Další články

Doležal opustil Lubin, s polským klubem rozvázal smlouvu

Martin Doležal po roce a půl skončil v Zaglebie Lubin. Třiatřicetiletý útočník s polským klubem po vzájemné dohodě rozvázal smlouvu, která platila do konce června 2024. Lubin o tom informoval na svých webových stránkách.

Útočník Doležal přestoupil z Jablonce do polského Lubinu

Martin Doležal po osmi letech opustil Jablonec. Člen širšího kádru reprezentace přestoupil do polského Lubinu, kde podepsal smlouvu na dva a půl roku. Severočeši o tom informovali na svém webu.

Doležal oželel korunu krále střelců i reprezentaci

Jablonecký útočník Martin Doležal přiznal, že před utkáním posledního kola první ligy s Pardubicemi pomýšlel na korunu střeleckého krále a trochu doufal, že se vejde do nominace na mistrovství Evropy. Ale i když mu obojí uteklo, je s právě skončenou sezonou vzhledem k jejímu průběhu spokojen.

Doležal byl za hattrick o to raději, že se mu v úvodu sezony nevedlo a trápil se

Ještě na začátku prosince jablonecký Martin Doležal marně čekal na první gól v sezoně, v posledních zápasech se ale rozstřílel a nečekaně se dotáhl do boje o krále ligových střelců. Čerstvě jednatřicetiletý kanonýr si v předehrávce 31. kola s Teplicemi připsal druhý hattrick v nejvyšší soutěži v kariéře a pomohl Severočechům k výhře 4:1 a prodloužení dlouhé série bez porážky.

Podle střelce Doležala Jablonečtí druhé místo neřeší

Jablonečtí se pět kol před koncem první ligy stále drží na druhé příčce neúplné tabulky, která zajišťuje předkolo Ligy mistrů. Podle útočníka Martina Doležala, který dvěma góly zajistil dnešní výhru 2:0 v Českých Budějovicích, se ale Severočeši zatím druhým místem příliš nezaobírají.

Doležala namotivoval syn a branky věnoval své zesnulé kobyle

Útočník Martin Doležal se dvěma brankami a nahrávkou podílel ve 20. kole první ligy na výhře Jablonce 3:2 v Mladé Boleslavi. Před pátečním zápasem ho namotivovalo video se synem, který mu na dálku popřál gól. Trefy pak věnoval své zesnulé kobyle.

Reprezentaci doplnili Doležal, Kalvach a nováček Ševčík

Nominaci české reprezentace na zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Kosovem a v Bulharsku doplnili útočník Martin Doležal a záložníci Lukáš Kalvach a Petr Ševčík, který je v národním A-týmu nováčkem. Na dnešním srazu reprezentace v Praze to novinářům řekl asistent trenéra Jiří Chytrý.

V kabině byl o poločase výbuch, řekl Doležal po porážce v Arménii

Útočník Martin Doležal byl rozladěný z přístupu jabloneckých hráčů k prvnímu poločasu čtvrtečního úvodního venkovního utkání 2. předkola Evropské ligy proti Pjuniku Jerevan. Severočeši si podle něj asi mysleli, že se outsider porazí sám. Člen širšího kádru reprezentace připustil, že v přestávce byla v šatně velká bouřka, která pomohla aspoň ke snížení. Přes prohru 1:2 střelec jabloneckého gólu před domácí odvetou pevně věří v postup.

Kanonýr Doležal prodloužil v Jablonci smlouvu o tři roky

Druhý nejlepší střelec české FORTUNA:LIGY Martin Doležal prodloužil o tři roky smlouvu v Jablonci. Devětadvacetiletý útočník působí v severočeském klubu od sezony 2013/14, pokračování v angažmá dal přednost před zahraničními nabídkami. Hráčem Jablonce by měl zůstat až do konce června 2022.

Jablonecký Doležal si říkal, že vytoužený hattrick snad nedá

Jablonecký Martin Doležal měl v průběhu sobotního zápasu závěrečného 30. kola základní části první ligy s Ostravou poosmé v kariéře na kontě dvě branky a opět útočil na premiérový hattrick v nejvyšší soutěži. Na rozdíl od předešlých sedmi pokusů se tentokrát osmadvacetiletý útočník v nastavení třetí trefy konečně dočkal, i když krátce předtím po neproměněné šanci už přestával věřit.

Spadlo to tam v pravou chvíli, řekl probuzený střelec Doležal

Útočník Martin Doležal zpečetil jabloneckou výhru 3:0 nad Příbramí v 26. ligovém kole a zaznamenal teprve druhý gól v jarní části sezony. Osmadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace po zápase věřil, že z něj spadne deka z posledních utkání a naváže na povedený podzim. Během něj totiž nastřílel osm ligových branek.

Doležal podle Pelty do Slavie neodejde a zůstane v Jablonci

Podle jabloneckého šéfa Miroslava Pelty útočník Martin Doležal do Slavie Praha na jarní část sezony nakonec nezamíří a zůstane na severu Čech. Podještědský klub o tom informoval na svých webových stránkách.

Hráčem listopadu v lize je Doležal, trenérem Hornyák

Nejlepším hráčem Fortuna:ligy za měsíc listopad byl v anketě Ligové fotbalové asociace zvolen útočník Jablonce Martin Doležal. Mezi trenéry zvítězil Zsolt Hornyák z dalšího severočeského celku Liberce.

Doležal vzal prohru s Rennes na sebe kvůli neproměněným šancím

Jablonce sice přestříleli Rennes 21:6, přesto v 5. kole Evropské ligy prohráli doma s francouzským celkem 0:1. Doplatili totiž na zahazování šancí. Ty největší neproměnil reprezentační útočník Martin Doležal, který vzal porážku na sebe.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele