Slepička se za Spartu trefil po třech letech a přepsal historii

25.10.2011, 09:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (104)

Přidat komentář
Puskas

Přepište dějiny...

Reagovat
centos

Taky jsem chtěl něco podobného napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušek, Slepička, Sionko, Vidlička !! To je výsměch prostě. Tihle hráči na Spartu nemají a pořád budou hrát. Ty Sionkovi centry včera... Slepička sice vyhrával občas souboje a dal důležitej gól, ale to nemění níc na tom, že je dřevěnej a po zemi nezahraje absolutně nic !!

Reagovat
Kenneth

Kez by jen centry, on je tragicky cely.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel Ale koho napravo?

Reagovat
smazaný uživatel

to je bohuzel nas dlouhodobej problem, kterej se neresil ani letos v lete hlavne ze se do leva (kde jsme meli kvalitniho Podaneho ci jeste tehdy Zemana) privedl jeste Juhar, ale prava strana se proste neresi. Mozna by nebylo marny tam zase po case zkusit Kusnira, vzdyt puvodne k nam na pravou zalohu i prichazel, nez z nej Pepa udelal beka

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub Mareš?

Reagovat
smazaný uživatel

nad tim se da taky dobre polemizovat. Bohuzel podava sinusove vykony, jednou zahraje skvele, hned ale pristi zapas je to bida...kdyby hral stabilne dobre, byl by jiste dobrou variantou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli chceš hledat někoho, kdo podává stabilní výkony, tak na pravém kraji zálohy budemem mít věčně prázdné místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mareš je dobrej, ale taky takovej machýrek a náladovej. Dá gól, hraje skvěle, ale jakoby ho to přestalo bavit a tváří se, že on sám to neuhraje.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Kušníra bych nechal tam, kde je. Tam mu to celkem svědčí, ikdyž ty cetry taky nemá excelentní. Napravo potřebujem někoho kreativního, kterej dokáže udělat dobrou kličku, pořádnej centr nebo jít do kombinace s Márou. Takovej Sionko neumí ani jedno, ale zase je vidět, že se snažil, že běhal, ale prostě tohle na Spartu nemůže stačit. Tam musí být hráč, kterej si věří, kterej umí s míčem a udělá tam ten potřebný rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

presne receno - ten kterej si veri. To je u Siona docela vyraznej problem, casto se proste boji udelat klicku, boji se jit do souboje...a takovej hrac bohuzel nema u nas co delat

Reagovat
smazaný uživatel

jojo bojí se udělat kličku a proto se hned snaží centrovat z nesmyslné pozice a trefí prvního obránce do nohy

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitního Podaného? No nevim teda. Huška jsem nikdy nemusel, ale teď dopomohl k čistýmu kontu. Při standartkách brání osobně a je tam platnej. Napravo byl před sezonou: Sionko, Mareš, Kerič, Kadlec, Vacek a myslim že i Juhar může hrát napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kerić a Kadlec jsou na pravém kraji utopení. Vacek by byl vyloženě záplatou, pravý záložník to rozhodně není, Juharovi bych na pravém kraji taky moc nevěřil. Takže zas tolik alternativ na ten post Sparta nemá. Sionko a Mareš. To jsou naše možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička byl včera marnej, balon ani chvilku nepodržel a když už chtěl zpracovat, tak mu odskočil. Těšil jsem se, že když tam přijde Leo, tak to bude lepší, ale byl zmrzlej a bylo vidět, že ho to nebaví..ještě aby jo, když hrál celou přestávku jen báčko :)...Jinak s ostatníma taky souhlasím, Hušek hraje jako před dvaceti lety, nedá balon dopředu, Vidlička pomalej a Sionko nedal skoro jedinej dobrej centr...celkově nehezkej zápas, ale 3 body doma!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo 3 body hlavní a důležité, ale hra tragická včera. Jedinej Mára hrál tu svojí hru a Krejčí taky dobrý, ale třeba takovej Zápotočnej je taky kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Husek byl ted pred tim zranenim docela uz dobrej, ale je videt ze zase spadl do toho, co predvadel minulou sezonu. Vidlicka byl omyl uz od zacatku, nevim jak muzeme kupovat takovouto "posilu" a nehraje u nas na tom miste uz davno treba takovej Gebre. Sionko je uz bohuzel dobrej tak akorat na oziveni hry jako stridajici hrac a ke Slepickovi se ani nema cenu vyjadrovat (hlavne ze takoveho Kerice jsme odeslali na hostovani a tohohle experta si nechali). Vsichni zmineni maji ve Sparte tak maximalne na lavicku nahradniku, bohuzel jak vidime, jsou stale v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička půjde po tomhle zápase výkonostně nahoru. Věřím, že vstřelený gól mu dodá sebevědomí a výkony se přiblíží tomu, co tu hrál před svým přestupem do Dinama Záhřeb.

Reagovat
smazaný uživatel

a tehdy hral prosimte co?byl nejakej golostroj?nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóně 2007/2008 byl naším nejlepší střelcem. Branek rozhodně nedával málo a hrál velmi solidně. Copak jsi zapomněl?

Reagovat
smazaný uživatel

no vim ze par branek dal, ale ze by na nem stala nase hra a byl klicovym utocnikem, jako byli treba Bony ted s Leem, to vazne ne

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóně 2007/2008 dal 12 branek, na podzim 2008 dal gólů 5. Předtím byl velmi dlouho zraněný. Naše hra tehdy nestála na Slepičkovi, ale přesto byl jedním z nejdůležitějších hráčů. Přijde mi nespravedlivé Slepičku zatracovat a tvářit se, jako by to byl nějaký sráč kdovíodkud.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tehdy mel jedine lepsi obdobi, ale ja si dlouhodobe stojim za tim, ze tohle rozhodne neni utocnik pro Spartu. Ano, nejake kvality jiste ma a treba do tymu Jablonce ci Plzne by se hodil, ale podle me by mel byt ted ve Sparte az ctvrtou moznosti (Leo, Kadlec, Keric, Slepicka) a ne druhou, jak je tomu ted a zvlast taky pro ten nas system na jednoho utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy měl jediné lepší období? To se ti lehko řekne, vzhledem k tomu, že se velmi brzy po příchodu do Sparty v roce 2005 zranil, pak se vrátil a prakticky hned krásným gólem rozhodnul derby. Další sezónu skoro celou promarodil. Pak měl tu s dvanácti góly a poslední půlrok neodehrál také špatně. Slepička rozhodně na Spartu měl a byl platným hráčem. Bohužel zdraví ho dost omezovalo. Dnes je na tom s výkony hůř, ale přesto je v jeho silách se výkonostně zvednout a odvádět Spartě dobré služby. Třebaže jen jako náhradník, vzhledem k tomu, že hrajeme na jednoho útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

na místo Huška se přece může postavit Hušbauer, ne? (nebo je zraněnej) .. Na místo Sionka je tam Kadlec ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer bude asi těžko zraněnej, když včera zasáhl do hry jako střídající hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec rozohdne neni nahrada na pravyho zaloznika proboha, vzdyt je to cistokrevnej, nejlepe podhrotovej utocnik to jen Pepik ho kurvi jak jen to je mozne a divi se ze nehraje tak jako kdysi

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen ptám, proč Hušbauer nehrál místo toho Huška ..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, může hrát, ale Pepík si tam stejně dá o třídu horšího Huška...

Reagovat
smazaný uživatel

Pratele kritici, je mi z vas tak trosku spatne, kor jestli jste SPA a rejete takhle do vlastnich rad. Zaprve bych se zastal Slepicky, prtz s ohledem na to ze Leo je the best a je po zraneni, tak po vystridani Slepicky byl utok nulovej, coz se Slepou rozhodne nebyl a rikam to samozrejme ve vsi ucte k Leovi. Jinak Dlouhodobe samozrejme je Leo lepsi hrac jak Slepa. Pak bych se vyjadril jeste ke kritice osob Huska, Zapotocnyho, Sionka a Vidlicky. Kdyz se podivam na vcerejsi lavku, tak tam rozhodne nesedeli lepsi hraci (krom Lea, kterej hral tak jsem to popsal vyse). MOzna kdyby unesl tlak, predvadel vykony na hriste mimo jine a neutapal svuj talent jinde jak na hristi tak mozna jeste Kadlec. Ten u me dost shodil teda za posledni dobu. Namachrovanej nageovanej kloucek kterej v podstate jeste nic moc nedokazal a respekt zadnej. K Sionkovi by jste jako SPA meli chovat daleko vetsi uctu, vek proste nezastavis a vcera to nebylo tak ruzovy, uznavam, ale rozhodne z toho co SPA ma, tak do ty jedenactky patri. Byly zapasy, kde to dobre posilal dopredu. A jinak zase naopak na ody na Krejciho bych rekl, ze jako dobry, vcera to tam prochazel kolem cary pekne, ale proti lepsim bekum (napr Plzen nebo nejakej evropskej klub) by to bylo hovno platny...Delal porad jedno a to samy laciny podbihani, rikam lepsi beci by mu to nebastili....fakt bych byl opatrnej s tou kritikou a nejdriv bych se kouknul jaky ma SPA moznosti/alternativy na lavce...odp. zadny!!!;-)

Reagovat
smazaný uživatel

S tou úctou k našim hráčům souhlasím. Ne snad, že by se kvůli výkonům z dřívějška mělo opouštět od kritiky, ale neuctivý způsob vyjadřování, který leckdy přechází v urážení si hráči nezaslouží. Zvláště hráči jako Sionko, který toho pro Spartu tolik odvedl.

Reagovat
Puskas

Chceš mi říct, že tým jako Sparta nemá adekvátní náhradu? Si děláš srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak mi rekni nekoho z tech co sedeli vcera na lavce???

Reagovat
Puskas

Já jsem baníkovec, je mi to víceméně fuk, ale jako člověk, co fotbal sleduje, nemůžu a nechci věřit, že klub typu Sparty nemá dostatečně široký kádr, aby ti kluci mohli hrát ligu. To neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

mno z tech co sedeli na lavce tak tam je jenom Kadlec, o kterym jsem se vyjadril asi jasne, navic si myslim ze ten by hral zase na svoje ego, takze by to vsechno betonoval strelama a jinak aspon na lavce nebyl nikdo adekvatni...;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pravý kraj zálohy by mohl hrát Mareš (kmenový hráč Teplic), Kušnír (zranění), Kadlec (matný výkon proti Slovanu), Juhar (levák), Podaný (levák) a Sionko. Z těchto nabízených možností je Sionko nejlepší volba. Pravda, jsou tu ještě hráči z béčka, ale byl by to docela risk, nasazovat je do takového utkání, které Sparta musela za každou cenu vyhrát, aby odkopla ty dotírající holomky ze severu Čech.

Reagovat
Kenneth

To je smutny ze ten nekop Sionko patri do jedenactky Sparty. To to s tim titulem zas tak ruzove nevypada.

Reagovat
Petr325

Sionko neměl včera den, ale na pravý kraj zálohy je to pořád pro Spartu nejlepší volba. Kadlec je útočník, Mareš tragickej a nikdo jiný na tom postu asi hrát nebude...Vidlička taky neviditelnej a občasné kiksy...to má Kušník taky, ale ten aspoň umí zaútočit. Hušek škoda slov, to je snad lepší ten Hušbauer...

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten poslední odstavec má u mě Slepička velký plus Alespoň je soudnej a věřím, že to říká upřímně, Leo je opravdu někde jinde, zároveň doufám, že právě proto půjde z GL co nejdřív někam za lepším, za poslední rok udělal velkej pokrok a bez něj bude Sparta poloviční a vo to jde!:)

Reagovat
Puskas

Když to vezmu logicky, tak má pravdu, že většina útočníků je jinde než Kweuke - většina je v jiných klubech:).

Reagovat
Kenneth

To jsou zase zvasty. Radsi se starejte o to aby se vam rozstrilelo duo alkoholiku.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera to bylo hruzostrasny. Proste jsme utrpeli vitezstvi. Prvni pulka jeste nejake meritka znesla, ale to co jsme predvedli ve druhy, to uz jsem hodne dlouho nevidel. Pominu samotnej "vykon" hracu a zastavim se hlavne u stridani - Leo za Slepicku to bylo jasny, jen je videt ze Leo jeste neni v pohode, ale co melo bejt to dalsi?misto toho aby stahl nicotneho Sionka a nebo uz unavenyho Krejciho a posilnil tak snahu dat rozhodujici gol tak vyklidi stred hriste a da tam 3 defenzivini zalozniky to se pak neni cemu divit ze nas pak mackali jak papir...

Co musim jiz tradicne vypichnout byla atmosfera (tedy nebavim se o domacich, protoze ti by bez hlasatele a typka s bubnem ani nebyli slyset). Nas kotel byl skoro plnej a fandeni bylo skvele, nevim jak to bylo slyset v televizi (pro trevora ), ale ja jsem si to uzil naramne, fandilo se skoro celej zapas a i na par delobuchu se dostalo...tak alespon v hledisti jsme ty teplouse jasne prehrali. Jen se opravdu divim, ze na Spartu dorazi 5900 divaku a z toho je jeste 1 500 spartanu. Pritom meli i zeny a deti vstupne zdarma, stadion krasny, pocasi preci jen se trochu umoudrilo a i cas vykopu byl docela rozumnej. Vazne to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ženy/děti bych tam vůbec nepouštěl, poslouchat ty upištěný pubertální kravičky z Teplic bylo horší jak ten fotbal:(

Reagovat
smazaný uživatel

tak si mel jit do naseho kotle, tam nebylo pro takovy existence misto

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam byl s poklidnými přáteli

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej tomu rika jinak ja prave taky a byli jsme hezky jak se patri v kotli nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsi byl poprvé na fotbale a jsi z toho odvařený, že?

Reagovat
smazaný uživatel

no to vis ze jo, ja byl zrovna poprve na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz se prosimte radsi ke me nikdy nevyjadruj, nestojim o nazor televizniho odbornika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nejsi?vecne kritizujes jen podle toho jak ti a ti nebyli slyset a tvrdis to na zaklade televize tak jaky pak co pak

Reagovat
smazaný uživatel

každý to ví a to, že sparťanský support je na úrovni hradce. To znamená, že podprůměr až žalostní A věc druhá, kolik máš výjezdů na spartu či do zahraničí? Já jen, že mě tu pasuješ na "televizního odborníka"...

Reagovat
smazaný uživatel

Na úrovni Hradce rozhodně nejsme. Jsme na tom špatně, ale na výjezdech máme kolikrát velmi dobrý fandění a na některých domácích zápasech taky. Slavia, Baník a Slovácko jsou před námi, ale zbytek ligy minimálně v hlasitosti dáme.

Reagovat
centos

Reagovat
stas87

oproti trevorovi mas minimum vyjazdov,tak prosim ta bud ticho,pochybujem ze si bol na futbale mimo cr,mozno este tak nemecko ked si od zatca

Reagovat
joshua

on je od Žatce?

Reagovat
stas87

myslim ze ano.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je, vidlák par excellans

Reagovat
smazaný uživatel

omg, miluju kdyz tito experti jako ty, kteri o me vi naproste hovno se ke me vyjadruji a jeste lepe se vyjadruji k tomu co a kolikrat delam to jsi vazne takovej debil nebo to jen delas?

Reagovat
stas87

a ty trevora nesudis? poznas ho?oproti tebe ma o dost viac vyjazdov,nie len na banik ale treba polsko,chorvatsko,projel balkan...a nemusis hned pisat a nadavat mi do debilov,ja ta neurazil nicim

Reagovat
centos

Sparta už taky není žádný tahák.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal, že si to pamatuje špatně. No co, alespoň myslí pozitivně .

Reagovat
smazaný uživatel

mě to právě nedalo, pač vím, že sem byl tehdy šťastnej a řádně se to oslavilo, pač Sparta prohrála a vítěznej gól jim dal můj bývalý spolužák ze střední

Reagovat
smazaný uživatel

Jeslínek?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, že mohl hrát proti Spartě. Obvykle mají ty hostovačky ve smlouvě doplněk, že hráč nesmí nastoupit proti svému domovskému klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi si mysleli, že je moc neohrozí. Ale de facto mi to je nějak jedno, proč hrál, hlavní je, že je "porazil"

Reagovat
Puskas

Jen víc takových spolužáků, kéž by měl každý alespoň dva...

Reagovat
smazaný uživatel

už sem to tu psal dřív, že můj ročník na mé bývalé střední škole byl nebývale "silný" (Bíro, Dočkal, Gecov, Jeslínek, Šimůnek a pak tehdejší mladí hokejisti Slavie...)

Reagovat
Puskas

Ale Spartu porazil jen Jeslínek, škoda. Ale jinak to vypadá na slušnou partu...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jo :)

Reagovat
Puskas

Otec, nebo syn?

Reagovat
smazaný uživatel

to druhý.

Reagovat
REPLIKATOR

Na ten zápas se nedalo dívat víc jak 5 minut

Reagovat
kubys

Co to tady je zas za blbosti? Huška jsem měl vždycky jako DM, prostě čističe a posouvače balónů a místo něho by měl nastoupit Hušbauer? Vždyť hraje úplně něco jiného... Ale tak jebat, je to Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer hrál na tom postu líp než Hušek. Respektive, hrál líp než Hušek po zranění. Na začátku sezóny byly výkony Huška velmi sympatické a už skoro svítala naděje, že se probral ze svého zimního spánku a bude dokazovat, že je to fotbalista. Leč to zpropadené zranění ho totálně vykolejilo.

Reagovat
kubys

Ale Hušbauer prostě není defenzivní záložník, jeho přednosti jsou trochu jinde než v rozbíjení útoků. Jeho velká výhoda je, že umí jak slušně bránit, tak slušně útočit, ale především by měl být mozek mužstva, což chápu, že s Matějovským nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude podobný případ jako Kamil Vacek, o kterém jsem říkal, že je škoda ho nasazovat na vyloženě defenzivní post v záloze. Nicméně ve středu zálohy jsou tři (Matějovský, Grajciar a v našem případě Hušbauer) a při takovém počtu se o to bránění můžou podělit tak, aby to Hušbauera vyloženě nebrzdilo v útočení. Ale jako kdyby se mu začalo dařit a vytlačil by ze sestavy Grajciara a na defenzivním postu v záloze se chytil někdo jiný, tak proč ne.

Reagovat
goodbay

to si nemyslím, Grajciar je nejlepší střelec z posledních zápasů Sparty vůbec. Tudy cesta nevede on a Matěj mají v sestavě místo jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Grajciarem je to jinak. Bylo by fajn, kdyby místo ex-slávisty hrál sparťanský odchovanec.

Reagovat
goodbay

já takhle hráče nedělím, dělím je na dobré a špatné. A to že je to ex-slávista. Takových už ve Spartě bylo a co vím, tak tam strávil snad jen 2 roky, slovák, navíc není to odchovanec atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že takových už bylo hodně. A hráče jako Labant, nebo Poborský jsme měl moc rád. Přesto bych byl spokojenější, kdyby ex-slávisti za Spartu nehráli.

Reagovat
goodbay

no já bych byl nejradši, kdyby hráli jen odchovanci, ale to jaksi v případě Sparty bohužel nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Grajciar může zahrát i klidně napravo. Rozhodně do základu patří a řekl bych, že v zápasech je vždy vidět a je jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si komentář nad tebou, pochopíš, jak jsem to myslel.

Reagovat
goodbay

nemyslím si Hušek má také své plusy, je to klasický čistič. To zase Hušbauer předvede i něco dopředu, ale dozadu je to o to slabší. Taky mě dvakrát nepřesvědčil, že by měl nastupovat místo Huška. Proti Žizkovu dal hezkej gol, ale při zápase na Bazalech byl na zabití a dost si koledoval o červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Míro, dej si radši párek s pořádným kouskem hořčice

Reagovat
j_mrazik

Treve, jak se ti líbila naše Hanspaulka?

Reagovat
smazaný uživatel

no, upřímně, my bychom vás porazili, možná budete fotbalovější ale my máme hafo zkušeností. Vy na tom hřišti lítáte jak janci a někteří to hrozně drbou. Na druhou stranu, v neděli to byl parádní fotbal, škoda těch spálených šancí. A kdo se mi od vás herně nejvíc líbil, tak to byl jednoznačně Lexess, to je fakt borec

Reagovat
smazaný uživatel

za tím hraje líp než kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

do kurníku sním...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro starou SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól to byl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele