Lazio dostalo pokutu za rasistické pokřiky na Balotelliho

Disciplinární komise italské ligy uložila Laziu Řím pokutu 20 tisíc eur (přes půl milionu korun) za rasistické pokřiky jeho příznivců na útočníka Brescie Maria Balotelliho v nedělním utkání. Podle italských médií Lazio uniklo přísnějšímu trestu díky spolupráci na odhalení identity pachatelů.

Balotelli se v italské lize opět stal terčem rasistických pokřiků

Útočník Mario Balotelli se v italské lize znovu stal terčem rasistických nadávek. Devětadvacetiletého fotbalistu Brescie tentokrát při nedělním utkání uráželi příznivci hostujícího Lazia. Zápas, který domácí celek prohrál 1:2, byl kvůli tomu na pár minut přerušen.

Balotelli může podle šéfa Brescie v zimě odejít zadarmo

Útočník Mario Balotelli může v zimě zadarmo odejít z Brescie. Prohlásil to šéf posledního celku italské ligy Massimo Cellino. Nabídku bývalému hráči Manchesteru City nebo Liverpoolu zdůvodnil tím, že devětadvacetiletý fotbalista není zvyklý bojovat o záchranu.

Soud zrušil Hellasu Verona trest za údajný rasismus proti Balotellimu

Hellas Verona byl zbaven trestu za údajné rasistické pokřiky fanoušků na útočníka Brescie Maria Balotelliho. Původně měl mít pro nedělní ligový zápas s Fiorentinou uzavřenou část tribuny, ale odvolací soud italského svazu suspendaci zrušil. Požaduje další vyšetření případu.

Verona má kvůli rasismu uzavřenou část tribuny

Klub z Verony byl potrestán za rasistické pokřiky fanoušků na útočníka Brescie Maria Balotelliho. Disciplinární komise italské ligy Hellasu za incident z nedělního zápasu, který domácí tým vyhrál 2:1, na jeden zápas zavřela část tribuny.

Serie A trestá dva hráče za rouhání a řeší, co s Balotellim

Brát boží jméno nadarmo je výslovně zakázáno článku 37 kodexu Italské fotbalové federace a vedení Serie A se za porušení pravidel nebojí rozdávat přísné tresty. Francesco Magnanelli ze Sassuola a Matteo Scozzarella z Parmy si takhle v příštím kole nezahrají, neboť je televizní kamery nachytaly, kterak se rouhají...

Záhady Zlatého míče: Proč letošní ročník nemusí být tím nejpofidérnějším

Na 21. říjen zrovna zcela výjimečně nepřipadá žádný mezinárodní den čehokoliv. Po letošku se však nabízí jednoduchá náprava — co takhle Mezinárodní den nekonečných hádek na fotbalových internetech? Jako každý rok totiž včera došlo na hodnocení všech nominovaných na Zlatý míč, a především tedy těch opomenutých. Zde je můj "hej, bývalo to i divnější" vzkaz...

Brescia oficiálně potvrdila angažování Balotelliho

Mario Balotelli bude hrát italskou nejvyšší soutěž za Bresciu Calcio. Nováček Serie A získal kontroverzního útočníka jakožto volného hráče a podepsal s ním víceletý kontrakt...

Balotelli má namířeno zpět do Itálie, dohodl se s Brescií

Kontroverzní útočník Mario Balotelli má namířeno zpět do Itálie. Podle médií se vicemistr Evropy z roku 2012 dohodl na působení v týmu nováčka Serie A Brescii, kde by měl podepsat tříletý kontrakt. Oficiálně by měl být představen ve čtvrtek.

Balotelli má problémy s policií kvůli sázce s majitelem baru

Italský bouřlivák Mario Balotelli se dostal do problémů s policií kvůli nelegálnímu sázení, ne však na sport. Osmadvacetiletý útočník nabídl majiteli baru v Neapoli, že mu dá 2000 eur (zhruba 51 tisíc korun) za to, když vjede s mopedem do moře. Celou akci Balotelli zveřejnil na sociálních sítích.

Zatím jsem se nerozhodl, kde budu hrát v příští sezóně, řekl Balotelli

Mario Balotelli má s Olympique Marseille kontrakt pouze do konce tohoto ročníku, načež se spekuluje o jeho další budoucnosti. Rodák z Palerma se však ještě nerozhodl...

Brescia prý po návratu do Serie A sní o příchodu Balotelliho

Na první pohled to vypadá jako absolutní nesmysl. Přesto italská Brescia, která se v příští sezoně vrátí do nejvyšší soutěže, může snít o tom, že by v příští sezoně v jejím dresu nastupoval útočník Mario Balotelli. Na druhý pohled už to totiž zase tak nesmyslné není.

Balotelli vysílal oslavu přímo ze hřiště. Cokoliv udělám, obletí svět, řekl

Nebyl by to Mario Balotelli, aby neustále nevyvolával kolem své osoby poprask. Tentokrát to ale bylo spíš v pozitivním duchu. Jeho oslava vstřelené branky, kterou živě vysílal na Instagram se stala na sociálních sítích hitem.

Balotelli oficiálně vyměnil Nice za Marseille

Marseille dotáhla do úspěšného konce příchod Maria Balotelliho. Kontroverzní italský útočník nejprve předčasně ukončil smlouvu s Nice a následně se na šest měsíců upsal Olympique...

Nice se chce zbavit Balotelliho už v zimě. Favoritem je Marseille

Vedení francouzského Nice se snaží prodat útočníka Maria Balotelliho. V lednu bude k dispozici na přestupovém trhu. Jeho současný klub už údajně stanovil i cenu, za kterou kontroverzní Ital může odejít. Favoritem je stejně jako v létě Olympique Marseille.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele