Michal Papadopulos Články

Další články

Útočník Papadopulos bude i po sestupu do druhé ligy dál hrát za Karvinou

Útočník Michal Papadopulos bude i nadále působit v Karviné. Bývalý fotbalista Ostravy nebo Leverkusenu v rozhovoru pro server iDNES.cz uvedl, že se nechtěl s klubem loučit sestupem do druhé ligy.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Je to mission impossible, ale nic nebalíme, řekl Papadopulos

Michal Papadopulos z Karviné označil současnou situaci svého týmu za velmi kritickou. Dokud ale podle něj bude v nejvyšší soutěži existovat matematická šance na záchranu, je připraven o ni bojovat. Slezané ve 25. kole podlehli Olomouci 1:2, doma nevyhráli ani 13. ligový zápas v sezoně a jsou s 10 body dál na posledním místě tabulky...

Papadopulos věří, že se s Karvinou posune ještě výš, na Baník už nemyslí

Kapitán Karviné Michal Papadopulos ocenil, že slezský klub udržel před startem nové sezony většinu klíčových hráčů, a věří, že se bude s týmem pohybovat ve středu ligové tabulky. Ač měl sám možnost odejít do Baníku Ostrava, rozhodl se pokračovat s týmem trenéra Jozefa Webera a těší se i na interní konkurenci v podobě nových mladých útočníků.

Papadopulos a Bolek prodloužili smlouvy v Karviné

Nejlepší střelec Karviné Michal Papadopulos bude v klubu působit i v příští sezoně. Šestatřicetiletý útočník, kterému měl v červnu skončit kontrakt, podepsal s Karvinou smlouvu i na nadcházející sezonu. Totéž udělal stejně starý brankář Petr Bolek. Klub to oznámil na svém oficiálním webu.

Koho by těšilo dát gól, který neměl platit, řekl Papadopulos

Michal Papadopulos z Karviné předvedl v 9. ligovém kole proti Zlínu gesto, které se často nevidí. V 73. minutě mohli Slezané snížit na 1:2 po gólu Dávida Guby, což po kontrole záznamu na videu potvrdil i rozhodčí Pavel Orel. Papadopulos však sudímu přiznal, že míč na spoluhráče, který stál v ofsajdové pozici, hlavou posunul on a ne zlínský Petr Buchta. Orel branku odvolal a Karvinští po dvou gólech Tomáše Poznara z úvodních devíti minut prohráli 0:2.

Karvinou posílili Papadopulos a Šindelář

Výraznou posilu do ofenzivy získala před startem nové prvoligové sezony Karviná. Za Slezany bude hrát pětatřicetiletý bývalý reprezentační útočník Michal Papadopulos, který s klubem podepsal roční smlouvu. Karvinští angažovali také Martina Šindeláře. Přestup devětadvacetiletého stopera však začne platit až v pondělí, den po vzájemném utkání těchto klubů v první lize.

Češi v zahraničí: Škoda načal druhou stovku. Gebre a Kadeřábek asistovali

Asistence v německé lize si připsali Pavel Kadeřábek i Theo Gebre Selassie. Zejména v případě jeho Werderu Brémy šlo o víkendu o důležité vítězství v boji o záchranu. Další gól v Turecku si připsal Milan Škoda v Turecku a skóroval i Petr Schwarz v Polsku za Raków.

Češi v zahraničí: Škoda v klubu kanonýrů, Vaněček se trefil dvakrát

Milan Škoda vstoupil gólem z penalty za Rizespor do Klubu ligových kanonýrů. Šlo o jeho 100. branku v kariéře. V turecké lize se střelecky prosadil také obránce Filip Novák za Tranbzonspor. David Vaněček se dvakrát trefil v maďarské lize za Puskás Akademii. Na Slovensku se blýskl za Pohronie obránce Petr Pavlík.

Češi v zahraničí: Škoda zlomil Muslerovi nohu, pak gólem porazil Galatasaray

Bývalý útočník Slavie Milan Škoda se trefil v turecké lize a pomohl svému Rizesporu porazit Galatasaray Istanbul, ovšem také nešťastně zranil uruguayského brankáře Fernanda Musleru. V Polsku se trefil kapitán Rakówa Czestochowa Tomáš Petrášek.

Češi v zahraničí: Schick dal gól za Lipsko. Bartl pomohl porazit Piast, trefil se i Škoda

Střelecky vydařený víkend mají za sebou čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích. Patrik Schick skóroval v dresu bundesligového Lipska, v Turecku se zase zadařilo Milanu Škodovi v barvách Rizesporu. K vítězství svého Rakówa Czestochowa nad Piastem Gliwice pomohl krásnou brankou Daniel Bartl. V Polsku dal gól i Michal Papadopulos. V Maďarsku se trefil David Vaněček a v zámořské Major League Soccer hned v úvodním zápase Zdeněk Ondrášek.

Češi v zahraničí: Vydrovi to pálí. Premiérově se trefili Pekhart a Břečka

Matěj Vydra se podruhé v řadě trefil v anglické lize za Burnley. Tomáš Souček naopak na Anfieldu proti Liverpoolu odehrál jen něco málo přes poločas kvůli zranění. V polské lize se trefili dva Češi, zatímco Tomáši Petráškovi a jeho Rakówu to na body nestačilo. Tomáš Pekhart pečetil vítězství Legie Varšava svou první brankou po přestupu. Premiérový gól vstřelil i obránce Tomáš Břečka v Turecku.

Češi v zahraničí: Schick byl mužem zápasu, Vydra rozhodl, Vaněček protáhl sérii

Reprezentační útočník Patrik Schick pomohl gólem k vítězství Lipska nad Brémami 3:0, navrch dostal cenu pro nejlepšího hráče zápasu. Matěj Vydra zase rozhodl prvním gólem v této sezoně Premier League o vítězství Burnley na hřišti Southamptonu. Dařilo se i hráčům v menších ligách. Na remíze Rakówa Czestochowa s Legií Varšava měl v polské Ekstraklase nemalý podíl Petr Schwarz. David Vaněček další trefou zase protáhl svou střeleckou šňůru v Maďarsku.

Češi v zahraničí: Kanonáda napříč Evropou. Gól dali Schick, Darida či Necid

Českým fotbalistům se o víkendu v zahraničních soutěžích střelecky mimořádně dařilo. V německé bundeslize přispěli Patrik Schick a Vladimír Darida k vítězství Lipska, respektive Herthy Berlín. Ještě produktivnější pak byli Češi v Nizozemsku. Ve dvou nejvyšších soutěžích se prosadili všichni čtyři hráči, kteří do zápasů svých týmů zasáhli, tedy Tomáš Necid, Josef Kvída, Jaroslav Navrátil a Richard Sedláček.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele