Martin Graiciar Články

Další články

Ve světě velkého fotbalu mi už nebylo dobře, přiznává Martin Graiciar

Během dospívání patřil mezi největší české talenty, dokonce měl blízko k přestupu do Arsenalu. Nakonec v dresu Liberce úspěšně nakoukl do ligy a v 18 letech přestoupil do Fiorentiny. Od té chvíle už ale kariéra Martina Graiciara jen stagnovala a před rokem, ve svých 23 letech, se mladý hráč rozhodl ze světa fotbalu odejít. Proč? A nechybí mu fotbal? O tom je dnešní epizoda Livesport Daily.

Boleslav získala útočníka Graiciara na hostování z Fiorentiny

Kádr Mladé Boleslavi posílil útočník Martin Graiciar, který do středočeského týmu přišel na roční hostování z Fiorentiny. Jednadvacetiletého hráče si v minulé sezoně vypůjčila pražská Sparta.

Slavii by měli brzy posílit Karafiát, Kuchta a Graiciar

Pražskou Slavii by měli brzy posílit obránce Ondřej Karafiát a útočník Jan Kuchta z Liberce a na hostování z italské Fiorentiny další ofenzivní hráč Martin Graiciar. V rozhovoru pro televizi O2 to uvedl šéf ligového mistra Jaroslav Tvrdík.

Sparťané přivedli na hostování z Fiorentiny Graiciara

Dvacetiletý útočník Martin Graiciar je šestou letní posilou Sparty. Člen národního týmu do 21 let přišel na Letnou z italské Fiorentiny na roční hostování s opcí. Pražané o tom informovali na svém webu.

Češi v zahraničí: Gebre Selassie rozhodl o výhře, Vaclík vyhrál derby, Zlámal semifinále

Před brankami soupeřů se znovu blýskli čeští obránci. Theodor Gebre Selassie se rozhodl o vítězství Werderu Brémy nad Freiburgem. Ve druhé nizozemské lize se prosadil další bek Josef Kvída a také útočník Alkmaaru Ondřej Mihálik. Brankář Tomáš Vaclík si užil vítězné sevillské derby. Jiný gólman Zdeněk Zlámal zase postoupil s Hearts do finále skotského poháru.

Češi v zahraničí: Zazářil Vaněk, Kadeřábek dal gól Chievu, Kozák už pálí za Livorno

Ondřej Vaněk stihl za dvacet minut v dresu Ufy dva góly. Na Slovensku skóroval bývalý obránce Baníku Ostrava Filip Kaša. V přípravě se střelecky prosadil Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu a Tomáš Koubek si zachytal proti Dortmundu. Češi v italských klubech si vyzkoušeli penaltové rozstřely. Libor Kozák pomohl Livornu k postupu v poháru, naopak Martinu Graiciarovi se vstup do angažmá ve Fiorentině tolik nepovedl.

Liberci bude v úvodu jara chybět útočník Graiciar

Hráčům Liberce bude v úvodu jarní části sezony chybět útočník Martin Graiciar. Se čtyřmi góly druhý nejlepší týmový střelec ligového podzimu si na soustředění na Kypru poranil klíční kost a podle twitteru Slovanu ho čeká několikatýdenní rekonvalescence. Severočeši vstoupí do jara 18. února utkáním na Spartě.

Talent Graiciar přestupuje z Liberce do Fiorentiny

Martin Graiciar přestupuje z Liberce do italské Fiorentiny. K dotažení transferu chybí podle webu Slovanu už jen zdravotní prohlídka, kterou osmnáctiletý útočník absolvuje po návratu z evropského šampionátu hráčů do 19 let. Na severu Čech by měl Graiciar ještě rok hostovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele