři tlumočili výsledky prohlídky útočníka Miroslava Slepičky. Zranění nejlepšího současného klubového kanonýra ze středeční pohárové odvety proti HFK Olomouc se totiž ukázalo méně vážně, než se původně zdálo. Fotbalista má namožené zádové svalstvo, což by mu nemělo bránit, aby pokračoval v sezoně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele