Další články

Musíme zůstat soustředění, varuje Maxi López

Velmi podařený návrat do Serie A zažívá Sampdoria, která vyhrála všechna tři utkání v nové sezóně a okupuje špičku tabulky. Na pohodě janovského celku se výraznou měrou podílí Maxi López, letní útočná posila ale varuje před přílišným uspokojením...

Maxi López potvrdil odchod z Catanie do Sampdorie

Maxi López se už hodně brzy stane letní posilou Sampdorie. Argentinský útočník se nedočkal přestupu z Catanie do AC Milán, v Janově ho nyní od hostování dělí už jenom zdravotní prohlídka a následný podpis smlouvy...

AC Milán si Aquilaniho a Lópeze nenechá, Silva zůstane

Vedení AC Milán má kvůli probíhající přestavbě kádru pořádně napilno. Výkonný ředitel Rossoneri Adriano Galliani včera oznámil, že jeho klub nevyužije opce na trvalý přestup Alberta Aquilaniho a Maxiho Lópeze. Neprodejným hráčem je naopak obránce Thiago Silva.

Maximu Lópezovi se splnil sen, dal gól za AC Milán

Vedení AC Milán v průběhu ledna dlouho váhalo, o jakého hráče rozšířit své útočné řady, nakonec vsadilo na Maxiho Lópeze a po včerejšku si může mnout ruce. Lednová posila z Catanie měla lví podíl na výhře Rossoneri 2:1 na půdě Udinese...

AC Milán získal z Catanie Maxiho Lópeze

AC Milán získal na hostování do konce sezony argentinského útočníka Maxiho Lópeze z Catanie. V případě zájmu milánského klubu může být v létě hostování změněno na přestup a pětinásobný reprezentant bude mít v Miláně kontrakt do roku 2015.

Argentinský brankář Andújar je na odchodu z Catanie

Mariano Gonzalo Andújar s největší pravděpodobností v lednu odejde z Catanie. Argentinský reprezentační brankář se pohádal s prezidentem sicilského klubu Pietrem Lo Monacem a ten se nechal slyšet, že se v brance aktuálně osmého celku italské ligy již neobjeví...

Gilardino přestoupí do Janova, dohoda je již na světě

Janov s největší pravděpodobností ukončil hledání špičkového útočníka, který mu má vystřílet lepší příčku, než je ta současná desátá. Prezident klubu Enrico Preziosi prozradil, že se dohodl s Fiorentinou na příchodu Alberta Gilardina a celý transfer má být uzavřen již během zítřka...

Galliani: Buď Tévez, nebo nikdo

V počáteční fázi jednání se AC Milán s Manchesterem City na otázce přesunu Carlose Téveze nedohodl. Anglickému celku se nelíbila opce v plánované smlouvě o hostování. Prezident italského mistra se však přesto nevzdává. Dokonce prý bude čekat až do uzavření lednového přestupního okna.

S Milánem jsme na Lópezovi dohodnuti, zní z Catanie

Tahoun ofenzivy Catanie Maxi López bude s největší pravděpodobností od ledna působit v AC Milán. Generální ředitel sicilského klubu Pietro Lo Monaco totiž potvrdil, že se s italským mistrem již dohodl na přestupu argentinského útočníka a zbývá už jen vyřešit detaily...

Lopez se k přestupu neupíná. Polepšil by si ale rád

Maxi Lopez neskrývá radost ze zpráv, podle kterých se o něj začal zajímat AC Milán. Útočník Catanie se nechce nechat spekulacemi ovlivnit a soustředí se na výkony v současném klubu. Kdyby ale nabídku z velkoklubu dostal, okamžitě po ní sáhne.

Lopez zůstane v Catanii do konce sezony, potvrdil Pulvirenti

Maxi Lopez bude minimálně do konce letošní sezony hájit barvy Catanie. Argentinský útočník se po nepovedených působeních v Barceloně a FK Moskva v dresu italského celku konečně začal prosazovat i v Evropě a prezident Catanie rozhodně nemá v úmyslu 26letého hráče prodávat.

Lo Monaco: Nabídku Juventusu za Maxiho zvážíme

Catania v zimě nechce prodat útočníka Maxiho Lopeze, přesto může šestadvacetiletý hráč už brzy odejít. Generální manažer Pietro Lo Monaco přiznal, že zváží případnou nabídku od Juventusu, který se o Lopeze zajímá.

Lopez setrvá s námi, zní z Catanie

Juventus se pro nadcházející sezonu chce posílit o kvalitního útočníka a podle italských médií měl zájem také o střelce Catanie Maxiho Lopeze. Ředitel sicilského klubu Pietro Lo Monaco ale odchod jedné z největších opor týmu rázně odmítl.

Maxi López ukončil ruskou misi

Brazilské Grémio Porto Alegre zlákalo do svých řad na roční hostování útočníka Maxiho Lópeze. Z dřívější početné argentinské kolonie tak v FK Moskva zůstal už jen Héctor Bracamonte.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele