Pjanič vyloučil odchod z Juventusu. Není to pravda, řekl

29.07.2018, 13:59
Aktuality
Bosenský záložník Miralem Pjanič se ohradil proti spekulacím, které se v posledních týdnech objevily v nejrůznějších médiích. Podle nich měl být na odchodu z Juventusu Turín, přičemž cílovou destinací měl být Manchester City případně Barcelona. Pjanič však tyto zvěsti popřel.

Osmadvacetiletý Pjanič působí v Juventusu od roku 2016, kdy přišel z AS Řím. A podle vlastních slov je v Turíně šťastný a odchodu jinam neuvažuje. Dokonce ani do velkých klubů, se kterými byl aktuálně spojován.

"Slyšel jsem o sobě v poslední době opravdu spoustu věcí, ale nic z toho není pravda. Zůstávám v klidu a chystám se na příští sezónu," řekl Pjanič pro ESPN.

"S tím, co jsem za poslední dva roky v Turíně předvedl jsem spokojený. Myslím si, že to bylo excelentní. Jsem tady šťastný a to je to nejdůležitější," dodal Pjanič.

Autor: Jiří Fišara / abola.pt

Komentáře (94)

Přidat komentář
technecium

To je ale ovšem špatně, hochu. Barca tě potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, potřebujeme jeho nebo Verratiho.. Popřípadě když už nic, tak vyjednat aspoň jako poslední možnost Rabiota, Kanteho nám Chelsea nedá asi ani za těch 100 Mega. Záložník prostě přijít musí, jinak je jasný, že LM vyhrát nemuzene, minimálně 6-7 evropských týmu nás v záloze úplně rozdrtí..

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiot je neprodejný

Reagovat
smazaný uživatel

PSG chce letos přivést stopera a ještě Kanteho, takže prodejny je.. Souhlasím s tím, abychom první vyzkoušeli Verratiho, ale minimálně Rabiota bychom měli koupit, vždyť už tu bylo zprávy, že kolem 50 Mega PSG přijme.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že Arthur to zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně chce říct 21 letymu klukovi co teď přišel, že to jestli už konečně vyhrajeme LM záleží hlavně na něm? On má velký talent, ale aby jo tohle psychicky nezlomilo. I s Arthurem musíme mít záložníka ještě, podívej se na LFC, Real, Bayern, Atletico.. Na to, že jsme gigant, tak naše záloha je špatný vtip.

Reagovat
Filipow

Konečně vyhrajeme LM.

Ty vole, vyhráli jsme ji před třemi lety.

Reagovat
Baronne

Zmlsanost některejch nezná mezí..

Reagovat
hornito

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme vlastně mohli Messiho pustit do City vid když už nejsme ambiciózní? Chcete aby tu vydržel co nejdéle, ale on je zvyklý hrát nahoře a určitě tu bude chtít zůstat co nejdéle, pokud budou ambice klubu rok co rok klesat.

Reagovat
Filipow

Ambiciózní jsem a samozřejmě bych LM chtěl vyhrávat každý rok.

Ale to mě nedává právo napsat větu "Konečně vyhrajeme LM". Takovou větu může napsat Juventus, Liverpool, Manchester United, Paris, i ten Bayern pomalu už.

Tedy týmy, které na LM čekají prostě déle a jsou stejně tak velkými favority.

Reagovat
Majk91

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Záložník Barcelony André Gomes se zranil v přípravném utkání proti Tottenhamu a podle radia RAC 1 bude chybět až dva měsíce. Barca se plánovala portugalského fotbalistu do konce přestupového okna zbavit. Svalové zranění ale může tento plán zhatit.

Jinak pomalu začínáme posilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samperova taktika

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
KingMaster13

Jaké týmy by vás měli přejet? Jen by mě to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Real potřebuje sice teď koupit útočníka, ale zálohu na jasně lepší než my, Bayern na lepší zálohu než my, LFC taky, City taky, PSG taky.. Základní jedenáctka je dobrá ještě ale lavička, zase budou první na střídání Denis a Gomes, to není ani náhodou top úroveň.

Reagovat
KingMaster13

Hele Liverpool dost nakoupil ale kdo ví jak si jim to sedne a než se sehrají. PSG nevím ti na tu zálohu minulý rok dost dojeli, což bylo proti Realu vidět. S PSG nesouhlasím. Bayern asi ano, City určitě a Real je asi tak nějak nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

Do vyraďovacej fázy LM si to sadne, o tom žádná...

Hoci predpokladám, že si to sadne oveľa skôr.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají lepší zálohu i Real o PSG.. Za Pepa by se nestalo, aby hrál někdo jako Gomes. Gomes, Rafinha, Denis nemají co dělat v týmu, který by chtěl vyhrát logy mistrů, to je šílené málo na to, co Barca měla vždy za kádr. Tým s naší zálohou nemůže vyhrát LM, je hezký, že pokud budeme hrát 4-3-3 s Coutsem že budeme mít Mega silný útok, ale Messi i Couts se budou v LM zase vracet až na polovinu hřiště a pomáhat rozjíždět akce protože v záloze to nikdo nedokáže.

Reagovat
KingMaster13

No jo no, co se dá dělat, každý velkoklub má někdy horší období

Reagovat
fenixLFC

nevadi ze kante a verrati su ine tipy zaloznikov, staci ked pride zaloznik a bude to na vyhru LM

Reagovat
LAM

Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

jmenuj těch 6-7 týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Real, City, LFC, PSG, Atleti, Bayern, Juve. Hele základní 11cka ok, ale už třetí rok to bude jistit Gomes s Denisem, když pokaždé zklamu tak proč do toho jdene 3 rok po sobě úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že ještě nevíme v jakém složení a v jaké formě naše záloha bude, to samé nevíme o klubech, které si vyjmenoval beru v potaz loňskou sezónu... Souhlasím s tím, že celkově lepší hráče do středu pole měl Real, možná Juve?... jinak žádný z těch týmů neměl silnější střed pole než my ani zdaleka

Reagovat
smazaný uživatel

tím chci říct, že každý z těch klubů má to samé co my, obrovsky silnou základní 11, když mluvíme o středu hřiště, tak velmi silné hráče ve středu, ale jde pouze o základní 11.. rozhodně ani jeden z těch týmů nemá na lavičce druhého Modriče, Silvu, Verrattiho nebo Pjaniče..ani zdaleka nemají na lavičce hráče, kteří by se rovnali těm ze základní sestavy... btw. napsat, že Live má lepší záložní řadu než my?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když nám zápas nevychází tak jak to můžeme oživit tu hru? Hráči, kteří by se sotva prosadili v Leganesu.. Základní jedenáctku máme opravdu silnou ale naše lavička?? Řekněme si narovinu, že takový Besiktas má zajímavější lavičku než my..

Reagovat
smazaný uživatel

Základ má lepší jen Real a City. Coutinho a Busi patří mezi absolutní špičku, navíc Busi je na svý pozici nejlepší na světě. S lavičkou souhlasím. Když si Rakitic udrží výkonost jako na MS, tak je to dokonce nejlepší záloha.

Reagovat
icka

Reagovat
10

uff, to je jinej svět...

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože Real rozpustili

Reagovat
Kixi Syhimour

LFC

Viděl si naší zálohu prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuhle sezónu máte lepší zálohu než my určitě. A jako já třeba nechápu, proč furt tady všichni schatujete Hendersona, viděl si ty šílenosti, co předvádí Gomes, ten že prohraje souboj každý, on už do nich ani nechodí a na Henda se furt nadává jaký je to traged a přitom to není zase až nijak špatný záložník, pro mě osobně jeden z nejvíc podceňovanych a nedocenenych hráčů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson zahraje když zahraje tým, jinak ale hráč na 2 věci + je to náš kapitán, což se třeba mě vůbec nelíbí, tohle fakt nemá na to být kapitánem LFC.

Máte jedno ze dvou nejlepších DM na světě, jednoho z nejlepších AM/LW na světě a Rakitice, kterej když se chytí tak hraje dobře.

My máme Wijnalduma, který je poseldní dobou nic moc, Keitu, od kterého se čekají velkcé věci, ale je v nové lize, Lallanu, nechcete Lallanu?

Stále si myslí, že nejsme s to dosáhnout vašich kvalit v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho i Keita jsou super. Kamo obchod Lallana za Gomese bych možná i vzal, protože to je nejhorší hráč v dějinách Barci a jako já už nevím jak ho definovat, protože on neumí vážně nic. Lallana byl před zraněním docela ok a třeba by se ještě rozehrál na hostování. Klidně bych vyměnil Henda za naprosto neschopneho Denise, to že nás hrát může je jen zbožné přání, je hrozný.

Reagovat
Kixi Syhimour

teda ty si nebereš servítky, nebyl ten ukrajinskej obránce horší?

Lallana je dobrej, ale po tom zranění to nemá v sobě. V životě bych nečekal, že to řeknu, ale to si radši nechám Hendersona. Fabinho a Keita doufám budou super, ale tohle není BD nebo L1. Potřebujeme ještě AM a vy asi i nějaký CM, ale ten Arthur se jeví dobře, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur bude super, ale i s ním potřebujeme nutně záložníka, nepočítám s tím, že by letos už odehrál přes 3 tisíce minut a patřil k tomu nejlepšímu v Evropě.

Reagovat
Fairplay

Pokud nabízí někdo vážně až sto mega, tak to nemohou odmítnout, vždyť kromě standardek nemá moc tolik co nabídnout

Reagovat
ADM

Tak to vyzerá ako klasické nedocenenie hráča, pretože nemá čísla...

Reagovat
SaianSupaCrew

Ty on ale má. Loni měl na CM 18/4+6.

Reagovat
Furia Ceca

To by těch 100 mega za něj musel někdo ale reálně nabídnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

100 mega je moc,ale samozřejmě že má dost co nabídnout.

Reagovat
Fairplay

No v tom co asi bude hrát Juve mi připadá dost na hraně základní sestavy. Skoro by mi přišlo výhodnější ho za nějakých klidně 80 poslat dál a koupit si hráče na míru. Snad i Pogbovi bych tam věřil víc.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď do Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
RadekVonCZE

Na Barcelonu má ale dobré gesto

Reagovat
Yzemi

Včera jsem mrknul na Juve a mám pár postřehů:

1) Clemenza - má ho někdo nasledovaného trochu víc? Ten kluk má neskutečnou nohu a i v mezihře mě zaujal, ten gól byl jen třešnička na dortu.

2) Caldara - i když včera udělal pár chyb, (není se čemu divit, při těch spekulacích, hlavně pokud na tom je byť jen trocha pravdy) je obrovský příslib do budoucna. Snad ho opravdu nechtějí vyměnit za toho magora.

3) Rugani - vedle něj vypadal Benatia jako školák(vím že je to jen příprava), ten kluk má neskutečné čtení hry a předvídavost, tím vynahradí ten kritizovaný nedostatek důrazu a tvrdosti. Musí hrát a bude to naprosto famózní stoper.

Reagovat
Hans82

Reagovat
KillSwitch

Roma look at Cuadrado...len toto nie..najnesympatickejší hráč hneď po Neymarovi

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Čím ti vadí Guadrado?

Reagovat
Houfi

To je mix Cuadrada a Guardada?

Reagovat
KillSwitch

Hra strasne spinavo...vkuse filmuje a vyplakava u rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ne.

Manolo Gabbiadini je odpověď.

Už měl být dávno zpátky v Itálii.

Reagovat
KillSwitch

Cavani do Neapolu...toto bude pekna sezona..vsetci pekne nakupuju hotovych hracov, iba AS samych potencionalov...tuto sezonu to vidim tak na 4. Miesto

Reagovat
Lech

$$$$$, to je oc tu bezi

Reagovat
KillSwitch

Problem je v tom, ze aj ked si ti hraci spravia meno, tak ich predaju so ziskom a moze ti zacat zase od znovu

Reagovat
Lech

Problem je drahy stadion, tydle vsechny prodeje Alissonu, nakupovani Cengizu a Kluivertu ma zafinancovat stadion. Jsem smireny ze v pristich treba 5 letech to bude jen o tom zarobit co nejvic penez, pak snad s novym stadionem pujdem cestou jako JJ. (snad ne i tou nesportovni cestou )

Reagovat
Pinturicchio

Bez toho to nejde, jestli chce AS na vrchol .

Reagovat
Lech

Kdyz vy stadion, tak my stadion i s mrakodrapem,

kdyz vy Ronalda, tak my Messiho,

kdyz vy rozhodci, tak my.....! To budete koukat!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

, cize nikdy nic nedosiahneme

Reagovat
olis

tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

4. místo odpovídá ambicím vedení, je jasné, že považují za zbytečné byť jen pomyslet na atak na nejvyšší příčku, patrně vidí chybu i v tom, co dělá Inter, tzn. že kupuje hráče s okamžitým přínosem, a rozdíl mezi 2.a 4. místem asi taky nevidí.

Celé to ale zase přestane dávat smysl, když prodáme dva mladé po dobré sezoně pryč.

Nevím, jaké příjmy má Neapol, ale jejich finance jsou od peněz za sádlo v pohodě, řekl bych. A Sarri jim vyrobil tým za pár šupů. Můžou si dovolit utratit.

Příjmy Interu jsou ve srovnání s AS jako z jiné planety.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto taketo vedenie jebem. To nie je o vyssich prijmoch interu, ale o neschopnosti a pazravosti Pallottu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Inter Milán chystá odměnu pro Mirandu"

to znie akokeby mal dostat Mikulassky balicek

Reagovat
Pinturicchio

https://www.football-italia.net/125519/de-laurentiis-‘cr7-propaganda’

Nedá si pokoj.

Reagovat
Yzemi

Taky jsem se u toho článku pobavil.

Reagovat
10

ztrapňuje se čím dál víc, už i fanoušci Neapole si všímají, jak klub poškozuje...

Reagovat
Pinturicchio

Dřív to z jeho strany taky nebylo bůh ví co, ale jak se mu povedlo podepsat Ancelottiho, tak to vypadá, že mu jeblo úplně, totálně na hrušce a názor naprosto na všechno.

Reagovat
mastakillah

přesně. A tím jak špiní Sarriho mě sere úplně nejvíc

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
El-Pistolero-68

Nene, my chcem Caldaru.

Reagovat
Pinturicchio

Mohli byste mít nového Silvu, chcete Caldaru a nakonec vám zůstane GRANDE Capitano.

Reagovat
El-Pistolero-68

Anebo budeme mít nuovo Nestu = Caldaru.

Reagovat
Pinturicchio

Jste nenažraní, budete mít ho*no.

Reagovat
smazaný uživatel

Swap Bonucci Caldara záleží na Higuainovi a jeho prestupe do AC. Ak sa Leo dohodne s Higuainom na podmienkach prebehnú oba obchody

Reagovat
Pinturicchio

To ti to nereagovani moc dlouho nevydrželo, ty tupelo.

Reagovat
Yanek

Jezis kdo to ma furt cist

Reagovat
Pinturicchio

Tak to nečti.

Reagovat
Yzemi

Je dobře že jsi nám to osvětlil, protože tvá znalost trhu a celého prostředí Milána i calcia, už se mnohokrát ukázal být naprosto přesná.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Yzemi

Reagovat
Fridgiee

A Ronalddo na 100% nepřijde

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele