Marek Jankulovski Články

Jankulovski je na kontrole v Miláně, brzy chce zpět na hřiště

Když se dnes po čase objevil v Milanellu, kde se hvězdy milánského AC chystaly na středeční duel Ligy mistrů s Plzní, možná se český fotbalista Marek Jankulovski neubránil nostalgii. Čtyřiatřicetiletý zadák, zotavující se po zranění kolena, se totiž vrátil do míst, která jsou spjata s nejlepším obdobím jeho kariéry.

Jankulovski chce do Baníku, záleží ale na jeho zdraví

Budoucnost bývalého fotbalového reprezentanta Marka Jankulovského, kterému skončila smlouva v AC Milán, je stále zastřena tajemstvím. Čtyřiatřicetiletý obránce dal najevo svou chuť pokračovat v aktivní kariéře, ale vše bude záležet na jeho zdravotním stavu po operaci křížového vazu v koleni.

Jankulovski v pátek oznámí, kam povedou jeho kroky

Nejbližší budoucnost Marka Jankulovského by se brzy měla vyjasnit. Čtyřiatřicetiletý bývalý reprezentant, jenž po odchodu z AC Milán stále doléčuje operované koleno, na pátek ke svým dalším záměrům svolal v Ostravě tiskovou konferenci.

Jankulovski regeneruje v Miláně, jeho budoucnost je ve hvězdách

Osud bývalého reprezentanta Marka Jankulovského je stále ve hvězdách. Čtyřiatřicetiletý levý obránce pokračuje v rehabilitaci po vážném zranění levého kolena a zatím se nerozhodl, kam se po skončení angažmá v AC Milán budou ubírat jeho další kroky.

Jankulovski se rozloučil s Milánem

Čtyřiatřicetiletý obránce Marek Jankulovski se podle očekávání po šesti letech rozloučil s AC Milán, kde mu vypršela smlouva. Podle milánského webu se osmasedmdesátinásobný reprezentant vrací do Ostravy. Není však jasné, zda v pozici hráče, či zda aktivní kariéru končí.

Jankulovski je po operaci kolena, mimo hru bude půl roku

Český fotbalista Marek Jankulovski je po operaci levého kolena, které si zranil v březnovém duelu italské ligy s Palermem. Třiatřicetiletý bývalý reprezentant si nyní půl roku nezahraje a v dresu AC Milán se tudíž už neobjeví.

O Jankulovského se prý uchází Werder Brémy

Bývalý český reprezentační obránce Marek Jankulovski by mohl v zimě odejít z AC Milán do Německa. O třiatřicetiletého beka má podle serveru itasportpress.it zájem jedenáctý tým bundesligy Werder Brémy.

Jankulovski chce zůstat v Miláně, přestože s ním trenér nepočítá

Marek Jankulovski odmítl nabídky na přestup a hodlá nadále pokračovat v AC Milán. A to i přesto, že nefiguruje v plánech nového trenéra milánského celku Massimiliana Allegriho. Za rok mu však končí smlouva a již dříve se nechal slyšet, že se pak zřejmě vrátí do Baníku Ostrava.

Jankulovskému údajně hrozí vězení kvůli sázkám

Českému fotbalistovi Marku Jankulovskému hrozí vězení. V Itálii podle médií opět začali prošetřovat zapletení obránce AC Milán a jeho bývalých spoluhráčů do nelegálních sázek a praní špinavých peněz.

Petera si je téměř jistý, že Jankulovski se vrátí do Ostravy

Kroky bývalého reprezentanta Marka Jankulovského by po angažmá v AC Milán měly vést zpátky do Ostravy. Majitel Baníku Tomáš Petera na oficiálním webu klubu naznačil, že k návratu dvaatřicetiletého krajního obránce do mateřského klubu by reálně mohlo dojít příští rok v létě.

Jankulovski půjde na operaci s problematickým kotníkem

Marek Jankulovski se rozhodl jít na operaci levého kotníku, s nímž má dlouhodobě problémy. Jeho zaměstnavatel AC Milán to potvrdil na svých stránkách. Délka léčení zatím není určená, vedení klubu však věří, že se český levý bek brzy zapojí zpět do tréninkového procesu.

Legendy Baníku budou mít v Ostravě Zeď slávy

Legendy Baníku budou mít nedaleko centra Ostravy svou Zeď slávy. Na dvanáctimetrové zdi pivovaru Ostravar bude zvěčněno 22 fotbalistů a trenérů ostravského klubu. Každému bude patřit kovová plaketa, na níž bude uvedeno jméno, pozice a největší úspěchy.

Bylo to trochu smutné loučení, řekl Jankulovski

Obránce Marek Jankulovski včera zažil poněkud smutnou rozloučku s českou reprezentací. Zadák AC Milán si moc přál zakončit své účinkování v národním dresu vítězstvím, ale se spoluhráči uhráli v závěrečném zápase světové kvalifikace proti Severnímu Irsku jen bezbrankovou remízou. Jankulovského navíc zklamala i velmi slabá návštěva.

Jankulovski se místo reprezentace chce víc věnovat rodině a klubu

V první řadě trávit víc času s rodinou a v posledních letech kariéry také upnout všechny síly už jen ke klubovým povinnostem ve slavném AC Milán. To jsou podle Marka Jankulovského hlavní důvody, které jej vedou k definitivnímu uzavření reprezentační kariéry.

Jankulovski: Pokud nepostoupíme, opravdu skončím

Český reprezentant Marek Jankulovski potvrdil, že případný neúspěch v boji o postup na světový šampionát 2010 v JAR bude znamenat konec jeho reprezentační kariéry. Na sraz národního týmu před závěrečnými zápasy kvalifikace s Polskem a Severním Irskem však přijel v dobré náladě a s chutí do fotbalu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele