Marek Jankulovski Články

První trénink reprezentace zvládl bez výrazných úlev i Rosický

První společný trénink mají za sebou fotbaloví reprezentanti, kteří se připravují na sobotní kvalifikační zápas se Slovenskem. Absolvoval ho i záložník Tomáš Rosický, pro kterého by duel v Bratislavě byl prvním soutěžním utkáním po 20 měsících.

Jankulovski by skončil ve chvíli, kdy by tým přišel o postup

Příští rok na fotbalovém mistrovství světa by mohl být Marek Jankulovski v případě české účasti oporou zadních řad národního týmu. Ovšem může se také stát, že atmosféru uvnitř výběru poznává naposledy. Ve chvíli, kdy Česko přijde o možnost cesty do Jihoafrické republiky, prý oblékne dres naposledy.

Jankulovski v reprezentaci zůstal, aby vybojoval postup na MS

V březnu vážně uvažoval o tom, že po více než devíti letech uzavře kariéru v národním týmu. Obránce Marka Jankulovského po prohře v kvalifikaci se Slovenskem zasáhlo nepravdivé obvinění o jeho údajné účasti na večírku po utkání s dalšími spoluhráči. Jankulovski však už křivdu hodil za hlavu a ještě mužstvu chce pomoci oživit povadlé postupové šance.

Jankulovski: V Miláně začíná nová éra

Obránce Marek Jankulovski je přesvědčen, že AC Milán se s odchody klíčových osobností týmu rychle vyrovná. Podle českého krajního obránce v Miláně začíná nová éra. Nejen kluboví fanoušci jsou zvědavi, jak tým zvládne situaci po odchodech Paola Maldiniho, kouče Ancelottiho či brazilského středopolaře Kaká.

Výměna Mexese za Jankulovského podle agenta nehrozí

Český reprezentant Marek Jankulovski se zřejmě nemusí obávat, že by ho vedení AC Milán chtělo vyměnit za Philippa Mexese z AS Řím. Agent francouzského obránce prohlásil, že šestý celek uplynulého ročníku italského ligy chce sedmadvacetiletého hráče navzdory zájmu řady evropských klubů udržet.

Jankulovski jde kvůli nezákonným sázkám v Itálii před soud

Český fotbalista Marek Jankulovski v Itálii opět čelí obvinění z nezákonného sázení. Vedle obránce AC Milán podle agentury ANSA míří před soud také bývalý italský reprezentant a útočník West Hamu Davide Di Michele.

Jankulovski zvažuje reprezentační konec, po Slovensku prý nehýřil

Dlouholetá opora české reprezentace Marek Jankulovski prý vážně uvažuje o tom, že po devíti letech uzavře kariéru v národním týmu. Podle zadáka AC Milán je důvodem křivé obvinění některých českých médií z toho, že se po středečním prohraném utkání v kvalifikaci o postup na MS zúčastnil s některými dalšími reprezentanty večírku

Jankulovski: Musíme ukázat, že máme kvalitnější tým než Slováci

Podle Marka Jankulovského je české národní mužstvo kvalitnější než slovenské, jen to musí ve středečním utkání světové kvalifikace prodat. Zadák AC Milán považuje svůj tým i vzhledem k domácímu prostředí za favorita, ale odmítá, že by se na Letné jednalo o klíčový kvalifikační duel. Češi jsou ve své skupině třetí s dvoubodovým mankem na vedoucí Severní Irsko.

Nedvěd vyhrál podzimní část Zlatého míče

Čtyřleté panování brankáře Petra Čecha jako krále českých fotbalistů může ukončit Pavel Nedvěd. Šestatřicetiletá hvězda Juventusu totiž po podzimní části sezony vede anketu Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu České republiky. Má tak šanci navázat na své triumfy z let 1998, 2000, 2001, 2003 a 2004, což z něho dělá nejúspěšnějšího fotbalistu v historii ankety.

AC Milán: Příchod Mexese? Nesmysl

Vedení AC Milán rychle zareagovalo na dnešní dopolední informace italského tisku o připravované výměně obránců s AS Řím. Do hlavního města údajně mohli putovat Marek Jankulovski a Daniele Bonera, opačným směrem pak francouzský reprezentant Philippe Mexes...

Jankulovski: Je nejvyšší čas v kvalifikaci zabrat

Nejvyšší čas zlomit nepříznivý vývoj kvalifikace o účast na mistrovství světa mají čeští reprezentanti. Po sobotní prohře v Polsku je čeká ve středu další duel se Slovinskem a podle obránce Marka Jankulovského nastal čas začít sbírat body, které by v konečném součtu přinesly očekávaný postup na šampionát.

Bude to hodně těžké, říká o utkání s Laziem Jankulovski

AC Milán pokazil start do nové sezony a po dvou ligových zápasech má na svém kontě nula bodů. Udobřit fanoušky si bude chtít zítra, na Rossoneri ale čeká složitý úkol - na vlastním hřišti totiž přivítají vedoucí Lazio a Marek Jankulovski velice dobře ví, že jeho tým čeká hodně náročný zápas...

Bývalé ostravské hvězdy zažily gólové hody v Poháru UEFA

Všechny tři vychoval pro velký fotbal ostravský Baník, všichni tři patří k základním pilířům fotbalové reprezentace a všem třem teď jejich kluby můžou děkovat za to, že po jejich přičinění mají o hodně blíž k postupu do základních skupin v Poháru UEFA.

Jankulovski se už cítí dobře, na Severní Irsko bude fit

Český obránce Marek Jankulovski už překonal problémy se stehenním svalem na levé noze, které si přivezl z AC Milán, a při středečním vstupu reprezentace do světové kvalifikace na půdě Severního Irska nebude chybět. Milánský zadák dnes poprvé absolvoval stoprocentní tréninkovou zátěž a v rozhovoru s novináři si pochvaloval, jak dobře se momentálně cítí.

Rada povolal Kladrubského, protože problémy má i Ujfaluši

Povolání Jiřího Kladrubského do fotbalové reprezentace si vynutilo další zranění. Trenér Petr Rada dnes před podvečerním tréninkem v Kunicích novinářům řekl, že příjezd sparťanského univerzála si vyžádaly problémy s podkolenní šlachou, které ráno ohlásil kapitán mužstva Tomáš Ujfaluši.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele