Dokážeme se stmelit, trenéři to postavili skvěle, řekl Škoda

22.02.2019, 10:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Genk strašně slabej

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku se vůbec nemohli dostat do zápasu. Taky šlo vidět, že nejsou úplně v pohodě (prohra s Bruggami, kauza Pozuelo). Přitom v prvním zápase to byl úplně jinej Genk.

Ae hlavně cením Trpišáka, kterej je takticky přejel o dvě třídy. Je to prostě frajer.

Reagovat
kilobyte

Tak ono když se tam hráč po 20 minutách poblije a musí ho střídat. A pak pokopají gólmana tak že musí střídat. To by rozhodilo asi každý tým.

Reagovat
Spoorty

Hráči Genku byli evidentně po tahu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Coufal cucá po večerech sodovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Gucci Genk Gucci Genk Gucci Genk

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to znamená trvalý přechod Hušbauera na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Jindra Trpiš……Génius!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie to má postavený výborně. Ač je nemám nijak rád a nesedí mi jejich image, tak je to teď tým co by měl vyhrát ligu. Oproti Plzni mají širší kádr s většími možnostmi a přijde mi, že i povahou hráčů jsou dál.

Reagovat
Amarino

Ono taky překonej povahu hráčů typu Limberský

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba působí jako nepříjemný člověk, ale zase když je potřeba může zaskočit uprostřed obrany:D...

Reagovat
Radin

Jn, jak po zápase začal Ngadeu natáčet na mobil všechny jak se radují a radoval se i Deli, který už není stabilní člen základu, tak jsem si říkal, že mají asi fakt fajn partu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No příjde mi, že to Trpiš celkově dobře točí a všichni pod ním docela makají pro tým. Složil by vesměs dva vyrovnaný týmy z těch hráčů a zahrajou si vcelku všichni a zarověn jsou i nahraditelný. Největší problém bude asi nahradit Součka až odejde do zahraničí, ale i na to už to pomalu připravuje. Jen hrot by potřebovali. Škoda je dobrý na český poměry, ale Van Buren, Mesanovic, Tecl(ten když se vratí po zranení do formy, ješte vcelku může fungovat), Olayinka zatím uplně na hrotu nepresvědčil. Tematicky mi tam seděl Necid, ale neviděl jsem ho moc hrát a stejně už šel pryč. Třeba Komličenka by mohli zkusit, ale ten spíš pujde někam ven. Nebo někoho z akademie, ale tam mi příjde, že nemají moc koho. Berou spiš mladý z ligy než z akademie. Akademii má nejlepší asi Sparta.

Reagovat
Mass

Místo Součka je už snad jasnej Král ne? Místo Hušbyho Ševčík a v létě přijde na místo Škoďáka Jusuf. A máš omlazenej kádr o 6 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Král vypadá nadějně, ale uroveň Součka zatím nemá. Husbauera asi Ševčik nahradit dokáže. Jusuf mi taková hvězda nepříjde. Pro bohemku vcelku jde, ale to je tak max na co má.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš kdyby nakonec přeci jen ukecali Doležala.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele