Hughes stále myslí na příchod Dawsona

22.09.2012, 17:05
Aktuality
Queen's Park Rangers byl v létě blízko zisku Michaela Dawsona z Tottenhamu, přestup se ale nakonec neuskutečnil. Manažer QPR Mark Hughes věří, že obránce může získat v zimě. Dawson si zatím pod novým manažerem Villasem-Boasem za Spurs nezahrál.

"Možná to v létě bylo na Michaela všechno moc rychlé, ani si neuvědomil, jaká je jeho situace ve Spurs. Mohl to pro nás být dobrý nákup, ale nestalo se tak," říká Hughes.

Kluby byly na konci srpna dohodnuty na odstupném, Dawsonovi se ale nelíbila smlouva, kterou mu nabízel Queen's Park. "V lednu se můžeme o přestup pokusit znovu. Uvdíme, jaka bude Michaelova situace, jestli bude hrát," doplnil Hughes.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Filip12

průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať zůstane - odchod AVB je otázkou týdnů, max. měsíců a pak se bude zase Michael prát o své místo v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, neměla být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mal AVB odísť?

Reagovat
jk

Co to je za krabinu že odchod AVB je otázkou týdnů.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna výhra z pěti soutěžních zápasů mi přijde sakra málo, aspoň na ambice vedení. nemluvě o tom, že si myslím, že v PL AVBovi prostě není dáno - viz Chelsea. a konečně - Dawson mám mnohem radši než Andrého.

Reagovat
Neuro

je jen škoda že než si někdo uvědomí jeho neschopnost tak mezitím potopí Tottenham..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza jak potopil Chelsea, že nakonec vyhrála LM

Reagovat
Neuro

ti měli štěstí že se ho zbavili tak brzo

Reagovat
Neuro

a nechceš mi doufám říct že za tu výhru v LM může AVB..

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně může Kdyby ho nevyhodili a on neměl tak hrozný výsledky, třeba by se pral v lize někde o 3. flek a z LM by vypadli hned s tou Neapolí.

Reagovat
jk

No neco bych ti k tomu rekl ale jdu radsi si na pivo. Kazdopadne se zkus zamyslet nad tim jak by to vypadalo kdyby kazdy majitel klubu jednal s trenery jak abramovic. Tohle se u nas doufam dit nebude :-)

Reagovat
smazaný uživatel

no já bych se vyhazovu ze zápasu na zápas ani nedivil. jen si vezmi, jak rychle se pakoval Harry v létě - a to tomu předcházela celá ta dlouhá kauza ohledně jeho a anglické repre. v té době jsem ještě doufal, že zůstane. pak jsem 's otevřenou náručí' vítal AVB, jaká chyba.

Reagovat
FUnk

za to ty jsi klenot

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele