Na nejlepšího hráče března kandidují Baroš, Krejčí a Doležal

Nejlepším hráčem první ligy za měsíc březen se stane jeden z trojice Milan Baroš z Ostravy, Ladislav Krejčí ze Sparty a Martin Doležal z Olomouce. Nominaci dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA). Na trenéra měsíce kandidují Vítězslav Lavička, Roman Pivarník a František Straka.

Olomoucký Doležal je rád, že trenérovi splatil důvěru gólem

Před minulou sezonou byl v Olomouci nepotřebný a hanácký klub ho poslal na hostování do tehdy druholigového Brna. Martin Doležal se však do Sigmy vrátil nejlepším možným způsobem a dnes jí vítězným gólem pomohl k výhře v Superpoháru nad Libercem 2:0. Je rád, že svou trefou mohl splatit důvěru trenéra Romana Pivarníka.

Hubník asi zůstane, Doležala Olomouc pustila do Zlatých Moravců

Útočník Martin Doležal míří z Olomouce do Zlatých Moravců. Dvacetiletý hráč, který byl v dosavadním průběhu zimní přípravy nejlepším střelcem Sigmy, bude ve slovenském klubu hostovat do konce sezony. Na Hané naopak zřejmě zůstává jiný střelec Michal Hubník.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele