Z Barcelony odešel i Pjanić, záložníka si vypůjčil Beşiktaş

03.09.2021, 08:45
Aktuality
Miralem Pjanić (© AFP)
Barcelona se v průběhu celého léta snažila ušetřit na platech, několik jejích hráčů přistoupilo na snížení mezd a další úsporu představují transfery. Do Atlética Madrid se před několika dny vrátil Antoine Griezmann a v Katalánsku nepokračuje ani Miralem Pjanić, bosenský záložník odešel do Istanbulu...

Pjanić v letošní sezoně oblékne dres Beşiktaşe. Turecké kluby mají stále možnost posilovat a istanbulský celek rychle dojednal podmínky hostování, fotbalista včera odletěl do země, rychle se podrobil zdravotní prohlídce a podepsal kontrakt, aby ho vedení stihlo zapsat na soupisku pro Ligu mistrů.

Pjanić bral v Barceloně ročně osm milionů eur a Barcelona stále bude hradit většinu jeho platu, Beşiktaş se v tomto směru bude na fotbalistově gáži podílet jenom z jedné třetiny.

31letý Pjanić dříve hrával za Lyon, AS Řím a Juventus a na Pyrenejský poloostrov se přestěhovat před rokem. Nejednalo se přitom o šťastné rozhodnutí, v Barceloně se totiž neprosadil a většinu času strávil na lavičce náhradníků. Za katalánský klub si na své konto připsal třicet soutěžních startů, v probíhající sezoně nenastoupil ani jednou.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (208)

Přidat komentář
roman1978

juchůůůů

Reagovat
roman1978

asi jsem si měl nejdříve přečíst článek. za třetinu platu to na juchání teda moc není.

Reagovat
LAM

Miralem Pjanic took a 60% paycut to make his move to Besiktas. They will pay 2.8M net for his salary this season, which means Barça will only pay around 0.4M.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kenneth

Zdroj? Nejak se mi nechce verit ze by zrovna Pjanic sel o tolik dolu jenom aby si mohl zahrat za Besiktas.

Reagovat
Neutron

mozno to treba brat z inej perspektivy...siel o tolko s platom dolu aby mohol vypadnut z Barcelony...

Reagovat
Denev

Pjanić bude mít v Beşiktaşi 2,75m Euro, zbytek (cca 7milionu) mu doplatí Barcelona. Takhle to je.

Reagovat
10

barcelonskepohadky.webz.cz

Reagovat
Mass

Nebyl si daleko

Reagovat
Mass

fanstránky Barcy https://barcauniversal.com/

Reagovat
Mass

Někdo by ti měl vysvětlit, že všechno co se napíše na twitter nemusí být pravda, ono je to spíš naopak.

Reagovat
10

liga pro bývalý fotbalisty, tj. přesně pro něj...Juve se zlepšuje, že po něm nešlo, to mi dělá radost

Reagovat
10

jinak teda další geniální obchod ze strany Barcelony, ty jejich kroky předčí o několik úrovní i Paraticiho a ten tu laťku nasadil fakt vysoko...

Reagovat
alcantara

Ja verim, ze sa o tom bude niekedy prednasat, ukazkovy pripad domrdania vsetkeho, co sa domrdat dalo.

Reagovat
10

já čekám, že brzo vyjde najevo, že si tam jeli nějaký podvodný schémata s agentama, jinak tohle vysvětlit nejde, to je totiž daleko za nějakou neschopností a debilitou

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to nerad připomínám, ale vyměnili jste ho za Arthura a ještě jste Barce dopláceli

Reagovat
valloire

Reagovat
10

A co? Bilance toho přestupu z pohledu Juve byla -12m, +3m ročně je rozdíl v platech.

Barcelona ho teď poslala zadarmo do Turecka a platí mu 2/3 platu. To chceš porovnávat s pětadvacetiletým Arthurem a jeho hodnotou?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
10

To jako opravdu chcete srovnávat Arthura v nejlepším věku s bývalým fotbalistou, kde musíte platit 2/3 platu (který je 8.5m) za to, že si ho vůbec někdo vezme?

Juventus se zbavil bezcennýho hráče se smlouvou do roku 2023 a získal sice relativně průměrnýho hráče, ale aspoň s nějakou hodnotou a nadějí na případný prodej/výměnu, protože se pořád jedná o reprezentanta Brazílie. A díky tomu rozdílu v platech to už je teď víceméně výměna 1:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v Arsenalu si myslí, že v současné době dostanou za každého průměrného hráče balík peněz. Arthur má zatím nakročeno do skupiny hráčů, co dosáhli vrcholu kariéry ve 23. Jinak, pokud je pravda to, co píše LAM, tak Barca se jeho platu zbavila, zatímco vy Arthurova ne, přičemž stejně nemůže hrát, protože se rozhodl jít na operaci až po dovolený. Pjanič ještě není za zenitem, zrovna Juve by se v současnosti hodil. To, že jde do Turecka je dáno tím, že chce hrát a do lepší soutěže se jeho přestup nestihl dotáhnout. Mimochodem, 5 M čistého si zase tolik týmů dovolit nemůže.

Tím rozhodně netvrdím, že to ze strany Barcy nebyl průšvih, ale jejich příjmy jsou přeci jen větší než Juve a Arthur momentálně představuje velkou zátěž, zrovna v přestupech si poslední roky nemáte moc co vyčítat, s Arsenalem tři nejhůře vedené velkokluby posledních let a to počítám i Monchho ničení Říma.

Reagovat
10

Sorry, ale nesouhlasím s tím, že má Arthur zápornou hodnotu jako Pjanić, to fakt ne. Úvahu jestli věřit tomu, že se vzdal 2/3 platu aby šel do Besiktase nechám na tobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič by tam šel, i kdyby se platu vůbec nevzdal, podle football espaňa se vzdal 60%, což zní o néco reálněji, než LAMovo info.

Odepisujete nějakých 14 mega z přestupu plus plat za každou jeho sezónu v rámci FFP, tj. přes 20 mega ročně za elegantního posouvače. To je i na Juve moc, vzhledem k tomu, co odvádí, nebo teda bude, jestli zase nezjistí, že je zraněný. Podle mě je momentálně neprodejný. Já jsem reagoval na to posmívání, protože do mrtvol převe se nekope, mě je Barcy dokonce líto a to je zrovna nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

*se přece nekope

Reagovat
10

z pozice dalších mrtvol si to můžu dovolit...jen v Barceloně to sabotérství jelo ještě na úplně jiným levelu, minimálně co se částek týče

Do těch výdajů ale nepočítáš příjmy za Pjaniće a rozdíl v platu, který měl v Juve do roku 2023 a který má Arthur. Prostě to vidím tak, že Juventus získal aspoň nějakou naději, zatímco v Pjanićovi měl neprodejnýho hráče s mega smlouvou na 4 roky.

Reagovat
10

A ještě teda k tomu, že by se Juve Pjanić hodil a že není za zenitem. To jde napsat v případě, že si ho za poslední dvě sezony neviděl ve víc jak 3 zápasech, protože jeho úpadek je neskutečnej.

Reagovat
Baronne

Reagovat
PP

no, ještě je tady náš Arsenal..

Reagovat
smazaný uživatel

Mel u vas nejak stabilne lepsi obdobi? Mne vzdycky prisel skvelej, kdyz jsem ho prilezitostne videl ale jakoby to nikdy nenaplnil ten potencial.

Reagovat
10

on měl třetinu sezony skvělou celkem pravidelně, ale bohužel stejně pravidelně pak byl ten zbytek úplně mimo...to je jeho největší slabina, že nikdy nedokázal podávat ty top výkony konzistentně

poslední rok v Juve už to nebyla ani ta třetina sezony, to byl regulérní walking dead, což podle všeho v Barceloně ještě povýšil...

Reagovat
LAM

Miralem Pjanic took a 60% paycut to make his move to Besiktas. They will pay 2.8M net for his salary this season, which means Barça will only pay around 0.4M.

Velká paráda.Před tímto přestupem jsme měli už za léto -173mega na platech.Přestupák jsme měli +80 mega.

Dále jsou jednání o snížení platu s Coutinhem,Dembelem a Umtitim.

Když už nic,tak se aspoň do budoucna tímhle hodně nadechneme.

Reagovat
janinho

ak je to s tym znizenim platu pravda tak to klobuk dole. zbavit sa platu griezmanna aj pjanica je velmi dobry tah od laportu. skoda ze to neprislo na zaciatku leta, tak by ste si leosa mozno vedeli nechat (ak cele to ohladom tej jeho zmluvy nebola komedia pre ludi mimo klub a neboli vopred dohodnuti ze odchadza).

Reagovat
Eichel

to tu pár dní dozadu bol Laporta ešte nahovno

Reagovat
janinho

ja som vtedy jasne povedal, ze v momentalnej situacii ma to "preriedenie kadra" kozmeticky charakter a ze ak sa zbavia aspon 2-3 hracov z patice griezmann, umtiti, dembele, coutinho, pjanic tak poviem ze ma za sebou laporta vysledky. griezmann bol vyborny tah, pjanic ak je pravda ze mu barca bude platit len pol mega tiez, takze za tych 2 ma odo mna a ak si daju dembele, umtiti a/alebo coutinho vyraznejsie znizit plat tak teda klobuk dole.

len je teda skoda ze sa im toto nepodarilo zaciatkom leta, lebo by asi vedeli zmestit messiho s 50% platom do toho stropu.

Reagovat
JM

Reagovat
CHONG

Haaland je blízko

Reagovat
Kluivert9

Určitě blíž, než si seš ochotnej připustit

Reagovat
valloire

Blíž bude až přijede s Dortmundem na Camp Nou.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Edgar Davids

Ceka az Mbappe podepise tomu Realu

Reagovat
10

jo, on se určitě vzdal sám od sebe 5m EUR za rok jen aby mohl z Barcelony do Besiktase

Barcelona mu ten zbytek bude platit

Reagovat
Denev

Ano, bude. Tak je to od včerejška známo v Turecku.

Reagovat
10

To je přece logický, když má plat 8/8.5 a Besiktas v oficiální zprávě napíše, že mu bude platit 2.7m. Jen fanoušci Barcelony asi chtějí utíkat z reality a věří takovým pohádkám, že se vzdal většiny platu

Reagovat
Kluivert9

Ok, takže budeme věřit tvým ničím nepodloženým domněnkám, než zdrojům blízkým Barceloně

Reagovat
10

Věř čemu chceš, ale pak se nediv, že vypadáš jako naivní hlupák.

Pjanić odchází na roční hostování, příští rok se vrací do Barcelony, kde mu následně ještě 2 sezony běží kontrakt na 8m (někde se uvádí 8.5m). Z tohoto kontraktu bude Besiktas tuto sezonu platit 2.7m, což odpovídá té 1/3, o které píše většina médií, kromě toho jednoho barcelonského, který tady vzpomínáte. Zbytek platí Barcelona.

Pokud si myslíš, že si sám od sebe takhle odskočil do Besiktase a vzdal se 2/3 platu, tak ti nemám co víc říct.

Reagovat
Mass

Nebo bys možná mohl zapojit mozek a nevěřit kravinám z fan stránky Barcy. Mmch včera tam třeba psali, že do Barcy přichází Dani Olmo za 75M €.

Reagovat
Visca el barca

Nechceš se přejmenovat na Brouka Pytlíka?

Reagovat
10

Já ty pohádky narozdíl od vás už moc nežeru...

Reagovat
valloire

vítej v la lize brouku

Reagovat
10

tohle není nic novýho, díky Ronaldovi tyhle zoufalce znám už asi 3 sezony dost intenzivně

Reagovat
el Principito

tak už si se tady Všeználku ztrapnil dost takže by si mohl zase táhnout zpátky psát ty tvoje moudra pod Serii A na neotravoval tady ... pa

Reagovat
rel7

Ten dopadnul...mohl jít kamkoli do SA, klidně zpátky do AS

Reagovat
Csaplárova past

Do AS? Tak šílený Mourinho snad není ...

Reagovat
patas92

Najednou to všechno jde

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úkol zněl jasně, hlavně se zbavit žáby na pramenu, což se v případě Messiho povedlo

Reagovat
Kluivert9

A že to bez smlouvy byla fuška

Reagovat
Y.N.W.A

a že to nešlo před rokem, kdy z toho mohlo dokonce i něco kápnout

Reagovat
blaugrana

Zaznamenal si nejaku oficialnu ponuku?

Reagovat
valloire

že by ho nikdo nechtěl?

Reagovat
Remt

Nenech se vysmát Je to nejlepší hráč historie

Reagovat
valloire

to těžko

Reagovat
Remt

Jednou to uznáš

Reagovat
Remt

Jednou až začneš mít rozum

Reagovat
valloire

Ten právě mám...

Reagovat
janinho

ty si vazne myslis, ze by vtedy za neho nedostali aspon 100 mega ako real za CR? city by kludne slo aj do hracskej vymeny, ktora by barce tiez pomohla.

neviem preco si myslis, ze tie kluby pri kazdej ponuke utekaju za novinarmi aby sa pochvalili.

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Do Besiktase

Reagovat
Denev

Co je na tom špatnýho? Besiktas hraje Ligu Mistrů, mají teď silný kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ OPROTI bARCE TOP

Reagovat
Denev

No já se obávám, že aktuálně mezi Barcou a Besiktasem zas takový rozdíl není. Krom toho jste asi nečekal, že by Pjanic šel na hostování někam do Bayernu..

Reagovat
Neutron

ako Barca je v srackach, ale to prirovnanie nemozes mysliet vazne

Reagovat
Denev

No já si upřímně nemyslím, že by Beşiktaş angažoval Luuka de Jonga, takže jo, myslím. Barcelona šla kvalitativně dost dolů a v tomhle trendu stále pokračuje.

Reagovat
sokar

takže si myslíš, že hráči ako Ter Stegen, Dest, Frankie de Jong, Pedri, Coutinho, Dembele atd atd, prestúpili bez problémov do Besiktasu, lebo veď sú na jednej úrovni ?

Reagovat
Denev

Vůbec jsem nenapsal, že jsou na stejné úrovni. A neznámé se.

Reagovat
sokar

aha, takže Besiktas je ešte vyššie

Reagovat
Salfovic

Coutinho

Reagovat
sokar

pravda, s ním som to prehnal

Reagovat
Neutron

to je dedukcia ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

pak jsi hodně hloupý. Turecko je liga pro Turky a hrace za zenitem, v barce pořád hraje nejlepší záložník na světě, hvězda ligue 1, několik světových legend a nastupující mladých hvězd..

Reagovat
10

ten nejlepší záložník na světě tam má být kdo..?

Reagovat
Kluivert9

Sergi Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Víš to moc dobře.

Reagovat
10

to fakt nevím

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak proč se mě ptáš na nejlepší hráče, když fotbal stejně nesledujes??

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Ani ja netusim

Reagovat
valloire

Reagovat
Neutron

no daj...to meno by ma zaujimalo.

Reagovat
Mass

Coutinho, ale ten je jen nejdražší a navíc ani nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Co hulíš ty píčo tupá prý nejlepší záložník na světě

Reagovat
misinho7

najlepsi zaloznik na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Jj lepsi je kroos a casemiro . Je úplně v pohodě zaraditelny do skupiny s kdb, kantem, kimmichem a třeba modricem (ten spíš už za zásluhy), a pak je to o osobní preferenci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Vsetka cest frenkiemu urcite isiel hore za posledny rok ale do tejto skupiny este nepatri

Reagovat
valloire

já furt nevim koho ten hňup myslí je to nějakej rébus nebo co

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

Tvoje máma je rebus

Reagovat
valloire

Ale no tak páťo...to je základka, máš na víc a jako bonus mi fakt řekni, co má manny na mysli ohledně toho nejlepšího záložníka ve vašem dresu, páč tam nikdo jako Xavi s Iniestou fakt už neběhá.

Reagovat
patas92

Busquets neasi

Reagovat
CHONG

To je ten maník, o kterém samotní culés říkají, že je brzdou celého týmu?

Reagovat
Infi

ale nejlepší brzdou!

Reagovat
Kluivert9

Lepší brzdu neseženeš

Reagovat
valloire

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Pjaniče už nemůžeš počítat, nahoře máš napsané, že odešel.

Reagovat
Denev

Do turecké ligy v minulosti chodilo hodně hráčů za zenitem, ale už se to změnilo. V povědomí mnoha lidí, jako jste očividně i vy, však tak dodnes zůstává. V Turecku jsou platové stropy a UEFA tam často uplatňuje svou FFP. Turecké kluby tak z logiky věci již nemohou přivádět velká jména a dávat jim takové platy, jako tomu bylo dříve. Například se podívejte na kádr Fenerbahçe, kde jsou hráči, o které je v TOP 5 ligách zájem.(Atilla Szalai, Dimitrios Pelkas, teď koupili Berishu, Min-jae Kima atd), v minulosti tam například byl mladý Elif Elmas, který teď hraje v Neapoli. V Galatasaray zase hraje třeba Mostafa Mohamed, který tam přišel ze Zamaleku a je sledován skauty evropských TOP 5 lig, dále třeba Morutan, který je považován za vycházející rumunskou hvězdu atd atd. Vážně..pokud jsem tedy tak hloupý, tak tu ligu raději nejdříve sledujte, až pak se se mnou o něčem můžete přít. A nebo prostě buďte ticho a nekomentujte, to bude možná lepší..

Reagovat
valloire

Vole, úplná serie A v 80. etech

Reagovat
alcantara

Vsetko v pohode, ale najvacsi shit si v diskusii napisal Ty, takze co potom cakas za reakcie, vsak

Reagovat
Denev

Rozhodně bych čekal, že se tu nebudeme urážet. Ale to jsem byl asi hodně naivní..

Reagovat
alcantara

To mas pravdu, samozrejme.

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

to sou bomby co? jak si stojim teď?

Reagovat
Baronne

Tebe sem měl dycky rád, hovado jedno nevotřelý, ale pevně doufám že v říjnu nevhodíš SPD

Reagovat
valloire

Taky tě mam rád hombre samozřejmě že to tam lupnu

Reagovat
Eichel

keby si ho videl hrať tak vieš, že moc na výber nemal...

Reagovat
Csaplárova past

Legenda

Reagovat
blaugrana

Tak nakoniec to nedopadlo najhorsie, len je skoda, ze sa to nepodarilo aj s Coutinhom a Umtitim, ktori maju aktualne zrejme najvyssie platy...

Reagovat
LAM

Umtiti určitě,ale Coutinho ne.Jedná o snížení platu a po odchodu Messi a Griezmanna může na té volnější pozici klidně nastupovat on.

Reagovat
2miguel1

Hlavne sa do prveho timu posunul uz nastalo Gavi. Tu kreativnu zalohu by mohli skusit Pedri, Coutinho, Gavi a na DM by sme mohli posunut Frenkieho.

Reagovat
sylarko

Reagovat
blaugrana

On sa vôbec nevracia, nie je behavý + ta jeho psychika. Proste ideme do dalsej sezony bez siloveho behaveho zaloznika, ktory je dnes tak potrebny a opät to bude velky problem.

Reagovat
sylarko

ale silovy behavy zaloznik tam je de jong...coutinho taky nikdy nebol ani nebude. on je tvorca. na behanie su tam druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

viem ze od teba zmysluplny argument cakat nemozem, ale tak aspon ze mas zabavu no

Reagovat
smazaný uživatel

Miralem Pjanič odešel z Barcelony hostovat do tureckého Besiktase Istanbul. Ještě předtím však údajně souhlasil se snížením platu o 60 procent z původních 8 milionů eur ročně. S Barcelonou je smluvně svázaný až do léta 2024. (marca.com)

Táto expreska sa mi nezdá, to by mali vymazať. Akú logiku by to malo zo strany Pjanica?

Reagovat
Salfovic

Je to dobrák od kosti a hotový mecenáš

Reagovat
patas92

Měli by to vymazat, protože se ti to nezdá, ok

Reagovat
Mass

>> údajně<<

Reagovat
ACSeRw!n

katalanci zaslouzene v rozkladu.. uz i turci jim prebiraj hrace

Reagovat
Kluivert9

Mohli by dál. Umtiti už je zabalenej na letišti.

Reagovat
patas92

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1433897788283228185?s=19

Ale experti z eurofotbalu budou stejně mazat expresky, protože není možné, aby šel fotbalista dobrovolně s platem níž

Reagovat
Mass

Co je to ten twitter, nějaká nová univerzální pravda?

Reagovat
patas92

Ne, ale třeba citace hráče, o kterém je řeč, by už mohla, nemyslíš?

Reagovat
Visca el barca

Tak on 10 je takovej tlučhuba, co si myslí jak fotbalu nejvíc rozumí. A přitom to jsou vždycky jeho domněnky

Reagovat
10

tlučhuba, brouk pytlík, všeználek...vy to trošku nezvládáte, co?

ale je to prdel sledovat, jak věříte takovým pohádkám a když vám teda někdo jen naznačí, že vlk sežere karkulku, tak kolem sebe vztekle kopete jak malý děti

Reagovat
Visca el barca

My jsme si vlastně ten rozhovor Pjanice vymysleli jen tak pro prdel

Reagovat
10

Ale já nikde nepíšu, že se nevzdal části platu. Vy tady ale věříte tomu, že se vzdal 65%. Těch 6.7m ročně, o kterých píše Sport, mi přijde reálných.

Reagovat
valloire

jasná věc kolego

Reagovat
Visca el barca

,,Koeman ma vôbec nerešpektoval. Nedokázal som si zvyknúť na situáciu, ktorej som minulý rok čelil. Som futbalista, milujem tento šport a chcem hrať."

,,Vždy som obdivoval a mal rád spôsob hry Barcelony. Bolo jasné, že tento štýl mi bude sedieť. Keď som sa ocitol v Barçe a sledoval som ju hrať naživo, tréningy a tak podobne, vedel som, že toto je presne to, o čom som sníval."

,,Vždy som chcel hrávať za Barçu, ale nečakal som, že sa veci takto skomplikujú. Málo minút, covid, teraz hosťovanie..."

,,Koeman sa so mnou nikdy nerozprával. Som hráč a človek, ktorý je schopný prijať a pochopiť všeličo, ale musí mi to byť jasne vysvetlené... ale nie takým štýlom, akoby som mal len 15 rokov. Súhlasil som so znížením platu a s hosťovaním v Beşiktaşi, pretože chcem hrávať." Brouk Pytlík opět vedle jak ta jedle.

Reagovat
10

Ok, ty teda věříš tomu, že se Pjanić vzdal cca 65% platu, spokojil se s 2.7m ročně aby mohl do Besiktase a Barcelona mu nebude nic platit, jo?

Reagovat
patas92

Furt nerozumím, proč by to mělo být něco neuvěřitelného

Reagovat
Visca el barca

On je totiž agent, trenér a prezident Juve v jednom. Tak ví jak to chodí

Reagovat
10

s těmahle rádoby stěrama a broukama pytlíkama máš v reálným životě úspěch?

Reagovat
Visca el barca

Já mám v reálném životě poměrně úspěch no.

Reagovat
10

to jsem rád a přeju ti to, protože v tom virtuálním si strašnej tragéd

Reagovat
Baronne

A ty jsi v tom virtuálním na tom jak prosímtě?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
10

skvěle, což ti potvrdí 9 z 10 infantilních fanoušků Barcelony a Valloire

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
10

tady máš prvního

Reagovat
valloire

Neříkal jsem ti, že hned přecházíš do arogantního tonu s kýmkoliv, kdo nesdílí tvůj názor a přitom to není nutný, protože normální diskuze?

Reagovat
10

neříkal jsem ti, že vžycky na každýho reaguju tak, jak si zaslouží? přečti si diskusi od začátku a pak tady klasicky mudruj

Reagovat
valloire

Zatím bych řekl, že mudruješ ty. I já se s každým tak bavím, to jsem ti taky psal. Ale nějaký ty rozbroje mezi náma jsi začal ty, to vim přesně. A řekl bych zbytečně. Já vím, že fotbal sleduješ a Serii A zvlášť a určitě jsem na tebe nějaký ramena nedělal, to můžu na blbečky, kterejch tu je spoustu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

To jsem přesně čekal. Jak ti nejde někdo na ruku, tak jsme hned u urážek. Tak co kdyby si už z náší sekce vypadl a předával svá moudra v Itálii? Tady tě stejně nikdo neposlouchá

Reagovat
10

to mluvíš o sobě? podívej se na svoje reakce, pak tady piš tyhle nesmysly...ale od zoufalce, kterej leze do sekce Serie A 3 roky jen kvůli posedlosti Ronaldem, se ani nic jinýho čekat nedá

Reagovat
Visca el barca

Už si odešel?

Reagovat
el Principito

Všeználku, chytni se za ruku s tvýma kámošema Pinturicchiem, Bianchem, Furiou a podobnýma tragédama a táhnete si tam psát ty svoje moudra pod Serii A

Reagovat
valloire

ti dam palec, ale nezpychni

Reagovat
Baronne

Reagovat
PP

tady nemáš šanci na úspěch.. Jsi v sekci PD, tady základy logiky, faktů či rozumu neplatí. Tady to ovládají emoce, nálady a třídní nenávist modročepičkářů proti červenočepičkářům..

Reagovat
el Principito

tak zoufalce tady ze sebe dělá on... napíše nesmysl a ještě si ho tady obhajuje

Reagovat
10

když to říká vypatlanec jako ty, je to víceméně potvrzení všeho, co píšu

Reagovat
el Principito

No jasně, debile

Reagovat
Visca el barca

A proč mu nadáváš? Ty ho znáš? Trenére

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
PP

tak víceméně tady vidím navážení se do něho. Já třeba díky němu a Biancovi či pár dalším rád čtu Serii A, protože tomu rozumí. Tady to jsou žabomyší války ve stylu Roncek vs Messi, Real vs Barca, ale abych se dozvěděl nějaké zajímavosti, to ani náhodou. Ale jedno se mu musí nechat, oba tábory uzavřeli příměří a jdete proti němu..

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Reagovat
valloire

protože tam v serii A je to jiný, žádná třídní nenávist Juve vs Inter

Reagovat
PP

nooo, ani ne.. Juventini sami ví na čem jsou, že jsou ve sračkách. A určitě ne tak dětinské handrkování jako tady. Však to znáš, jsi často toho součástí či dokonce hlavní strůjce..

Reagovat
valloire

Dlouhodobě...Já a hlavní strůjce? No to si nemyslim.

Reagovat
DelPiero137

Co take strasne napisal? Rovnako som skeptik voci tomu ze by sa vzdal 6,7M rocne aby mohol ist do Turecka. K znizeniu platu asi doslo ale vzdat sa 60% platu ked nemusi? No uvidime, taketo veci vyplavaju napovrch az po case, obzvlast v Barce.

Ak som sa mylil v pohode to priznam.

Reagovat
el Principito

jen aby to přiznal i Všeználek

Reagovat
teenz

Reagovat
Neutron

na EF chodia len uspesni ludia, takze nie si nijaka vynimka.

Reagovat
PP

Jako, v současné Barce je možné asi všechno, ale vem si to na běžnou situaci. Máš jít do jiné práce, která je horší a budeš brát 30% toho co v té staré, přitom vlastně nemusíš do té nové práce vlastně ani odcházet.

Reagovat
patas92

Podle mě se tahle situace nedá moc převádět do běžného života

Reagovat
alcantara

10ka je v pohode, nechajte ju Tiez sa mi to s tym Pjanicom nezda, nema racionalny dovod vzdat sa cohokolvek, kedze to je jeho posledny velky kontrakt, ale pri tejto mrtvej zmluve potesi aj 30% dole.

Reagovat
10

to není potřeba, to je jen takový dětský škádlení...akorát příště radši nebudu psát, že Ježíšek neexistuje

btw. auto na Sardinii 8 dnů 600 EUR, zkur°°ná panda, kterou jsem měl 3 roky dozadu za 150...zmrdi

Reagovat
alcantara

Tie ceny sedia, za 10 dni chceli okolo 700 bez poistenia tusim. Sialenost totalna, nech si vsetky pandy zozeru. V 40ke chodit po Lecce s batohom po vystupeni z vlaku, to nezazijes kedykolvek

Reagovat
10

To rozhodně, má to něco do sebe, zvlášť takhle na jihu. Jezdit vlakem po Švýcarsku umí každej.

Reagovat
valloire

ty radši řekni, jestlis byl na Orle Perči....

Reagovat
alcantara

Nebol, stale. Na Svk za posledne 2 roky iba jeden Rozsutec, bieda. Ale na druhej strane, teraz v auguste som bol na 3 ferratach vo Svajciarsku, aj mam Hardergrat trail za sebou, takze si mozem nahovarat, ze nie som uplna lamka a asi by som to dal

Reagovat
valloire

Já byl v srpnu na Zugspitze, 1730 m hore. Krásnej výstup. Ten Hardergrat neznam, ale vypadá to hodně dobře, co jsem se koukl. Krásný výhledy...Orla je nicméně těžší, furt šplháš, samej řetěz a kramle. Máš to kousek Mě k vám nepustí, nejsem očkovanej a musel bych prej jako v jediným státě v Evropě do karantény nicméně si poradím a jedu asi v pondělí do Nízkejch Tater na týden.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Na orlu perc vůbec nemusíš přes Slovensko. Chodí se tam z Polska.

Reagovat
alcantara

Ale hej, viem, myslel som Tatry a nase hory obecne, zle som specifikoval

Reagovat
valloire

Fakt jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně

Reagovat
valloire

a do Polska se dostanu nejlíp jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Dej to do navigace

Reagovat
alcantara

To je slusny nasup, moj rekord je asi okolo 1200, hento by som uz trpel zrejme. Hardegrat je 20 km hrebenovka a top vyhlady na jazero a 4000ky Jungfrau, Monch aj Eiger, topka. Z ferrat asi mam trosku treningu na retaze a kramle, snad by to slo

Reagovat
valloire

Normálně tam naběhni a dej to...co máš dělat jsem ti už asi popsal...Až se rozhodneš, napiš. Fakt je to brutální a posune tě to.

Reagovat
DelPiero137

My ideme od Utorka do Vysokych ale ziadne extra vykony. Mozno Koprovsky alebo Slavkovsky stit.

Reagovat
valloire

To jsou pěkný štíty a dají taky zabrat.

Reagovat
el Principito

Moc v pohodě není. Vystupuje tady jako namyšlenej arogantní blbeček

Reagovat
teenz

Reagovat
montaigne33

V Barce se (za minul. 5let) většina nákupů nepovedla... zbytečně si nadělali dluhy - přišly "posily" k ničemu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele