Další články

Michael Dawson zamířil z Tottenhamu do Hullu City

Manažer Steve Bruce se přece jen dočkal. Hull City oznámil, že se dohodl s Tottenhamem na přestupu kapitána Michaela Dawsona, který se Tigers upsal na nadcházející tři sezóny. Částku za přestup ani jedna strana nekomentovala, ovšem měla by se pohybovat pod hranicí 4 milionů eur...

Hughes stále myslí na příchod Dawsona

Queen's Park Rangers byl v létě blízko zisku Michaela Dawsona z Tottenhamu, přestup se ale nakonec neuskutečnil. Manažer QPR Mark Hughes věří, že obránce může získat v zimě. Dawson si zatím pod novým manažerem Villasem-Boasem za Spurs nezahrál.

QPR získá dva obránce, přijít mají Dawson a Carvalho

Sobotní pětigólový debakl od Swansea se stal pro manažera Queen's Park Rangers Marka Hughese jasným signálem pro posílení obrany. Londýnský klub začal okamžitě pracovat a výsledkem budou v dohledné době příchody dvou hráčů - Michaela Dawsona a Ricarda Carvalha...

Dawsonovi skončila sezona, Tottenhamu se zranil i Lennon

Hodně vysokou daň zaplatil Tottenham za včerejší výhru 3:1 nad Stevenage, která ho posunula do další fáze anglického FA Cupu. Londýnský celek přišel hned o dva anglické reprezentanty, mimo hru je Aaron Lennon a hodně dlouho pobude na marodce Michael Dawson...

Dawsonovo zranění je komplikací pro Anglii i Tottenham

Michael Dawson nedohrál páteční kvalifikaci Eura proti Bulharsku a následné vyšetření ukázalo, že bude kvůli zranění kolenních vazů a kotníku chybět osm týdnů. To je špatná zpráva pro Anglii i Tottenham, oba týmy se potýkají se značnou marodkou v obranných řadách.

Anglickou reprezentaci nejspíš zasáhne omlazující uragán

Mladý uragán se nejspíš prožene anglickou reprezentací. Po nepovedeném mistrovství světa chystá italský lodivod Fabio Capello mnoho změn - týmu chce vylepšit vrásčitou tvář a přivést několik mladých a perspektivních hráčů. Proč? Kvalifikace o EURO 2012 se blíží.

Anglie na MS bez kapitána, Ferdinand si poranil koleno

Aktualizováno! Vyšetření potvrdilo špatnou zprávu pro anglickou reprezentaci - kapitán Rio Ferdinand si poranil kolenní vazy a mistrovství světa bude sledovat jen v televizi. V týmu kouče Fabia Capella jej nahradí Michael Dawson z Tottenhamu, kapitánskou pásku dostane Steven Gerrard.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele