Škoda utnul čekání na gól proti Boleslavi, kde skóroval naposledy

Milan Škoda úvodní proměněnou penaltou v duelu 18. ligového kola proti Mladé Boleslavi ukončil své tříměsíční čekání na gól. Dvaatřicetiletý útočník se naposledy shodou okolností prosadil v srpnu proti stejnému soupeři, na jehož půdě tehdy Pražanům zařídil vítězství 1:0. Proto mu i spoluhráči před dnešním zápasem předpovídali, že se trefí.

Škoda věří, že se gólově prosadí také v odvetě s Dynamem Kyjev

Kapitán Milan Škoda nastoupil ve třech z pěti soutěžních zápasů nové sezony v základní sestavě Slavie a vstřelil tři branky, naposledy vítěznou při páteční ligové výhře 1:0 v Mladé Boleslavi. Reprezentační útočník věří, že se prosadí i v úterní odvetě 3. předkola Ligy mistrů na hřišti Dynama Kyjev. Po remíze 1:1 v úvodním duelu v Edenu by podle něj Pražanům hodně pomohlo, pokud by v ukrajinské metropoli skórovali jako první.

Nejsem David Lafata, řekl Škoda po marném útoku na hattrick

Před týdnem na startu nové ligové sezony v Olomouci začal kapitán Milan Škoda jen na lavičce, ve druhém kole proti Karviné už dostal šanci od začátku a v první půli úvodními dvěma góly nasměroval fotbalisty Slavie k pohodlné výhře 4:0. Dvaatřicetiletý reprezentační útočník měl téměř hodinu na to, aby přidal třetí trefu a připsal si druhý hattrick v nejvyšší soutěži, ale nedosáhl na něj.

Škoda ví, že už nemá tak silnou pozici, ale nebere to tragicky

Zatímco do minulých sezon vstupoval Milan Škoda jako téměř neohrožená jednička slávistického útoku, během jara výsadní postavení v základní sestavě ztratil a před novým ročníkem má velkého konkurenta ve Stanislavu Teclovi. Kapitán červenobílých to však nebere tragicky a věří, že při velké porci utkání dostane dost šancí.

Slávista Škoda vzal prohru se Zlínem z velké části na sebe

Milan Škoda sice jedenáctou brankou v ligové sezoně srovnal na 1:1, ale vedle gólu neproměnil penaltu ani další dvě velké šance, a proto vzal senzační porážku Slavie 1:2 v dohrávce 22. kola se Zlínem na sebe. Pražané dál ztrácejí na vedoucí Plzeň devět bodů a reprezentační útočník už nepovažuje naději na obhajobu titulu za příliš velkou.

Je to jako vítězství, řekl Škoda po smazání třígólové ztráty

Poprvé v historii samostatného ligového derby dokázal jeden z týmů smazat tříbrankové manko, a proto bral slávistický fotbalista Milan Škoda remízu 3:3 na Spartě jako malé vítězství. Za první poločas, který červenobílí prohráli 0:3, se ale fanouškům omluvil.

Slavia má před derby problémy s marodkou. Chybí jí sedm hráčů!

Slavia se chystá na sobotní pražské derby na hřišti Sparty, přípravu jí však komplikuje marodka. Zdravotní problémy má hned sedm hráčů kádru a mezi nimi i útočná jednička Milan Škoda, jehož start je podle trenéra Jindřicha Trpišovského nejistý.

Plzni se do Ostravy asi nechtělo, řekl Škoda po snížení ztráty

Kapitán Slavie Milan Škoda opět ukázal svou důležitost pro tým, když se při výhře 3:0 v Mladé Boleslavi podílel na všech třech brankách. Slavia tak udržela druhé místo v tabulce a zároveň snížila ztrátu na vedoucí Plzeň na devět bodů, když využila toho, že Viktoria dnes nehrála v Ostravě, jelikož se duel kvůli terénu odložil. Škoda však zpochybnil, zda to bylo nutné.

Ligové ohlédnutí: Zaúřadovalo video. Správně. Jak je možné, že se to nelíbí?

Liga zažila první odvolaný gól po konzultaci s videem v historii a také následný úlet slávisty Milana Škody. Přišlo také už tradiční selhání Sparty na hřišti soupeře. To v boji o záchranu, tam se dějí věci nevídané.

Škoda považoval za pech, že zrovna jemu jako prvnímu zrušili gól

Slávistický útočník Milan Škoda se stal prvním fotbalistou v historii české ligy, kterému rozhodčí po zhlédnutí videozáznamu odvolali původně uznaný gól. Kapitán červenobílých se kvůli ofsajdovému postavení spoluhráče Tomáše Součka před brankářem Bohemians 1905 Tomášem Fryštákem nemohl v úvodu radovat z vedoucí trefy vršovického derby.

Reprezentaci bude kvůli zranění chybět útočník Škoda

České reprezentaci v závěrečných zápasech kvalifikace o mistrovství světa v Ázerbájdžánu a doma se San Marinem nepomůže útočník Slavie Milan Škoda. Důvodem je zranění, kvůli kterému nenastoupil ani v dnešním ligovém duelu proti Brnu.

Spravedlnosti bylo učiněno zadost, řekl Škoda po výhře v derby

Kapitán Slavie Milan Škoda byl rád, že se spoluhráči vyhrál derby nad Spartou 2:0 i přesto, že mu sudí Jan Jílek v první půli neuznal regulérní branku. Spravedlnosti prý bylo učiněno zadost, když v 71. minutě po standardní situaci vstřelil vítězný gól šlágru sedmého ligového kola.

Škoda: S APOELem se dá hrát, chvílemi jsme je i dost přehrávali

Útočník Milan Škoda už pomalu zvedal při střele spoluhráče Josefa Hušbauera ruce, fotbalisté Slavie ale ani ty nejvyloženější šance v úvodním utkání 4. předkola Ligy mistrů na půdě APOELu Nikósie neproměnili a po pokaženém začátku prohráli 0:2. Kapitán červenobílých ale před odvetou neskládá zbraně.

Škoda rozhodl o postupu, při gólu mu pomohl i předešlý faul beka

Útočník Milan Škoda byl ve dvojzápase 3. předkola Ligy mistrů proti Borisovu hlavním hrdinou slávistických fotbalistů. V úvodním duelu doma rozhodl o výhře 1:0 proměněnou penaltou a v dnešní odvetě vstřelil při prohře 1:2 postupový gól. Služebně nejstarší hráč A-týmu červenobílých byl nadšený, že si Pražané poprvé od roku 2009 zahrají skupinu evropských pohárů.

Měli jsme ze zápasu vyždímat víc, připustil Škoda po těsné výhře

Těsná domácí výhra 1:0 nad BATE Borisov je sice pro hráče Slavie dobrou výchozí pozicí do odvety 3. předkola Ligy mistrů, sami si však uvědomují, že měli na lepší výsledek. Zvláště když soupeř hrál 70 minut v oslabení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele