Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Dúbravka vychytal Man Utd a po snovém debutu chválil fanoušky i spoluhráče

Osmkrát v řadě to před vlastními fanoušky Newcastlu nevyšlo. V posledních třech případech z toho byly frustrující remízy. Tým ze severovýchodu Anglie doma v lize nevyhrál od 21. října. Potom byl ovšem do branky nominován kmenový hráč Sparty Martin Dúbravka, a vše bylo rázem jinak...

Dúbravka bude hostovat v Newcastlu, ve Spartě ho nahradí Nita

Slovenský brankář Martin Dúbravka odchází ze Sparty do Newcastlu, kde bude hostovat do konce to sezony, poté bude moci anglický klub využít opci na přestup. Letenští za něj získali náhradu ve Florinu Nitovi. Rumunský gólman dnes přestoupil z bukurešťského FCSB, podepsal smlouvu do léta 2021 a v sobotu se připojí k pražskému týmu na soustředění ve Španělsku.

Gólman Dúbravka odletěl do Anglie, Sparta za něj hledá náhradu

Brankář Martin Dúbravka je blízko odchodu ze Sparty do Newcastlu. Devětadvacetiletý slovenský reprezentační gólman opustil soustředění Pražanů ve Španělsku a zamířil do Anglie. Letenští zároveň hledají za svou jedničku mezi tyčemi náhradu, kterou by se mohl stát Rumun Florin Nita z bukurešťského FCSB.

O brankáře Sparty Dúbravku se podle Daily Mail zajímá Newcastle

Sparta by mohla přijít o brankářskou jedničku, Slováka Martina Dúbravku. Osmadvacetiletého reprezentanta si podle britského listu Daily Mail vyhlédl anglický Newcastle a jeho manažer Rafael Benítez.

Neskloníme hlavy, sliboval sparťanský gólman Dúbravka

Sparťané sice prohráli pražské derby se Slavií 0:2 a nenapravili tak nevydařený vstup do sezony, podle gólmana Martina Dúbravky však letenský celek nebude sklánět hlavy.

Na druhé půli můžeme stavět, řekla možná nová jednička Sparty

Z předchozích pěti přípravných zápasů nastoupil jen dvakrát na druhý poločas, ve čtvrteční generálce s nizozemským Arnhemem ale odchytal brankář Martin Dúbravka celých 90 minut. Jedna z deseti letních posil by tak mohla začít sezonu jako nová gólmanská jednička pražské Sparty.

Pátou letní posilou Sparty je brankář Dúbravka

Pátou letní posilou Sparty se stal slovenský gólman Martin Dúbravka, kterému skončila smlouva v Liberci. Osmadvacetiletý reprezentační brankář dnes podepsal na Letné tříletý kontrakt. Sparta o tom informovala na svém webu.

Dúbravka: Člověka inkasovaný gól v poslední minutě vždy zamrzí

Brankář Martin Dúbravka několika výbornými zákroky nedovolil Karabachu v úvodním utkání základní skupiny Evropské ligy jít do vedení, přesto měl smíšené pocity. Na konci třetí ze čtyř nastavených minut nedosáhl na umístěnou střelu Rašada Sadygova a liberečtí fotbalisté tak v Baku remizovali 2:2.

Dúbravka byl pod palbou hráčů i fanoušků Larnaky

Brankář Liberce Martin Dúbravka byl během úvodního utkání 4. předkola Evropské ligy pod palbou. Nejen od hráčů AEK Larnaka, ale i od jejich fanoušků, kteří na něj v zápalu boje házeli vše, co měli po ruce.

Liberec ještě posílil o brankáře, Admira na stejném postu oslabila

Liberec těsně před vstupem do sezony a čtvrtečním utkáním 3. předkola Evropské ligy na půdě Admiry Wacker Mödling posílil slovenský brankář Martin Dúbravka, který na sever Čech přestoupil z dánského Esbjergu. Vedení klubu jej stihlo zaregistrovat, takže v nadcházejícím zápase v Rakousku může nastoupit...

Sparta se zajímá o dva brankáře ze slovenské ligy

Sparta se zajímá o dva brankáře ze slovenské ligy. O možném působení na Letné bude jednat s Martinem Dúbravkou ze Žiliny, na testy by také mohl přijít makedonský gólman Darko Tofiloski z Košic.

Žilině chybí dva brankáři

Po Martinovi Dúbravkovi přišla Žilina o dalšího brankáře, operaci sleziny se minulý týden podrobil Martin Krnáč. Jeho rekonvalescence bude trvat zhruba tři měsíce.

Neapol sleduje brankáře Žiliny Dúbravku

Brankář mistrovské Žiliny Martin Dúbravka se objevil v hledáčku Neapole. Zájem italského klubu potvrzuje hráčův agent Michal Holeščák. Dúbravkovi může k novému angažmá pomoci i přítomnost jiného slovenského hráče Marka Hamšíka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele