Slávisté jsou spokojeni a věří, že mají proti Anderlechtu šanci

Hráči Slavie jsou se soupeřem pro 4. předkolo Evropské ligy spokojeni. Dnešní los jim přisoudil Anderlecht Brusel, který podle Pražanů splňuje prakticky vše, co si přáli. Slávisté navíc cítí, že i když je belgický vicemistr favoritem, mají určitě šanci přes něj přejít do vysněné základní skupiny.

Letadlo se Slavií přistávalo natřikrát

Divokou cestu domů zažili hráči Slavie po čtvrteční odvetě 3. předkola Evropské ligy na půdě Ria Ave. Jejich letoun vracející se z Portugalska nad ránem nad Prahou zastihla bouřka a výprava musela absolvovat opakované přistání. Na ranvej ruzyňského letiště dosedli slávisté v silném větru až na třetí pokus...

Slavia si podle Škody do odvety s Riem Ave může věřit

Útočník Milan Škoda vzal domácí remízu Slavie z úvodního utkání 3. předkola Evropské ligy s portugalským týmem Rio Ave na sebe. Třicetiletý fotbalista po bezbrankovém výsledku novinářům řekl, že utkání nezvládl v koncovce. Pražané si však mohou podle Škody do odvety věřit, šance na postup jsou padesát na padesát, míní slávistický forvard.

Reprezentační útočník Škoda zůstává ve Slavii

Reprezentant Milan Škoda zůstává hráčem Slavie. Ačkoli se spekulovalo o jeho přestupu do Číny, předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík dnes na twitteru oznámil, že klíčový útočník zůstane v Edenu další tři roky. Původní kontrakt měl do roku 2018.

Slavia by mohla přijít o kanonýra Škodu, jedná o přestupu do Číny

Slavia může přijít o svou největší oporu. Nejlepší týmový střelec a reprezentační útočník Milan Škoda jedná o přestupu do Číny. Pražský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Škodovi zklamání z nepovedeného Eura zmírnil vstřelený gól

Reprezentační útočník Milan Škoda byl zklamaný, že český tým na mistrovství Evropy nezvládl klíčový zápas s Tureckem (0:2) a skončil už v základní skupině. Kanonýr pražské Slavie si však díky gólu proti Chorvatsku veze ze svého prvního velkého turnaje alespoň něco pozitivního.

O góly českých reprezentantů s Chorvatskem se "postaral" pokoj 156

O oba góly české reprezentace při páteční remíze 2:2 s Chorvatskem v druhém zápase na evropském šampionátu ve Francii se "postaral" pokoj číslo 156. Střelci českého celku útočníci Milan Škoda a Tomáš Necid totiž během srazů národního týmu bydlí spolu.

Aspoň jsem nejel na ME zbytečně, řekl střelec Škoda

Útočník Milan Škoda byl po vstřelené brance Chorvatsku rád, že nejel na mistrovství Evropy zbytečně. Gól ho těšil o to víc, že rozhodil do té doby takřka bezchybného soupeře a výrazně přispěl k vyrovnání na 2:2. Remíza totiž udržela reprezentaci ve hře o osmifinále.

Slavia touží udržet Škodu s Delim a chce zkušené posily

Předseda představenstva pražské Slavie a zástupce čínského většinového vlastníka klubu firmy CEFC Jaroslav Tvrdík je spokojený s uplynulým ligovým ročníkem, v němž Pražané obsadili páté místo. Do další sezony by podle něj červenobílí rádi udrželi opory Milana Škodu se Simonem Delim, jimž nabídnou výrazné vylepšení smluv. Vedení chce mužstvo posílit o tři až čtyři zkušené hráče, mezi nimi i Slováka Dušana Šventa.

Škodu mrzelo, že dva góly při návratu po nemoci nestačily k výhře

Milan Škoda se v duelu 26. ligového kola s Teplicemi po dvouzápasové pauze zaviněné nemocí vrátil do sestavy pražské Slavie a zaznamenal obě branky svého týmu. Mrzelo ho ale, že to nestačilo ke třem bodům, protože Severočeši v Edenu gólem z 86. minuty vybojovali remízu 2:2.

Škodu gól v derby tolik netěšil, jedna vlaštovka prý jaro nedělá

Útočník Slavie Milan Škoda v derby se Spartou ukončil čekání na první jarní ligový gól, ale velkou radost z něj neměl. Červenobílí neudrželi poločasové vedení a pražskému rivalovi na Letné ve 22. kole podlehli 1:3.

Škoda asi vynechá první jarní kolo, zranění ale není vážné

Slavistům zřejmě v prvním jarním ligovém kole proti Brnu bude chybět Milan Škoda. Klíčový útočník týmu se zranil v páteční generálce s Dynamem Kyjev. Dnešní vyšetření nicméně vyloučilo zásadní poranění a příští týden už by se měl znovu zapojit do tréninku.

Slavia v generálce porazila Kyjev, ale zranil se jí kanonýr Škoda

Slávisté potvrdili formu z přípravy a v generálce na start jarní části ligové sezony porazili osmifinalistu Ligy mistrů Dynamo Kyjev 2:1 brankami Jaromíra Zmrhala a bosenské posily Murise Mešanoviče z úvodu druhé půle. Stínem závěrečného utkání na soustředění ve Španělsku bylo pro Pražany zranění nejlepšího střelce Milana Škody.

Hráčem listopadu se stal slávista Škoda, trenérem Páník ze Zlína

Cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za měsíc listopad získal útočník Milan Škoda z pražské Slavie. Mezi trenéry poprvé ovládl anketu Ligové fotbalové asociace kouč zlínského nováčka Bohumil Páník.

Na hráče měsíce v lize kandidují Baránek, Poznar a Škoda

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za měsíc listopad kandidují plzeňský Jan Baránek, zlínský Tomáš Poznar a slávista Milan Škoda. Mezi trenéry vzejde vítěz ankety Ligové fotbalové asociace z trojice Karel Krejčí (Plzeň), Bohumil Páník (Zlín) a Roman Pivarník (Bohemians 1905).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele