Marek Jankulovski Články

Jankulovski se znovu zapojí do přípravy, sval je v pořádku

Obránce Marek Jankulovski se dnes vpodvečer znovu zapojí do přípravy české reprezentace, jež se ve Štiříně a Kunicích u Prahy chystá na vstup do kvalifikace mistrovství světa. Důkladná prohlídka vyvrátila možnost, že by ve stehenním svalu jeho levé nohy byla prasklina, a tak se opora národního týmu vrátí k tréninku.

Jankulovski: Cítím se dobře, byla by škoda skončit

Měsíc se fotbalový obránce Marek Jankulovski rozmýšlel, zda bude i nadále oblékat dres českého národního týmu. Nakonec se rozhodl v reprezentační kariéře pokračovat, protože cítí, že je pro mužstvo stále platný. Velkou roli prý sehrál dobrý zdravotní stav i příznivý zápasový program, který má tentokrát zkušený bek méně nabitý než v minulých sezonách.

Jankulovski se těší, že Ronaldinho přinese kvalitu i zábavu

Marek Jankulovski už se těší, až si v nové sezoně zahraje s brazilským útočníkem Ronaldinhem, který do AC Milán přestoupil tento týden z Barcelony. Podle českého reprezentanta slavný Brazilec do týmu přinese nejen kvalitu, ale také svou pověstnou dobrou náladu.

Mistrovství světa mě láká, přiznal Jankulovski

S českou reprezentací se evropským šampionátem loučila řada osobností a celá veřejnost nyní bude sledovat kroky a především číst a poslouchat slova Marka Jankulovského. Rovněž on zvažuje odchod z mezinárodní scény, důležitou roli v jeho rozhodování sehraje mistrovství světa...

Jankulovski si zatím konec v reprezentaci nepřipouští

Ještě před několika dny to vypadalo jako jasná zpráva: Marek Jankulovski se hodlá po evropském šampionátu rozloučit s kariérou. O svém plánu sice mluvil neurčitě, ale jeho zdravotní problémy z poslední doby se zdály být hlavním důvodem. Dnes však Jankulovski prohlásil, že jeho reprezentační budoucnost ještě není vyřešena.

Jankulovski vítězství nečekal, hlasoval pro Čecha

Sladkého zpestření mezi přípravou národního týmu na blížící se mistrovství Evropy se dnes dočkal obránce Marek Jankulovski. V Praze byl vyhlášen Fotbalistou roku 2007 a premiérové individuální trofeje si hodně cenil. Bek AC Milán přiznal, že vítězství v 53. ročníku tradiční ankety nečekal, sám prý hlasoval pro brankáře Petra Čecha.

Jankulovski je poprvé Fotbalistou roku

Poprvé v kariéře se Marek Jankulovski dočkal triumfu v anketě Fotbalista roku. V 43. ročníku ankety, který zohledňoval výsledky dosažené v roce 2007, zvítězil jednatřicetiletý obránce AC Milán před reprezentačními spoluhráči a předchozími vítězi Petrem Čechem a Tomášem Rosickým.

Fotbalista roku vzejde z pětice hráčů působících v zahraničí

Z pětice hráčů, kteří působí v zahraničních klubech, vzejde Fotbalista roku 2007. Mezi kandidáty na vítězství v 43. ročníku ankety jsou brankář Chelsea Petr Čech, obránci Marek Jankulovski z AC Milán a Tomáš Ujfaluši, který oblékal dres Fiorentiny, a záložníci Tomáš Rosický z Arsenalu s Pavlem Nedvědem z Juventusu Turín.

Jankulovského a AC Milán ovládlo zklamání, tým není v Lize mistrů

Katastrofální sezona fotbalistů AC Milán vyvrcholila v neděli, kdy se italský gigant i přes výhru nad Udine na závěr domácí soutěže nedostal do Ligy mistrů. Loňský vítěz prestižní evropské soutěže se tak musel spokojit s účastí v Poháru UEFA. "V Miláně je obrovské zklamání," řekl dnes novinářům obránce Marek Jankulovski.

Jankulovski potvrdil, že po Euru zváží odchod z reprezentace

Marek Jankulovski dnes při příležitosti křtu své životopisné knihy v Praze potvrdil dřívější dohady, že zvažuje konec reprezentační kariéry. Vale národnímu týmu prý dá už možná po červnovém šampionátu, ale nevyloučil ani opačnou variantu.

Jankulovski už má svůj životopis, za kmotra byl i Ujfaluši

Ještě pěkných pár let aktivní fotbalové kariéry čeká českého fotbalového obránce Marka Jankulovského, přesto už nyní vyšla kniha, která mapuje sportovní i civilní život muže, který nechyběl u posledních velkých úspěchů českého fotbalu.

Jankulovski zvažuje odchod z reprezentace

Hned několik změn pravděpodobně v létě dozná český národní tým. Již v tuto chvíli je jasné, že trenérem už nadále nebude Karel Brückner a reprezentačního dresu se vzdá Jan Koller. Otazníky se vznáší i nad dalšími českými fotbalisty a jedním z nich je i Marek Jankulovski, jehož v poslední době trápí zranění...

Jankulovski se vrací do reprezentace po půl roce

Fotbalového reprezentanta Marka Jankulovského jako by v letošní sezoně pronásledovaly jen samé špatné zprávy. Zadák AC Milán se od říjnové operace nemůže zbavit vleklých problémů s kolenem a navíc jej trápí i bídné výsledky slavného klubu, jenž bude mít v závěru nepovedené sezony co dělat, aby si pro příští ročník zajistil alespoň účast v evropských pohárech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele