Lopez zůstane v Catanii do konce sezony, potvrdil Pulvirenti

08.01.2011, 20:53
Aktuality
Maxi Lopez bude minimálně do konce letošní sezony hájit barvy Catanie. Argentinský útočník se po nepovedených působeních v Barceloně a FK Moskva v dresu italského celku konečně začal prosazovat i v Evropě a prezident Catanie rozhodně nemá v úmyslu 26letého hráče prodávat.

"Maxi Lopez v lednu zůstane v Catanii. V červnu poté uvidíme, co bude dál," řekl jasně Antonino Pulvirenti.

"Je samozřejmostí, že hráč chce udělat další výkonnostní skok a je připraven na nějaký velký klub," naznačil prezident Catanie, že rozhodně není vyloučen letní přestup.

Lopez přišel na Sicílii před rokem, v sedmnácti ligových zápasech stihl nasázet jedenáct branek a velkou měrou tak pomohl Catanii ke konečné třinácté pozici. Stejné místo sicilský celek okupuje i letos, na osmnáctou příčku má po necelých osmnácti odehraných kolech k dobru šest bodů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se dočetl, že Zenit hodně stojí o Alexise Sancheze, přestup vyjednává samotný Spalletti, který má skvělý vztah s prezidentem Udinese.

Pro Udine 22-24 milionů eur, pro Sancheze 3 miliony ročně.

Reagovat
Kongo

Ten hrál na MS výborně.Pro mě největší překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Sancheze mám hodně rád, skvělý motač. Ale tuhle filozofii Zenitu skupování drahých hráčů neschvaluju. Ale tak každý si vybral svoji cestu, mnohem radši mám ale tu, kterou jde CSKA. Díky výbornému scoutingu přivede levné kvalitní hráče a udělá z nich top fotbalisty, o které se zajímá celá Evropa .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale pre udinese (skoro im fandim) je to len dobre, odide jemne nadpriemerny hrac za velke peniaze, za ktore moze prist par serioznych posil a inak za nazor na zenit a cska

Reagovat
Jajinek

ať Zenit kupuje, do útočně laděného mužstva výborný hráč. Gólový, dobře hodnocený. Byl spojován s Interem, což mi trochu nahnalo hrůzu, páč se vůbec nehodí. Hraje hodně na sebe a moc nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti nebrániče nesnáší, Zenit je v defenzívě hodně zodpovědný, každý hráč si musí plnit obranné úkoly na sto procent. Asi byl byl taky ve stínu Dannyho to je pán hráč, přes kterého jde většina akcí Zenitu. Ale kdyby náhodou Portugalec odešel, náhrada by to byla dobrá.

Reagovat
Tomanatura

On je spíš z pravé strany, tam hrává Bystrov, ne? Toho by dle mého posadil. Navíc Spaletti je z Říma zvyklý na hráče z Itálie, nebyl by problém ho zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Posadil by ho, Bystrov je dobrý hráč, ale Sanchez je špička. Ale jak píše jajinek, nerad dává míč od nohy, bránění nic extra - na tom musí zapracovat. Navíc si bude muset zvykat na to, že zezačátku bude ve stínu Dannyho, akce přes něj nebudou tolik chodit. Přeci jenom je to egoista, to by se mu nemuselo líbit.

Reagovat
Tomanatura

Jo, s tím by mohl mít teoreticky problém.

Reagovat
stas87

sanchez je spicka a bystrov priemer?

Reagovat
smazaný uživatel

Průměr jsem nepsal, jak sis to panebože odvodil?

Reagovat
Tomanatura

Pro něj by to byl skvělý přestup, zocelil by ve fyzicky náročnější lize v klubu, který hraje LM, kdyby se mu to angažmá povedlo, tak může hned do velkoklubu.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Šel by nahoru, teď nedávno říkal Danny, že Spalletti je nejlepší trenér, jakého kdy měl, že se pod ním stal lepším, komplexnějším hráčem.

Křídla Danny - Sanchez, to by byla podívaná .

Reagovat
smazaný uživatel

hele pls na jaky strance ses dočet o tom zájmu Zenitu o Sáncheze

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem to na championat.ru, který odkazoval na datasport.it.

Reagovat
Kongo

Uvidíme v budoucnu,jaky bude rozdíl meziCSKA a ZENITEM.Momentálně je na tom dle mě lépe ZENIT

Reagovat
Kongo

reakce na spanhela

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, po příchodu nových posil měl CSKA lepší podzim než Zenit. Podle mě jsou to momentálně dva vyrovnané týmy a největší favoriti na titul. Pak až ti ostatní jako Spartak, Rubin nebo Dinamo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Lopez v Barce a jak hraje teď je dost velkej rozdíl příklad toho že někteří hráči kteří jsou v rozmezí A a B-týmu by možná měli spíš odejít, třeba Thiaga nemyslím, ale Nolito, Vazquez a tak.....

Co se týče Sáncheze tak bych byl radši za Inter než Zenit. Ve hře byl i ManUntd, ale to nevím, no tam se moc nehodí. Ja bych ho chtěl vidět nběkde ve Španělsku, ale v barce by nezapadl podle mě a Realu by si nekop a hl. Real nesnášim. Ja bych ho chtěl buď v Seville, Valencii a Villarrealu ale tam je jiný problém-finance. Takže si myslím, že by měl jít do Interu

Reagovat
FC Porto FC

No nevím, A.Sanchez do Ruska?

a jak to vypadá s O. Martinsem?

Reagovat
smazaný uživatel

Super,zľakol som sa že príde do Juve...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele