Další články

Barcelona dokončila příchod Alonsa, ten podepsal roční smlouvu

Barcelona dotáhla avizovaný přestup obránce Marcose Alonsa z Chelsea poté, co španělský fotbalista předčasně ukončil v klubu Premier League smlouvu. Katalánský klub dnes oznámil, že s hráčem podepsal smlouvu na jeden rok. Výstupní klauzule byla stanovena na 50 milionů eur.

Aubameyang má namířeno z Barcelony do Chelsea, opačným směrem může jít Alonso

Barcelonský útočník Pierre-Emerick Aubameyang má namířeno do londýnské Chelsea. Podle televize Sky Sports se oba kluby dohodly na přestupu gabonského kanonýra. Za něj by měl do Katalánska přijít obránce Marcos Alonso a také finanční kompenzace kolem deseti milionů eur (245 milionů korun).

Famózní volej Kovačiče a nevyzrálý Arsenal: 21. kolo Premier League v kostce

Reklamou na fotbal se v neděli kochali fanoušci na Stamford Bridge, kde Chelsea smazala dvoubrankovou ztrátu s Liverpoolem a v očekávaném šlágru remizovala 2:2. Beznadějně vyprodaný stadion dostal do varu zejména Mateo Kovačič, na jehož volej se bude nejen v západní části anglické metropole dlouho vzpomínat.

X faktor Toney a válec ze Stamford Bridge: 5. kolo Premier League v kostce

O čem se po 5. kole na Ostrovech nejvíce píše? O dominantním výkonu Chelsea v očekávaném šlágru i ukázce enormního potenciálu nejlepšího střelce EFL Championship v loňské sezoně. A nutno podotknout, že naprosto oprávněně.

Chelsea podepsala novou smlouvu s obráncem Alonsem

Defenzíva Chelsea letos pracuje spolehlivě a svůj podíl na tom má i Marcos Alonso, jemuž se nyní dostalo odměny. Španělský obránce si v Londýně vysloužil nový kontrakt, dohoda je platná až do června roku 2023...

Alonsa pustíme jen za 60 milionů, vzkázala Chelsea Atléticu Madrid

Obránce Marcos Alonso s největší pravděpodobností zůstane i po tomto přestupním období hráčem londýnské Chelsea. Leda že by Atlético Madrid, které je nejvážnějším zájemcem o jeho služby, sáhlo pořádně hluboko do pokladnice.

Obránce Chelsea Alonso dostal třízápasový distanc

Obránce Chelsea Marcos Alonso dostal třízápasový distanc za zákrok na Shanea Longa v sobotním utkání proti Southamptonu. Kvůli trestu přijde sedmadvacetiletý fotbalista mimo jiné o nedělní semifinále Anglického poháru ve Wembley proti stejnému soupeři.

Alonso přestoupil z Fiorentiny do Chelsea

Chelsea dotáhla do úspěšného závěru přestup Marcose Alonsa. 25letý bek, jenž má s anglickou ligou zkušenosti z Boltonu, se na Stamford Bridge stěhuje z Fiorentiny a ve svém novém působišti uzavřel pětiletý kontrakt...

Fiorentina prodlužovala smlouvy, v klubu pokračují Alonso a Fernández

Fiorentině se v letošní sezoně daří, bojuje o italský titul a její fanoušky mohou těšit i dnešní zprávy od vedení klubu. Ve Viole budou i nadále pokračovat španělský obránce Marcos Alonso a chilský záložník Matías Fernández, oba se dohodli na prodloužení kontraktů...

Obranu posledního Sunderlandu má vylepšit Alonso z Fiorentiny

Defenzivu posledního týmu anglické ligy Sunderlandu, za který hraje český reprezentační obránce Ondřej Čelůstka, posílí španělský fotbalista Marcos Alonso. Třiadvacetiletý levý krajní bek bude v týmu do konce sezony hostovat z italské Fiorentiny.

Marcos Alonso může kvůli způsobené nehodě před soud

Do nevšedních problémů se během víkendového pobytu v rodném Španělsku dostal talentovaný levý bek Boltonu Wanderers Marcos Alonso. Kousek od tréninkového komplexu Realu Madrid, odkud se v létě do Anglie stěhoval, naboural se svým BMW do zdi a za fatální následky podle všeho stane před soudem. Zatím se jeho případ jenom prošetřuje.

Talentovaný Alonso přestupuje z Realu do Boltonu

Bolton úspěšně dotáhl příchod mladého obránce Marcose Alonsa z Realu Madrid. 19letý fotbalista podepsal na Reebok Stadium tříletou smlouvu. Bližší informace o přestupu nebyly zveřejněny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele