Další články

Pjanić se vrátí do Barcelony, Beşiktaş s ním na příští sezonu nepočítá

Miralem Pjanić bude za několik měsíců znovu řešit další budoucnost. Bosenský záložník patří Barceloně, probíhající sezonu tráví na hostování v Beşiktaşi a turecký klub nebude usilovat o prodloužení spolupráce, prozradil to sportovní ředitel Ceyhun Kazancı...

Pjanić: V Beşiktaşi jsem spokojen a chci zůstat do konce sezony

Janov čeká těžký boj o záchranu v italské nejvyšší soutěži, v lednu bude posilovat a novou tváří v kabině se podle všeho nestane Miralem Pjanić. O bosenského záložníka má zájem trenér Andrij Ševčenko, sám fotbalista ale hodlá dokončit ligový ročník v Beşiktaşi...

Koeman mě nerespektoval, vylil si Pjanič srdce po odchodu z Barcelony

Rok Miralema Pjaniče v Barceloně se nedá označit jinak než jako nepovedený. Bosenský záložník byl oporou v AS Řím i Juventusu, ale na Camp Nou své umění předvést nedokázal. Zčásti i proto, že neměl důvěru trenéra Ronalda Koemana. Po odchodu na hostování do Besiktase Istanbul Pjanič poodhalil některé věci ze svého angažmá v katalánském velkoklubu.

Z Barcelony odešel i Pjanić, záložníka si vypůjčil Beşiktaş

Barcelona se v průběhu celého léta snažila ušetřit na platech, několik jejích hráčů přistoupilo na snížení mezd a další úsporu představují transfery. Do Atlética Madrid se před několika dny vrátil Antoine Griezmann a v Katalánsku nepokračuje ani Miralem Pjanić, bosenský záložník odešel do Istanbulu...

Pjanić není spokojen se svým vytíženým, chce hrát více

Letošní sezona v podání Barcelony zatím představuje další zklamání a spokojen není ani Miralem Pjanić. Bosenský záložník přišel v září z turínského Juventusu a do této chvíle si nezískal důvěru nového trenéra Ronalda Koemana, k zápasům španělské ligy naskakuje pouze jako náhradník a rozhodně nerozdává úsměvy na všechny strany...

Pjanič se obul do Sarriho. Hráčům v Juventusu nevěřil

Bývalý záložník italského Juventusu Miralem Pjanič se zpětně pořádně opřel do trenéra Maurizia Sarriho. Podle něj dnes již bývalý kormidelník Staré dámy hráčům prostě a jednoduše nevěřil a zpochybňoval jejich profesionalitu.

Juventus získá Arthura z Barcelony výměnou za Pjaniće

Juventus se podle španělských médií dohodl s Barcelonou na přestupu brazilského záložníka Arthura. Do katalánského celku by měl výměnou zamířit bosenský středopolař Miralem Pjanić. Kluby se také domluvily na finančním vyrovnání.

Nevím, jestli zůstanu v Juventusu, řekl Pjanić

Miralem Pjanić dokončuje v Juventusu třetí sezónu, která by mohla být pro reprezentanta Bosny a Hercegoviny zároveň poslední. Podle vlastních slov netuší, zda zůstane hráčem "Staré dámy"...

Záložník Pjanić podepsal v Juventusu novou smlouvu na pět let

Bosenský fotbalista Miralem Pjanić se dohodl s Juventusem na prodloužení spolupráce. Italský klub na svém webu oznámil, že s osmadvacetiletým záložníkem, o něhož se v létě zajímal mimo jiné Real Madrid, podepsal novou pětiletou smlouvu do roku 2023.

Juventus údajně odmítl nabídku od Realu na přestup Pjaniće

Juventus údajně nepřijal nabídku Realu Madrid na přestup bosenského fotbalisty Miralema Pjaniće za 60 milionů eur (asi 1,5 miliardy korun). Oba celky už spolu v létě obchodovaly a do Juventusu přišla hvězda Realu Cristiano Ronaldo za 112 milionů eur. A turínský celek je podle deníku Tuttosport připraven pustit Pjaniće jen za podobnou částku.

Pjanič vyloučil odchod z Juventusu. Není to pravda, řekl

Bosenský záložník Miralem Pjanič se ohradil proti spekulacím, které se v posledních týdnech objevily v nejrůznějších médiích. Podle nich měl být na odchodu z Juventusu Turín, přičemž cílovou destinací měl být Manchester City případně Barcelona. Pjanič však tyto zvěsti popřel.

Juve proti Neapoli bez Dybaly? Allegri ho prý vynechá ze základu

Čtyři body dělí v tabulce Serie A Neapol a Juventus. Oba soupeři se utkají v sobotu v Turíně. Přímý souboj o italský mistrovský titul se však nemusí týkat hned několika opor Juventusu. Velmi nejistý je i start argentinské hvězdičky Paula Dybaly.

Pjanič má zraněné stehno, Juventusu i Bosně bude měsíc chybět

Záložník Miralem Pjanič z Juventusu Turín si před středečním utkáním Ligy mistrů proti Olympiakosu Pireus poranil stehenní sval. Podle vyjádření lékaře bosenské reprezentace bude klubu i národnímu týmu chybět tři až čtyři týdny.

Pjanić oficiálně posilou Juventusu

Juventus oznámil zisk Miralema Pjaniče. Bosenský reprezentant posledních pět let patřil k oporám konkurenčního AS Řím, nyní se stěhuje do Turína, kde se "Staré dámě" upsal až do roku 2021...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele