Další články

X faktor Palmer a střídání v čele: 33. kolo Premier League v kostce

Druhé dubnové utkání Chelsea na Stamford Bridge, druhé galapředstavení Colea Palmera. Po hattricku v dechberoucím šlágru s Manchesterem United se kometa sezony trefila čtyřikrát do sítě Evertonu a v tabulce kanonýrů dorovnala vedoucího Erlinga Haalanda z Manchesteru City. I norský snajpr o víkendu skóroval, ale větší radost měl bezesporu z faktu, že obhájci titulu využili porážek Arsenalu a Liverpoolu k posunu na první místo.

Cunha, Foden a euforie na Emirates: 23. kolo Premier League v kostce

Premier League má za sebou nejgólovější prodloužený víkend v novodobé historii soutěže. Během 10 utkání padlo 45 branek, z čehož vyplynula i řada fenomenálních individuálních výkonů. Nade všemi čněli Matheus Cunha z Wolverhamptonu a Phil Foden z Manchesteru City, kteří zazářili hattrickem. V očekávaném šlágru skolil Arsenal 3:1 Liverpool a trojice hlavních aspirantů na titul je proto vměstnána do dvou bodů.

Fantasy Boost: AFCON zamíchá kartami, v kurzu je Palmer a Foden

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět, což znamená, že je zpět i Fantasy. Před tradičním boostem pro nadcházející víkend se ale musíme krátce vrátit k 20. kolu, které v minilize na našem webu opanoval David Simon, jehož tým Bobísci Zlín zapsal 108 bodů. Skvěle zvolená ofenziva v čele s Colem Palmerem a kapitánem Mohamedem Salahem skolila všech 762 soupeřů. Naváže Palmer na galapředstavení v Lutonu? A kdo je nejlepší alternativou za absentujícího Salaha?

Liverpoolská mašina a Milnerův milník: 20. kolo Premier League v kostce

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Pokud by toto tradiční české přísloví platilo v případě liverpoolského FC, o titulu by bylo rozhodnuto. Svěřenci manažera Jürgena Kloppa si totiž v neděli smlsli na Newcastlu, přestože výsledek 4:2 nezní nikterak dominantně. Rekordní xG ale hovoří jasně. Od výprasku uchránil Magpies jen famózní gólman Martin Dúbravka.

Wolverhampton dotáhl příchod Matheuse Cunhy z Atlética Madrid

Matheus Cunha si vyzkouší další evropskou soutěž, brazilský útočník vyměnil Atlético Madrid za Wolverhampton Wanderers. Oba kluby se dohodly na půlročním hostování s opcí. Nyní se ještě čeká na pracovní povolení...

Atlético koupilo posilu do útoku, z Herthy přišel Matheus Cunha

Atlético Madrid shánělo posilu do útoku a volba nakonec padla na Matheuse Cunhu. Brazilský fotbalista přichází na přestup z berlínské Herthy, která dostane třicet milionů eur, se španělským mistrem uzavřel pětiletý kontrakt...

Hertha nechala do Brém odejít Selkeho, naopak přivedla Cunhu

Davie Selke po dvou a půl letech opouští Herthu BSC a vrací se do Werderu Brémy, kam zamířil na hostování s povinnou opcí. Berlínský celek na uvolněné místo koupil Matheuse Cunhu z RB Lipsko...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele