Další články

Trmal končí portugalskou misi, přestoupil do Mladé Boleslavi

Mladá Boleslav dotáhla příchod brankáře Matouše Trmala z Vitórie SC Guimarães. Bývalý český mládežnický reprezentant ve svém novém působišti uzavřel smlouvu do roku 2026...

Matouš Trmal o Portugalsku, Slovácku i reprezentaci: Nejvíc se těším na brankáře

Ve 20 letech začal Matouš Trmal (24) stabilně chytat za Slovácko, svého času byl nejmladší jedničkou ve FORTUNA:LIZE. Ta mu ale brzy byla malá, po dvou sezonách, 50 zápasech a 22 čistých kontech si řekl o posun výš. V létě 2020 jej oslovila Vitória Guimarães a on se vydal na pro tuzemské fotbalisty poměrně exotickou štaci do Portugalska.

Trmal mění dres, z Guimarãese si ho vypůjčilo Marítimo

Na větší herní vytížení se snad může těšit Matouš Trmal. Český brankář plnil roli dvojky ve Vitórii SC Guimarães a nakonec mění dres, na hostování si ho vypůjčilo konkurenční Marítimo.

Češi v zahraničí: Pekhart stihl dva góly a vyloučení. Červenal se i Souček

Český útočník Tomáš Pekhart o víkendu pomohl Legii Varšava k vítězství v lize a v úterý přidal postupovou branku v poháru. Zároveň se ale také nechal vyloučit. Červenou kartu viděl v anglické lize i Tomáš Souček. Vedení soutěže ale nakonec jeho trest zrušilo, a tak si mohl zahrát i FA Cup proti Manchesteru United. V Portugalsku se vytáhl brankář Matouš Trmal na hřišti Benfiky...

Češi v zahraničí: Wágnerova kyperská trefa a Trmalův portugalský debut

Tomáš Wágner zařídil v kyperské lize remízu a bod pro Neu Salamis. Mladý brankář Matouš Trmal má za sebou ligový debut v dresu portugalské Vitórie Guimaraes. Po zimní přestávce se rozběhla i s řadou českých legionářů polská Ekstraklasa.

Trmal prožil ideální ligový debut, rád by chytal i na Benfice

Český brankář Vitórie Guimaraes Matouš Trmal prožil ideální debut v portugalské lize, protože v nedělním zápase 16. kola udržel čisté konto a pomohl k domácímu vítězství 1:0 nad Marítimem. Reprezentant do 21 let přes dobrý výkon neví, jak dlouho v brance aktuálně pátého týmu tabulky vydrží. Rád by nastoupil i v nejbližším utkání v pátek na stadionu Benficy Lisabon.

Trmal přestoupil ze Slovácka do portugalské Guimarãese

Slovácko přišlo o brankářskou jedničku Matouše Trmala. Jednadvacetiletý gólman přestoupil do portugalského klubu Vitória Guimarães, s nímž podepsal smlouvu až do roku 2025. Oba kluby o transferu informovaly na svých webových stránkách.

Trmal rozdělil výhru mezi nemocnici a dětský domov

Brankář Slovácka Matouš Trmal věnuje výhru 100.000 korun z turnaje prvoligových fotbalistů ve videohře FIFA20 Krajské nemocnici v Uherském hradišti a Dětskému domovu z Uherského Ostroha. Prémie do virtuálního turnaje, kterým si hráči v průběhu dubna zpestřovali pauzu vynucenou koronavirovou pandemií, věnoval Nadační fond LFA Zelený život.

Charitativní turnaj ve FIFA 20 vyhrál brankář Trmal ze Slovácka

Charitativní turnaj prvoligových fotbalistů ve videohře FIFA 20 ovládl Matouš Trmal ze Slovácka. Jednadvacetiletý brankář ve finále porazil opavského útočníka Lukáše Železníka a rozhodne o tom, kam poputuje 100 tisíc korun, které na boj proti koronaviru věnovala Ligová fotbalová asociace.

Vůbec nám to nešlo, bod musíme brát, řekl gólman Trmal

Ve třetím ligovém utkání po sobě a celkem 317 minut neinkasoval v lize gólman Slovácka Matouš Trmal. K prodloužení série mu pomohla bezbranková remíza na hřišti Bohemians 1905 v 15. kole. Člen reprezentační jednadvacítky přiznal, že Slovácko kvůli špatnému výkonu muselo být s bodem z Ďolíčku spokojeno.

Mladý brankář Trmal pomáhá Slovácku zvednout se ze dna

Pouhé dva ligové starty stačily brankáři Matouši Trmalovi, aby v dresu trápícího se Slovácka vychytal první ligovou nulu. Podařilo se mu to v dnešním utkání v Příbrami, kde moravský celek vyhrál 3:0. Dvacetiletý fotbalista tak navázal na povedenou premiéru v nejvyšší soutěži, při které v minulém kole trápil mistrovskou Plzeň.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele