Další články

Nejlepší náhradní brankáři: Spasitel Realu Madrid, kostarický veterán i reprezentant Slovenska

V dnešním fotbalovém světě je více než důležité mít v týmu kvalitního náhradního brankáře. Dokázalo to již několik velkoklubů v čele s Realem Madrid a Liverpoolem. Slovenská redakce Livesport Zpráv proto vytvořila žebříček pěti nejlepších brankářských dvojek současného fotbalu.

Liverpoolská mašina a Milnerův milník: 20. kolo Premier League v kostce

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Pokud by toto tradiční české přísloví platilo v případě liverpoolského FC, o titulu by bylo rozhodnuto. Svěřenci manažera Jürgena Kloppa si totiž v neděli smlsli na Newcastlu, přestože výsledek 4:2 nezní nikterak dominantně. Rekordní xG ale hovoří jasně. Od výprasku uchránil Magpies jen famózní gólman Martin Dúbravka.

Věřím, že můžu být jednička. V Newcastlu, nebo jinde, říká Dúbravka

Když ve 27 letech přestupoval z Dánska do Liberce, nezdálo se, že by ho ještě mohly čekat velké věci v nejlepší lize světa. Jenže pak nabrala kariéra brankáře Martina Dúbravky (34) rychlý spád.

Dúbravka opustil Manchester United, Newcastle ukončil hostování

Martin Dúbravka dostane další šanci zabojovat o místo v prvním týmu Newcastlu United. Slovenský brankář na začátku letošní sezony přišel o místo jedničky mezi tyčemi a nakonec odešel na roční hostování do Manchesteru United. Tato dohoda byla nyní předčasně ukončena...

Dúbravka si zachytá za Manchester United, z Newcastlu přišel na roční hostování s opcí

David de Gea, dlouholetá brankářská jednička Manchesteru United, bude mít od nynějška konkurenci. Několik dní se spekulovalo, že by gólmanské řady mohl posílit slovenský rodák Martin Dúbravka, a v závěru přestupového období se transfer dotáhl do úspěšného konce. K Rudým ďáblům se bývalý hráč Sparty či Liberce připojuje z Newcastlu na hostování s opcí.

Man Utd hledá brankáře, podle britských médií jedná o přestupu Dúbravky

Manchester United podle několika britských webů vyjednává o angažmá brankáře Martina Dúbravky (33) z Newcastle. Pokud by se slovenský reprezentant na Old Trafford přesunul, stal by se pátou letní posilou klubu.

Wood není žádné dřevo: 33. kolo Premier League v kostce

Bylo to zvláštní kolo. Kvůli finále ligového poháru se hrálo jenom osm utkání, a přestože se toho stalo hodně - a hodně důležitého - ten punc svátečnosti to stále postrádá. Je to mnou, nebo nám celá ta kauza se Superligou ukradla kousek lásky k fotbalu? A vážně Chris Wood nastřílel hattrick na hřišti Wolverhamptonu?

Slovenský brankář Dúbravka nestihne ani baráž proti Irsku

Slovenští fotbalisté se i v baráži evropské kvalifikace proti Irsku budou muset obejít bez brankářské jedničky. Gólman Newcastlu Martin Dúbravka po zranění kotníku ještě zápas hraný 8. října v Bratislavě nestihne.

Dúbravka podepsal novou smlouvu s Newcastlem

Slovenský brankář Martin Dúbravka podepsal novou dlouhodobou smlouvu s Newcastlem United. Kontrakt má platit až do roku 2025.

Slovenský brankář Dúbravka označil Schickův gól za famózní

Slovenský brankář Martin Dúbravka po prohře 0:1 s českými fotbalisty v pražském Edenu ocenil střelce jediné branky Patrika Schicka. Gól, který Slováky poslal do třetí výkonnostní skupiny Ligy národů dokonce gólman Newcastlu označil za famózní a přidal přání, aby takových branek padalo co nejvíc.

Část Slováků se omluvila za večírek, s Kozákem prý neměli problém

Čtyři ze sedmi slovenských fotbalových reprezentantů, kteří po sobotní prohře 1:2 v Lize národů s českým týmem vyrazili na večírek a vrátili se na hotel až nad ránem, se za své chování omluvili. Mrzí je, že kvůli tomu rezignoval trenér Ján Kozák, neboť s ním prý neměli žádný problém. Podle brankáře Martina Dúbravky nešlo o žádný bujarý večírek a vše bylo v normě.

Newcastle získal natrvalo ze Sparty brankáře Dúbravku

Slovenský brankář Martin Dúbravka bude dál působit v Newcastlu. Anglický klub na devětadvacetiletého reprezentačního gólmana uplatnil opci a získal jej natrvalo z pražské Sparty, odkud na jaře v celku z Premier League hostoval.

Benítez plánuje získat v létě Dúbravku a Kenedyho

Manažer Newcastlu United Rafael Benítez prozradil první dva přestupové cíle pro letní okno. Jedním z nich je slovenský brankář Martin Dúbravka, který na severu Anglie na jaře hostoval z pražské Sparty a podle všeho tam zůstane i v příští sezóně.

Dúbravka má jasno, v létě chce zůstat v Newcastlu

Velký skok ve své kariéře v zimě udělal Martin Dúbravka. Slovenský brankář se rozloučil s tápající Spartou a zamířil na hostování do Newcastlu United, kde se rychle stal jedničkou mezi tyčemi. V anglickém klubu se mu líbí a rád by v něm pokračoval rovněž v příštím ligovém ročníku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele