Jankulovski už má svůj životopis, za kmotra byl i Ujfaluši

05.05.2008, 14:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Už by sakra měla vyjít nějaká kniha o T.Řepkovi! Nemělo by se zapomínat na čtenáře hard-core!

Reagovat
smazaný uživatel

si přečti biografii Roye Keana...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

rad si prectu

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně nechápu smysl životopisů, které mapují kariéru fotbalisty, kterého čeká ještě pár aktivních let... a už vůbec nechápu, kdo to může číst. Vlastně chápu, ale jde mi to proti srsti. Jankul na tom vydělá, vydělají na tom lidé okolo něj, budou to možná hltat malí kluci a nejskalnější fanoušci...

Tohle ale rozhodně neni lliteratura, jak se v článku píše (a odpusťte si všichni různý encyklopediální definice toho, co je literatura).

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš na to koukat ekonomicky. Kniha se bude líp prodávat, dokud je na vrcholu. S jeho zdravím to vypadá všelijak a mohlo by se stát (což mu vůbec nepřeju), že se začne herně propadat a hrát za slabší týmy a pomalu upadat v zapomění. No a kdyby přece jen skončil na vrcholu, tak přidá do knihy pár kapitol a bude prodávat novou. Ale na druhou stranu on to se svým příjmem asi nemá za potřebí, tak tomu taky nerozumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde jenom o peníze, ale i pozornost K penězum se nemusí jít rovnou cestou, jsou okliky... Ale mě se tyhle životopisy fakt příčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já si ty životopisy občas přečtu, ale jen o těch fotbalistech, který už s aktivním fotbalem skončily a já je nikdy neviděl hrát naživo. (Kvašňák, Viktor, Masopust atd.)

Reagovat
stiba

co je na tom špatného- člověk se toho aspoň více dozví - nedávno sem měl možnost přečíst si knihu o Barošovi a můžu vřele doporučit, je to zajímavý čtení, člověk pak má na toho hráče uplně jiný pohled - a dozví se i mnoho věcí jakoby zevnitř klubu, ve kterých působil, které se jinak skoro nikde nedozvíš

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč tady píšeš Tavo ,že je to nesmysl.Prostě kdo chce ,tak at si to koupí a je to ne?Podle mě je to naprosto zbytečný tady řešit jestli je to dobrý nebo ne.At si na to udělá názor každej sám a nepředhazuj jim tady Tavo svý nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si , že si životopis Jankulovskiho koupí moc lidí

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad normální ne? vycházejí životopisy dosud aktivních herců, zpěváků, hudebních kapel, tak proč by nemohly vycházet životopisy aktivních fotbalistů........tam kde je poptávka je logicky i nabídka......

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele