Další články

Není čas se v tom pitvat, oklepeme se z toho, řekl Hejda po porážce s Libercem

Hráči Plzně hned po reprezentační přestávce utrpěli první soutěžní porážku od listopadu a po 16 soutěžních zápasech, kapitán Lukáš Hejda je ale přesvědčen, že se z nečekané prohry 1:3 s Libercem v 26. ligovém kole oklepou. Západočeši podle něj neúspěch rychle hodí za hlavu a od neděle se už budou soustředit na další program - úterní čtvrtfinále domácího poháru v Jablonci. Čtyřiatřicetiletý obránce to řekl na tiskové konferenci.

Hejda pokračuje v Plzni, prodloužil smlouvu do června 2025

Viktoria Plzeň prodloužila s kapitánem Lukášem Hejdou smlouvu do léta příštího roku. Původní kontrakt se západočeským prvoligovým klubem by třiatřicetiletému obránci vypršel po sezoně. Viktoria o tom informovala na svých internetových stránkách.

Hejda: Když už jsme to takhle rozehráli, byla by škoda to pokazit

Podle plzeňského kapitána Lukáše Hejdy by byla škoda nezvládnout čtvrteční závěrečné utkání skupinové fáze Evropské konferenční ligy s Astanou, když úvodních pět zápasů Západočeši vyhráli. Možné šesté vítězství, navíc před domácími fanoušky, bere třiatřicetiletý obránce jako velkou motivaci.

Hejda před Ballkani: Po Zlínu nelétáme v oblacích, čeká nás těžký soupeř

Plzeňští hráči podle kapitána Lukáše Hejdy po nedělním ligovém vítězství 7:1 ve Zlíně nelétají v oblacích a nepodcení čtvrteční úvodní utkání skupiny Evropské konferenční ligy s Ballkani. Obránce Viktorie na tiskové konferenci označil kosovského mistra za tým se šikovnými hráči a zajímavou ofenzivou.

Plzeňský kapitán Hejda neřeší hřiště v Kostanaji, chce si odvést dobrý výsledek

Kapitán Plzně Lukáš Hejda neřeší, v jakém stavu může být hřiště Tobolu Kostanaj ve čtvrtečním úvodním utkání závěrečného 4. předkola Evropské konferenční ligy. Viktorie si podle třiatřicetiletého obránce chce z Kazachstánu odvést dobrý výsledek do domácí odvety a nakročit k postupu do skupiny.

Podle Koubka se o Hejdově startu proti Dritě rozhodně až pár hodin před zápasem

Trenér Plzně Miroslav Koubek doufá, že ve čtvrtečním úvodním zápase 2. předkola Evropské konferenční ligy s Dritou nastoupí i kapitán Lukáš Hejda. Klíčový stoper nedohrál sobotní ligové utkání v Teplicích, o jeho startu proti kosovskému outsiderovi se podle kouče Viktorie rozhodne až pár hodin před výkopem domácího duelu.

Chceme napravit nepovedené jaro, řekl před sezonou plzeňský kapitán Hejda

Podle kapitána Lukáše Hejdy vstoupí fotbalisté Plzně do nové sezony s jednoznačným cílem napravit nepovedenou jarní část uplynulého ligového ročníku. Třiatřicetiletý obránce chce s týmem znovu skončit mezi nejlepší trojicí tabulky a pošilhává i po prvních dvou místech, která tentokrát budou znamenat účast v kvalifikaci Ligy mistrů. Hejda si na tiskové konferenci pochvaloval, že se cítí velmi dobře a v letní přípravě nemusel vynechat jediný trénink.

Hejda: Takovou rozlučku si Bílek nezasloužil, naše jaro je ostuda a tragédie

Kapitán Plzně Lukáš Hejda byl mimořádně zklamaný a kritický po domácí porážce 0:2 s Bohemians 1905 v předposledním čtvrtém kole ligové nadstavby ve skupině o titul. Třiatřicetiletého obránce mrzelo, že se Západočeši nedokázali v posledním domácím zápase sezony lépe rozloučit s trenérem Michalem Bílkem.

Minčev si nezahraje finále MOL Cupu, Hejda vynechá jeden zápas

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) potrestala sparťana Martina Minčeva za červenou kartu ve středečním ligovém šlágru s Plzní (2:1) zákazem startu ve dvou zápasech. Bulharský útočník tak přijde o finále domácího poháru proti Slavii. Plzeňský kapitán Lukáš Hejda dostal za vyloučení trest na jedno utkání. LFA to oznámila v tiskové zprávě.

Hejda před Slavií: Rádi bychom v Edenu prolomili nepříznivou bilanci

Kapitán Lukáš Hejda věří, že Plzeň v sobotním šlágru 23. kola první ligy překvapí a z pozice outsidera konečně prolomí nepříznivou sérii na hřišti Slavie. Obhájci titulu v Edenu od dubna 2014 už jedenáctkrát za sebou nedokázali zvítězit. Dvaatřicetiletý obránce se na přímý souboj o vedení v tabulce těší, za klíčový pro další průběh sezony jej ale na setkání obou kapitánů s novináři neoznačil.

Lewandowski mi chybět nebude, užil jsem si ho na Camp Nou, řekl Hejda

Plzeňskému kapitánovi Lukáši Hejdovi vůbec nevadí, že Barceloně bude v úterním utkání závěrečného šestého kola Ligy mistrů na hřišti Viktorie chybět útočník Robert Lewandowski. Zkušený stoper si podle svých slov hvězdného kanonýra dostatečně užil už v úvodním vzájemném duelu na stadionu Camp Nou, kde Lewandowski pomohl hattrickem k výhře favorita 5:1.

Hejda před Bayernem: Nemáme strach, ale budeme potřebovat i štěstí

Plzeňský Lukáš Hejda před devíti lety sledoval debakl 0:5 na stadionu Bayernu Mnichov z lavičky náhradníků, v úterním utkání skupiny Ligy mistrů povede Viktorii jako kapitán. Dvaatřicetiletý obránce doufá, že se svým týmem udělá v Allianz Areně maximum pro úspěch a domácí favorit bude mít špatný den.

Hejda: Chceme Barcelonu pozlobit, nepřijeli jsme sem na výlet

Plzeňští podle kapitána a obránce Lukáše Hejdy nepřijeli do Barcelony na výlet a domácího favorita chtějí ve středečním úvodním utkání Ligy mistrů co nejvíce pozlobit. Cílem Viktorie na slavném stadionu Camp Nou nebude pouze odkopávat míče na tribunu.

Každý vnímá, že nás čeká velký zápas, řekl Hejda před odvetou s Tiraspolem

Podle plzeňského kapitána Lukáše Hejdy si všichni ve Viktorii uvědomují, jak velkým utkáním bude úterní odveta 3. předkola Ligy mistrů proti Tiraspolu. Zkušený obránce náskok 2:1 z prvního utkání v Moldavsku nepřeceňuje a tuší, že úřadující české šampiony proti Šeriffu ještě čeká velká dřina.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele