Lopez se k přestupu neupíná. Polepšil by si ale rád

11.11.2011, 12:52
Aktuality
Maxi Lopez neskrývá radost ze zpráv, podle kterých se o něj začal zajímat AC Milán. Útočník Catanie se nechce nechat spekulacemi ovlivnit a soustředí se na výkony v současném klubu. Kdyby ale nabídku z velkoklubu dostal, okamžitě po ní sáhne.

"Samozřejmě mám radost, jestliže tým s takovou historií a hvězdami jako Milán o mně uvažuje," říká Lopez. "Přesto se snažím zůstat v klidu a neřešit to."

AC Milán bude hledat náhradu za Antonia Cassana, který možná bude nucen vynechat celý zbytek sezony. "Kdybych skutečně dostal šanci přestoupit do jednoho z nejlepších klubů světa, bylo by to svkělé," uvedl argentinský útočník.

27letý Maxi Lopez hraje za Catanii od ledna 2010, v minulých měsísích se o něj údajně zajímal také Juventus. "Je hezké, když se o vás zajímají velké kluby. Ale já opakuji, že se soustředím jen na svoji práci v Catanii," doplnil.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (106)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AC to robí s tými hosťovačkami dobre. Dá sa konštatovať, že my sme pravý opak Nevadí, bude lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

on snad pořád žije z toho fíku proti chelsea. ale jeho nynější zápasy nesleduju....

Reagovat
smazaný uživatel

Spomienka na Christiana "Boba" Vieriho. http://www.youtube.com/watch?v=g-UIxvFwI4Q

Takych hracov uz Taliansko nema a ani nebude mat

Reagovat
rossoneri89

Inzaghi, Del Pierro, Totti ..... ale inak Vieri klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Tento netrafí ani vráta od stodoly.....chvalabohu že nešiel k nám do Juve, to by bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala byť reakcia...

Reagovat
smazaný uživatel

no ved zato..

Reagovat
Pinturicchio

Takové hráče je třeba sledovat ve dne v noci a stejně to nebude dost.

Reagovat
lnterista

to byl muj nejoblibenejsi utocnik

Reagovat
Filip12

už 27 pamatuju ho jako mladíka kterej ze přes nabitý útok Ronaldinha Etoa Larssona Messiho Giulyho prosadit v Barce jinak by moh někam do španělska Valencie Malága atd... tam by se prosadil

Reagovat
IkerCasillas

Víš co to znamená slovo prosadit se?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne kúpiť si dobrý kvetináč....

Reagovat
Filip12

znamená hrát pravidelně v zápasech a dávat aspoň 10 gólů za sezonu

Reagovat
IkerCasillas

No výborně, což v Barceloně ani jedno z toho nesplnil

Reagovat
Il Architetto

Bože ty si debil. Děláš to neschvál nebo opravdu jsi?

Reagovat
Filip12

coý se boužel nestalo konkureence byla velká aby hrál víc

Reagovat
smazaný uživatel

Jako 4., 5. útočník proč ne

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nevím jestli je další útočník nutnost.

Máme Ibru,Patinha,Robsona + Superpippa a Faraona, který by si šanci zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatak bral by som ho

Reagovat
rossoneri89

neviem ci potrebujeme utocnika ..... radsej by som setril na Montoliva + vyplatenie 50% prav Shaarawyho, Strassera a Merkela

Reagovat
smazaný uživatel

To si predstav zalohu Boateng,Montolivo,Strasser-Merkel =D to by byla paraaada Forza MIlan!!

Reagovat
rossoneri89

jj Merkel, Strasser, Fossati su nasa buducnost .....

Reagovat
Shevchenko

Brrrr

Reagovat
cristiano.K.

dva roky zpátky na to měl,jestli na to má nyní?

Reagovat
Yanek

Rozhodne ne. Daleko radeji uvidim vic prilezitosti pro El Shaarawyho a Pippa, nez noveho utocnika. O mnoho dulezitejsi je zacit resit stredovou radu.

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo,Eriksen,Merkel

Reagovat
smazaný uživatel

Strasser

Reagovat
Yanek

Eriksen ♥ ale moc to nevidim... oni raci koupi Drogbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslim, ze koupime Drogbu, Eriksena si Max vyhlidl sam, takze verim, ze by prijit mohl Odmitl MC prootze vi, ze by tam nehral, ale u nas bych ho na podhrotu bral vsemi deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte na podhrota Boatenga? (i já si ale myslím, že by byl platnější v té trojčlenné záloze, než za útočníkama)

Reagovat
Yanek

Mame. Myslim si, ze kdyby uz Eriksen prisel, tak do triclenne zalohy a na podhrotu by se tocil Boa s Robinhem...

Reagovat
smazaný uživatel

no upřímně si myslím, že Eriksen by zvládl ten podhrot líp než silový Kevin, ale je to věc názoru a hlavně trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Tezko rict, Eriksen se zatim predvedl jenom v Ajaxu zejo... Ale taky jsem zastancem toho, aby se Boateng presunul do zalohy uz od doby, co ho tam Max zacal cpat.

Reagovat
smazaný uživatel

A Danska repre? Hraje tam paradne

Reagovat
Yanek

Jeste Danska repre no, ja jsem mel hlavne na mysli tu nejvyssi uroven...

Reagovat
smazaný uživatel

A repre je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hral i hodne tezkych zapasu proti Portugalsku a Anglii ve kterych patril mezi nejlepsi hrace( zacal jsem ho podrobnejsi sledovat )

Reagovat
Yanek

Podle meho nazoru budes moct rict, ze je na podhrotu lepsi nez Kevin, az se predvede v LM a v Serii A s tim danym klubem. Prince totiz sice neni moc kreativni, ale dokaze vyhrat spoustu souboju, je rychly a dynamicky, takze je tez prinosem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ale jeho pozice je spise v zaloze

Reagovat
Yanek

S tim souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik dobrých zápasů u nás v záloze odehrál ?

kdo za poslední rok a půl předváděl pod hrotem lepší výkony než on ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si proste nemyslim, ze je dostatecne kreativni, neskutecne se sice zlepsil a stal se z neho hrac svetovych parametru, ale neni to podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

proč není podhrot ? protože nesplňuje prototyp trequartisty ? ten parádně splňuje například Ganso a taky se vám nehodí. co na tom, že Prince patří pod hrotem mezi tahouny týmu a nabízí tomu postu něco, co Calcio nezná - vrazíme ho do zálohy, protože "není dostatečně kreativní"

neodpověděl jsi ani na jednu otázku...

Reagovat
Yanek

Boatengova kreativita a vybusnost se da lepe vyuzit v zaloze, kde je to vice zadouci. Od podhrotaka se pozaduje i nejaka ta kreativita a finalni prihravky. Za sebe si myslim, ze uzitecnejsi na tom postu je Robinho, ktery jak hodne ubeha, tak taky vymysli... Ganso splnuje tak to, ze je kreativni, ale v nasem systemu, kde napadat zacinaji utocnici a podhrotak se muze stahovat pro mic az nekam na polovinu a tvorit hru nema uplatneni, protoze to neni behavy typ.

Reagovat
Yanek

Boatengova rychlost*

Reagovat
Yanek

A jesta jedna vec, Boateng mozna patril mezi tahouny minuly rok. Letos to byl az do zapasu s Lecce hrac, ktery kazil jednoduche prihravky, ztracel mice a ani se moc neobtezoval s behanim (s vyjimkou srpnoveho zapasu s Interem). Proti AS toho taky moc nepredvedl + dostal trest na dalsi dva zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

v záloze je žádoucí taky bránit, což je první věc, ve které mu příliš nevěřím..., je rozdíl stínovat z podhrotu, občas někoho zajet a je rozdíl poctivě držet defenzivní blok a být v pravý čas přesně tam, kde je potřeba..., do něčeho takového mi chaotický Prince vážně nepasuje, ten ožívá nejvíc právě v té roli zvířete pod hroty.

"Letos to byl az do zapasu s Lecce hrac, ktery KAZIL JEDNODUCHE PRIHRAVKY, ZTRACEL MICE a ani se moc NEOBTEZOVAL S BEHANIM" - to je můj druhý bod, který navazuje na chaotického Prince..., sice s Tebou úplně nesouhlasím (což já v drtivé většině), ale - někoho takového by jsi chtěl v záloze ??? to snad né..., a nevykládej mi pohádky o tom, jaký by z něj byl v záloze najednou vzorný pěšák...

proč potřebujem na podhrotu kreativního finálkáře, když nejvíce asistencí sbírají Ibra s Aquilanim, kteří hrajou na jiných postech a stačí to !? kdo jim dělá prostor, nabíhá si a rozbíjí tu frontu ? respektive kdo by to dělal ve vaší sestavě ? další kreativní finálkář ?

jak užitečný na tom postu byl Robinho jsme viděli například právě v Lecce...

řeknu to ve zkratce - opět jste mi neodpověděli ani na jednu otázku, vůbec se nesnažili pochopit moje argumenty a dál vidíte budoucnost jasně, bez jakékoliv předchozí zkušenosti...

Reagovat
Yanek

Tak Prince na tom postu hral na zacatku angazma u nas, vlastne tam hral prvni pul rok. Potom prisel zapas s Bolognou venku, kterou jsme smetli 3.0 a Boa zacinal na podhrotu a od te doby ho tam stavel. Ale do ledna hral v zaloze a tam mu to slo, vzdycky zalohu a dal ji to, co chybi. Potom tam hral jeste jednou s Tottenhamem, kdyz nebylo zalozniku a v prvnim polocase byl nejlepsi na place.

Ja reaguju na tvoje tvrzeni, ze je Prince tahounem nasi zalohy. To proste letos pravda neni a ja si za tim stojim. Samozrejme si taky myslim, ze by se Prince mel zacit chovat jinak, tu pokoru kdyz prisel v nem uz moc nevidim a docela me to stve, protoze na vykonech se to podle me docela odrazi.

Co se tyce toho nazoru, ze Boateng tam svym behanim uvolnuje spoustu prostoru, nemyslim si, ze je to az tak extremni, ze prave diky tomu maji Ibra s Aquou asistence, kazdopadne ja se Boatengovi na podhortu nejak moc nebranim, jenom si stojim za nazorem, ze jeho vlastnosti jdou lepe vyuzit v triclenne zaloze. To, ze pro nas ma prinos taky na podhrotu nepopiram.

V me sestave by to delal Robinho, vyjmenovat jeho spatne zapsy je samozrejme jednodussi, ale vzpomen si na zapasy z minuleho roku, kdyz byl Pato zrovna fit a hrali oba. On je podle me dost uzitecny kvuli tomu, ze si splni to svoje i dozadu plus k tomu neco prida, sbihat si pro mice a z hloubi pole tvorit hru mu taky nedela problem.

Me mrzi, ze se mnou ve vetsine pripadu nesouhlasis, ale myslim si, ze bys mohl reagovat min arogantne. Protoze ja se nad tvymi nazory a myslenkami rad zamyslim a ctu je... jenom mam proste na vic veci jiny nazor. Ale to uz jsem ti taky rikal.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pochop, že Max má tedka naprosto skvělou základní jedenáctku.

Jak píše GATTUSO, my nepotřebujeme kreativního Prince. Od toho máme Alberta a Ibru. Prince je tam od něčeho jiného: nabíhat Ibrovi na jeho přihrávky, sklepávat nebo podržet dlouhé míče od Abbiatiho a svou dravostí zaskočit za občas líného Ibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Boatenga na podhrot v zalohe nie

Reagovat
smazaný uživatel

ty top hvězdy z Eredivise se prosazují, až na pár vyjímek ale to najdeš všude, Eriksen by na to měl, dávno Ajax nebo celou Eredivise přerostl, ale i tak si stojím za názorem že mi k vám víc pasuje Ganso

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, par lidi mi reklo, ze je strasne pomalej, ale za to ma skvely prihravky, ale Eriksen mi prijde takovej komplexnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je pravda, že Ganso rychlej není, a spíš je to typ co by měl hrát v té trojčlenné záloze, respektivě v brazilské repre tak hraje, ale předhled má skvělej.

Reagovat
Yanek

Tak Ganso je zaprve predrazeny, zadruhe porad zraneny a zatreti hrac do stredu zalohy, ne na podhrot...

Reagovat
smazaný uživatel

předraženej, je, ono všichni krom Francie a Nizozemska jsou a budou předražení, zranění může přijít i na Eriksena nebo na kohokoliv jiného, stejně tak, jako Ganso se tomu může už vyhýbat. Příspěvek nad tebou jsem psal, že spíš hraje v záloze CM, ale bral jsem jeho jako lepší volbu, protože pochybuju, že když je Boateng na podhrotu vyzkoušenej a jde mu to tam, že to Max dá do zálohy.

Reagovat
Yanek

Tak z Brazilie je to extrem, za Gansa chteli v lete 50. Co se tyce jeho zraneni, samozrejme, ze muze sem tam prijit, ale on je na to vylozene nachylny, tak jako Pato nebo treba Robben.

A co se tyce toho podhrotu, nemyslim si, ze by tam zahral lip nez Boa. Ganso proste nema predpoklady pro roli podhrota v nasem systemu. Ty ses puvodne bavil o nahradnikovi za Boatenga, mluvil jsi o Eriksenovi a ted o Gansovi... ten prispevek o tom, ze je to hlavne CM jsi napsal az pozdeji.

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsem si to uvědomil až později, omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Mame, ale musim objektivne uznat, ze jeho kreativni schopnosti jsou bohuzel nizke

Reagovat
smazaný uživatel

právě, on je podle mě hráč na podhrot max proti silným soupeřům, jako Barca atd.. ale vidím ho v záloze místo Nocerina s Aquilanim a Van Bommelem, na podhrot by to chtělo kteatikvějšího hráče, co Ganso? ten vypadal reálně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ganso je drahy jinak MVB bude brzy koncit, takze misto nej nejspis Strasser.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak bral jsem to z pohledu letošní sezóny, jinak místo něj bych viděl třeba Sandra nebo MVilu na něj případně náhradníka Strassra. Ganso by byl asi dražší ale zase by za to stál a podle mě by k vám sedl jak prdel na hrnec

Reagovat
Yanek

Tak samozrejme nerikam, ze je to jistota. Ani to, ze Galliani vyhlasil, ze po zaloznikovi nepujdeme a chceme nahradu za Cassana, i kdyz uz to o necem muze svedcit... Drogba by byl presne podle gusta Berlusconiho (hvezda, co na tom, ze uz je za zenitemú a hlavne co nejleveneji.

Pokud se Gallianiho slova nenaplni a budeme chtit zaloznika, tak si myslim, ze jim bude Montolivo. O Eriksonovi totiz zatim zminka pada jen v mediich a ja dost pochybuji, ze za nej vysazime nejakych 15-20 milionu. A to je jeste privetiva cena, protoze z Nizozemska a Francie se odchazi za normalni castky.

Mimochodem Allegrimu se hodne zamlouval i Hamsik, coz Silvio okomentoval slovy jakoze nebude oslabovat ligoveho soupere... co dodat.

Reagovat
rossoneri89

Hamsika by som brutalne chcel v AC ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
terry

Reagovat
johan14

Už som na neho skoro zabudol. Myslel som že je v J. Amerike a on bol v Rusku. Rýchly útočník s výbornou technikou,veľká nádej tak 5 rokov späť. Hádam sa ešte chytí má len 27rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ale my potřebujem záložníky a krajní obránce sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo se casem adaptuje o to se nebojim, ale zaloha je potreba (Montolivo,Eriksen urcite privest Merkela a Strassera zpatky)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pak by bylo mnoho variant, Montolivo nebo Eriksen na podhrotu, Boateng v zaloze konecne! Byl by tam zase trochu pretlak, ale to by je prospelo

Reagovat
smazaný uživatel

Riccardo Montolivo má ve Fiorentině smlouvu jen do konce sezóny a poté má zamířit do AC Milán. Úřadující italští mistři ale chtějí šestadvacetiletého záložníka již v lednu, a proto podle zdejších médií poslali Viola nabídku ve výši tří milionů eur.

3 miliony to snad nemyslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz mu konci smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ale i kdyby, čekal bych alespoň 6-7, přeci jen když nebereme formu, je to pan hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ty si jeste nevidel galianiho v akci posle par goril a kyvnou na vse

Reagovat
smazaný uživatel

3 jsou akorát když mu končí smlouva, navíc Galiani je hodně dobrej v tutom viz. Nocerino za 0,5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 jsou akorát když mu končí smlouva, navíc Galiani je hodně dobrej v tutom viz. Nocerino za 0,5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, ikdyž je Galliani mistr, tak Corvino vtomhle taky není žádné ořezávátko...

Reagovat
terry

Je tady sice zmiňován Merkel, ale pokud vim, ten už je celej Janova, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Polovina prav

Reagovat
rossoneri89

ee len 50%

Reagovat
terry

Jo, já blbě koukal. Ale stejně nás to stálo 4 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám za to že to bylo 5 mega za polovinu práv. V jakým složení vám vůbec hraje letos záloha? Kucka, Veloso, Rossi a kdo dál, ten Slovinec?

Reagovat
terry

Ono se to teď v posledních zápasech dost točilo. Pravidelně většinou naskakovali Kucka s Velosem, často Constant a po návratu i Rossi. Pak tam ještě alternovali Jorquera, Merkel.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, takže Merkel dostává šanci jo? To je dobře. Ale celkově ta hra asi bude dost podobná tomu co jste hráli loni - hodně držení míče málo šancí, nebo se pletu?

Reagovat
terry

Začátek byl parádní, vypadalo to, že Malesani s tím týmem vážně něco provedl, jenže v posledních zápasech to zase upadlo do hodně těžký bídy. Pískot si hráči zasloužili. Absolutní nemohoucnost v útoku (Palacio zas a znovu hraje sám), záloha chaotická, obrana a především Frey to jakž takž drží.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Merkela a Strassera zpatky v AC

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jim vůbec vede v Lecce/Genoa? Merkel byl zkraje sezony zraněný, Strasser myslím hrává, jestli víte víc budu rád za info. Dík-

Reagovat
smazaný uživatel

Merkel hraje skvele, slysim o nem jen dobre a Strasser si odehraje svoje na DM a dokonce dal i gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Milanisti pridejte se!

http://www.facebook.com/ACMilanCZSK?sk=wall

Reagovat
rossoneri89

uz davno som

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

pametám, jak ještě za Barcu v roce 2005 sestřelil na Now Campu Chelsea. Tenkrát se Rijkaardova parta hodně trápila a vysvobodil ji až Maxi ve spolupráci s Eto´oem

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem tam, ale musel sem se odhlásit, ty drby co tam každou chvíli dávali to snad ani nebylo možný..

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na nikfes

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: Castellazzi; Jonathan, Cordoba, Samuel, Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli; 28 Zarate; 30 Castaignos, 22 Milito

A disposizione: Orlandoni, Galimberti, Pasa, Falasca, Colombi

Allenatore: Claudio Ranieri

Chiasso: 18 Capelletti; 5 Russo, 4 Sulmoni, 15 Reclari; 8 Croci-Torti, 21 Senkal, 22 Tarchini, 6 Quaresima; 17 Graf, 9 Gacesa, 7 Gaspar

A disposizione: 1 Noseda, 23 Magnetti, 13 Matoshi, 11 Bem

Allenatore : Raimondo Ponte

Arbitro: Sig. Lombardi di Brescia; assistenti Peraino di Treviglio - Sirizzotti di Crema

Poméééééé Intéééééééééééééééééééééér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
rossoneri89

hod sem nejaky stream

Reagovat
Nuno čomes
Reagovat
rossoneri89

diky..... kukal som len chvilu ..... ako skoncil zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně hraje Inter s rovnoceným soupeřem.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ja nechapu, kdo by ho chtel, kdyz nehraje ani v Catanii. Tady ten jeho prestup/neprestup je docela komicky, zminovane jsou same velke kluby a on uz druhym rokem jde neustale dolu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele