Marek Jankulovski Články

Další články

Reprezentaci budou doprovázet patroni, ve Finsku je Jankulovski

U české reprezentace odstartoval projekt patronů, kteří budou střídavě doprovázet národní mužstvo při jeho akcích. U týmu se budou střídat čtyři bývalí reprezentanti Marek Jankulovski, Pavel Nedvěd, Karel Poborský a Zdeněk Grygera. První jmenovaný vyrazil s českým celkem k dnešnímu přípravnému utkání s Finskem v Helsinkách.

S Jankulovským se na Bazaly přišlo rozloučit skoro 20 tisíc lidí

Bezmála dvacet tisíc fanoušků se přišlo rozloučit s Markem Jankulovským, který dnešní beneficí na ostravských Bazalech slavnostně ukončil svou aktivní kariéru. Jeho výběr remizoval 4:4 s českou bronzovou reprezentací z mistrovství Evropy 2004. Výtěžek exhibice poputuje na mládež Baníku a charitativní účely.

Jankulovski beneficí v Ostravě uzavře svoji kariéru

Beneficí za přítomnosti řady hvězd slavnostně ukončí svou kariéru bývalý reprezentant Marek Jankulovski. Jeho sobotní rozlučky, ve které proti sobě v Ostravě na Bazalech nastoupí tým Jankulovského a bronzový celek z Eura 2004, se zúčastní například Gennaro Gattuso, Pavel Nedvěd, Tomáš Rosický, Petr Čech nebo Jan Koller.

Jankulovski na benefici prodal 14 tisíc lístků, dorazí i Favalli

Po Gennaru Gattusovi přiletí v červnu na benefici Marka Jankulovského do Ostravy i další jeho bývalí spoluhráči z AC Milán Luca Antonini nebo Giuseppe Favalli. Na exhibici se prodalo už 14 tisíc lístků a není utopií, že Bazaly budou v sobotu 8. června vyprodané.

Jankulovski se v červnu bude loučit, do Ostravy přiletí i Gattuso

Benefičním zápasem svého výběru proti bronzovým medailistům z mistrovství Evropy v roce 2004 slavnostně ukončí svou aktivní kariéru Marek Jankulovski. Jedním z protagonistů utkání na ostravských Bazalech 8. června by měl být i jeho bývalý spoluhráč z AC Milan Gennaro Gattuso.

Jankulovski: Pirlo? Žádné zmrtvýchvstání, jen ukázal svoji třídu

Bývalý obránce reprezentace Marek Jankulovski je nadšený z toho, jak si na evropském šampionátu vede jeho kamarád a bývalý spoluhráč z AC Milán Andrea Pirlo, který italskou reprezentaci dovedl do nedělního finále proti Španělsku. Pro Jankulovského Pirlovy výkony nejsou překvapením.

Jankulovski: Vzpomínky jsou krásné, ale adrenalin mi už nechybí

Marek Jankulovski svůj pohled namířil na obrazovku a s úsměvem sledoval, jak fotbalisté Polska a Řecka s takřka nepřítomnými výrazy v pátek nastupují k zahajovacímu utkání Eura. "Vím, co asi prožívají. Dobře pamatuju, jak jsme byli nažhavení," líčil.

Jankulovski kvůli poraněnému kolenu ukončil kariéru

Marek Jankulovski ukončil aktivní kariéru. Čtyřiatřicetiletý bronzový medailista z mistrovství Evropy v roce 2004 se k tomu rozhodl kvůli obnovenému poranění předního zkříženého vazu v levém koleni, které v říjnu utrpěl při svém návratu do české ligy v dresu Baníku Ostrava. Ve slezském klubu bude nyní působit jako sportovní poradce představenstva.

Jankulovski podstoupil operaci zraněného kolena

Bývalý reprezentant Marek Jankulovski má po operaci předního zkříženého vazu v levém koleně, které si před dvěma týdny poranil v prvoligovém utkání Baníku s Hradcem Králové. Čtyřiatřicetiletého ostravského hráče nyní čeká několikaměsíční rekonvalescence.

Jankulovski má zřejmě znovu přetržený křížový vaz v koleni

Marka Jankulovského čeká další zdravotní přestávka. Čtyřiatřicetiletý hráč si při sobotním návratu do ostravského dresu zřejmě opět utrhl přední křížový vaz v koleni a obnovil tak zranění, kvůli kterému předchozích sedm měsíců nehrál.

Jankulovski nedohrál, jeho zranění by však nemělo být vážné

Zranění ostravského Marka Jankulovského, který se dnes po jedenácti letech vrátil do Baníku, zřejmě není vážné. Čtyřiatřicetiletý záložník si už po osmi minutách pobytu na trávníku v dnešním utkání s Hradcem Králové opět pochroumal operované koleno, ale lékaři podle prvních odhadů naznačili, že by nemuselo jít o vážný zdravotní problém.

Jankulovski proti Hradci nastoupí, řeší se pouze na kolik minut

Návratu vítěze Ligy mistrů a bronzového medailisty z Eura 2004 Marka Jankulovského do české ligy nic nebrání. Čtyřiatřicetiletý bývalý obránce AC Milán je po operaci kolena už zdravotně v pořádku a dres Ostravy, se kterou se v pondělí domluvil na smlouvě do konce sezony, oblékne v sobotním utkání proti Hradci Králové.

Jankulovski bude po 11 letech opět hrát za Ostravu

Bývalý reprezentant Marek Jankulovski se po jedenácti letech strávených v Itálii vrací do Ostravy. Čtyřiatřicetiletý semifinalista evropského šampionátu 2004, který v létě opustil AC Milán, se dnes v Baníku dohodl na smlouvě do konce sezony.

Jankulovski dostal od lékařů svolení, aby pokračoval v kariéře

Marek Jankulovski ve středu úspěšně prošel prohlídkou s operovaným kolenem u lékařů AC Milán, kde do léta působil. Po kontrole dostal definitivní svolení, že může dál pokračovat v kariéře, kterou v březnu přerušilo zranění. Jankulovski se podle svých slov brzy rozhodne, jestli se vrátí do české ligy a Baníku Ostrava.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele