Další články

Sáček: Mít koronavirus nebylo příjemné, špatně se mi dýchalo

Přestože byl Michal Sáček v sestavě Sparty dlouhou dobu "železným mužem", v posledních třech týdnech jej ze hry vyřadila nákaza koronavirem. Proto je rád, že už je v pořádku a že bude moci týmu pomoci ve čtvrtečním zápase Evropské ligy s AC Milán.

Českou reprezentaci doplnili Rabušic, Poznar, Malínský a Sáček

Českou reprezentaci pro středeční zápas Ligy národů ve Skotsku doplnili útočníci Michael Rabušic s nováčkem Tomášem Poznarem a záložníci Tomáš Malínský s dalším debutantem Michalem Sáčkem. Kvůli koronaviru oproti nedělnímu utkání v Izraeli vypadl záložník či obránce Tomáš Holeš. Nominaci před dopoledním odletem do Glasgow zveřejnila Fotbalová asociace ČR (FAČR).

Sparťané zkusí uzavřené hlediště využít ve svůj prospěch

Sparťané si jako první český tým v samostatné historii vyzkoušejí, jaké je to hrát domácí zápas v evropských pohárech před prázdným hledištěm. Pražané budou mít ve čtvrtečním úvodním duelu 3. předkola Evropské ligy proti Trabzonsporu kvůli trestu z minulé sezony uzavřený stadion, věří však, že se s nevýhodou vyrovnají.

Sáček litoval, že Sparta nedržela s Plzní krok jako v úvodu

První ztrátu ve čtvrtém utkání pod trenérem Michale Horňákem si připsali fotbalisté třetí Sparty a v Plzni museli strávit svůj největší debakl v samostatné lize. Zároveň tak přišli i o teoretickou nadějí se před druhou Viktorii posunout. Záložník Michal Sáček litoval, že Sparta nedokázala hrát s Plzní jako v úvodu utkání.

Slavii by mohly po Chelsea dojít síly, myslí si před derby Sáček

Pražskou Slavii dnes čeká úvodní čtvrtfinále Evropské ligy s Chelsea a záložník Michal Sáček ze Sparty je přesvědčený, že letenský celek by z toho mohl těžit v nedělním ligovém derby. Podle něj by domácím mohly dojít v závěru zápasu v Edenu síly.

Tohle byla pravá Sparta, řekl Sáček po výhře 4:0 nad Plzní

Sparťanský záložník Michal Sáček si při svém padesátém ligovém zápase připsal premiérový gól, kterým přispěl k drtivému vítězství 4:0 nad Plzní. Jasný domácí triumf podle dvaadvacetiletého fotbalisty ukázal, jakým fotbalem se probuzení Letenští chtějí prezentovat.

Sáček po výhře v Ostravě: Tušili jsme, že to bude o jednom gólu

Po třech týdnech se do sparťanské sestavy vrátil Michal Sáček a z nezvyklého místa na pravém kraji zálohy pomohl Letenským k výhře 1:0 v Ostravě. Pražané se díky tomu vyšvihli na třetí místo tabulky s nejtěsnější ztrátou na vedoucí tandem Plzeň, Slavia.

Sáček se dozvěděl o pozvánce k áčku v autobuse s jednadvacítkou

Záložník Michal Sáček už byl v pátek na odjezdu s českou jednadvacítkou na rakouské soustředění před mistrovstvím Evropy v Polsku, když mu reprezentační manažer Jaromír Šeterle oznámil, že se místo zraněného Antonína Baráka poprvé přesune k národnímu A-týmu. Dvacetiletý sparťanský středopolař tím završil svůj životní půlrok.

Lehce zraněného Baráka nahradí v reprezentaci Sáček

Česká reprezentace se dnes vpodvečer sešla v Praze před přípravným zápasem v Belgii a následným utkáním kvalifikace mistrovství světa v Norsku. Z kádru kvůli drobnému zranění vypadl slávistický záložník Antonín Barák a ve výběru trenéra Karla Jarolíma ho nahradil sparťan Michal Sáček, který obdržel premiérovou pozvánku.

Jednadvacítka odjela na kemp bez Sáčka, který má doplnit "áčko"

Čeští fotbalisté do 21 let se dnes dopoledne sešli v Praze a odcestovali do rakouského Kaprunu na závěrečné soustředění před mistrovstvím Evropy v Polsku. S mladíky neodjel sparťanský záložník Michal Sáček, který by se měl večer na srazu připojit k reprezentačnímu A-týmu.

Sparta by mohla zdvojit post pravého beka talentovaným Sáčkem

Poměrně nečekanou alternativu na pravém kraji obrany místo zraněného Ondřeje Zahustela by mohli mít na jaře fotbalisté Sparty. Post by vedle Rusa Vjačeslava Karavajeva mohl zdvojit dvacetiletý talent Michal Sáček, jehož obvyklou pozicí v sestavě je střed zálohy.

Sparta by už na Karvinou mohla mít Čermáka, Zahustela či Kadlece

Velká marodka Sparty by se během reprezentační pauzy mohla výrazně zmenšit. Na příští ligový zápas s Karvinou by už mohli být k dispozici Aleš Čermák, Michal Sáček, Ondřej Zahustel a Václav Kadlec. Zdraví už jsou i brankáři David Bičík a Marek Štěch, kteří se vrátili do plného tréninku.

Koukal jsem s otevřenou pusou, řekl pohárový debutant Sáček

Poprvé nastoupil za Spartu v pohárech a hned v Anglii na hřišti Southamptonu, navíc jen pár dní před dvacátými narozeninami. Jedinou kaňkou tak pro záložníka Michala Sáčka byla prohra 0:3, kterou letenský celek vstoupil do základní skupiny Evropské ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele