Nevím, jestli zůstanu v Juventusu, řekl Pjanić

29.04.2019, 17:58
Aktuality
Miralem Pjanić dokončuje v Juventusu třetí sezónu, která by mohla být pro reprezentanta Bosny a Hercegoviny zároveň poslední. Podle vlastních slov netuší, zda zůstane hráčem "Staré dámy"...

Čerstvě devětadvacetiletý středopolař je odchovancem Mét, kde na sebe rovněž poprvé upozornil, aby se posléze stěhoval do Lyonu. Za Olympique nastupoval tři sezóny.

Na konci léta 2011 se Pjanić vydal na Apeninský poloostrov, kde vysvyšel nabídku AS Řím. Také u Giallorossi se rodák z Tuzly zařadil k oporám, nejvíce se mu přitom vydařil ročník 2015/16, potom následoval další přestup - tentokrát bosenský reprezentant posílil Juventus.

Ve svém současném působišti prožívá Pjanić zatím nejlepší období kariéry, když se hned třikrát radoval ze zisku titulu. Juventusu se však nedaří vyhrát očekávanou Ligu mistrů.

To se potvrdilo nedávno, kdy Juventus po čtvrtfinálové remíze na hřišti Ajaxu doma nizozemskému soupeři podlehl, načež se čekání prodloužilo minimálně o další rok. V souvislosti s tím se začalo spekulovat o odchodu některých hráčů a mezi nimi se ocitl i záložník.

Pjanić sice v srpnu prodloužil kontrakt do roku 2023, sám však neví, jestli v Juventusu zůstane. "Měli byste se zeptat klubu, ne mě," reagoval na spekulace Pjanić. "V Juventusu je spousta dobrých hráčů. Jsem rád, že tady mohu být, snažím se odvádět co nejlepší výkony a pomáhá mi to se zlepšovat," vysvětlil. "Nevím, jestli zůstanu v Juventusu," přiznal Pjanić.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (25)

Přidat komentář
Salfovic

Ronaldo se ještě nerozhodl ?

Reagovat
The Krupy

Ostáva.

Reagovat
KillSwitch

nikdy nehovoril, že chce odísť. to iba bulvárne sračky písali

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho chce PSG a je ochotné zaplatit 70 mega, tak by to byl pro Juventus slušný obchod. Pjanic v téhle sezóně nic nepředvedl..

Reagovat
Fonzi9

Reagovat
king23

70 mega? To by byli blázni, zas tak ty ceny fotbalistů nerostly.

Reagovat
smazaný uživatel

70? Za co proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik jsou v Paříži ochotni zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na palici.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jejich problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej MISTR STOJÍCÍHO MÍČE trestňáky super, během hry žádný zásadní přínos

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel potenciál mnohem výš než realita ,za 70 mega by měl jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně at jde. Potřebujeme mnohem silnější a lepší zálohu než je teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, já bych ty posouvače míče vycházel všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller

A kdo tam pak bude posouvat ten míč?

Reagovat
smazaný uživatel

A ja ze to je B. Silva a hovori o ManCity

Reagovat
Frantszek

uplně to samé, než jsem to rozkliknul

Reagovat
eden_h

nikdy som ho nemusel, u mna lepsi priemer

Reagovat
smazaný uživatel

V noze to ma, vo tom zadna..Ale ja v jeho pripade vubec netusim co s nim.Primaky super, klid na mici super.Ale dokaze delat mraky zbytecnych faulu pred vapnem, nema schopnost presnych dlouhych micu za obranu, je to takovy klidny posouvac.Za me asi prodat, ale privest solidni nahradu.Pokud se to nepodari, tak ponechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, s tema faulama souhlasim. Je to tim, ze Max ho hraje jako defenzivniho (coz nechapu, kdyz ma Juve Matuidiho), na což neni zvyklej. Hral spíš ofenzivniho, a to jak v AS, tak i v Lyonu. Rozhodne to ale neni zadnej posouvac. Dava nejlepsi mice za obranu, prave proto hraje hloubeji v poli, ač to Juve stojí sem tam nebezpecnej primak. V soucasne situaci bezkonkurencne nejlepsi stredni zaloznik v Juve (Italii?).

Mrkni treba sem: https://youtu.be/8xUEsiinCwM

Reagovat
smazaný uživatel

Jako budu stát za svojim názorem.Z jednoho videa na YT, kde ukáží jeho 5 pěkných přihrávek za obranu za sezónu, nedokážu posoudit jestli je to jeho přednost.Podle mě není.Z jeho dlouhých pasů mě naskakovali vrásky na čele a nedělám si srandu :D Většinou i jeho dlouhé pasy do krajů končí pravidelně v autu, až sem si někdy říkal, proboha Miro hraj to radši po zemi.Nevím jak to bylo v AS, možná to u nás zapoměl nevím..A taky mám pořád vzpomínky na Pirla který takových přihrávek nerozdal za sezonu 5.Ale takových měl 5 za zápas :-) Ale, nebudu se hádat, ono každý má jiný náhled na hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo byl extra trida ktera se asi uz nenahradi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na AM byl v Lyonu fakt vyborny, takovy ten old-school trequartista styl, bohuzel s jeho pohybem to fakt na tu nejvyssi uroven moc neni

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ligu podle mě v pohodě, ale na ty dynamický týmy v LM to fakt nestačí. Zase škoda nechávat si ho jen na ligu. Jestli ho PSG koupí za 70M tak je to fakt úlet už.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele