Další články

Masakr s velkým množstvím faulů a soubojů, hodnotil Červ pohárovou premiéru

Plzeňský záložník Lukáš Červ v rozhovoru s novináři přiznal, že prožil ve čtvrtek v Ženevě fyzicky velmi náročnou premiéru v evropských pohárech. Úvodní utkání osmifinále Evropské konferenční ligy mezi Viktorií a domácím Servette (0:0) bylo plné osobních soubojů a taktických faulů, a právě dvaadvacetiletý fotbalista byl častým terčem nedovolených zákroků.

Šádek k přestupu Staňka do Slavie: Oboustranně povedený obchod

Brankář Jindřich Staněk si podle plzeňského generálního ředitele Adolfa Šádka rozmýšlel přestup do Slavie deset dní. Šéf Viktorie před startem jarní části sezony věří, že šlo o dobrý obchod, protože Západočeši vedle finanční částky získali i záložníky Lukáše Červa a Matěje Valentu...

Tvrdík: Slavia využije dohody ve smlouvě a vykoupí Červa z Liberce

Slavia podle šéfa Jaroslava Tvrdíka plánuje z Liberce zpětně odkoupit záložníka Lukáše Červa, kterého loni v létě do Slovanu poslala na hostování. Předseda představenstva pražského klubu o tom informoval na sociální síti X, dříve twitteru. Servery iSport.cz a Sport.cz uvedly, že o dvaadvacetiletého hráče usiluje mistrovská Sparta.

Skupina je silná, nejsme favority, ale cílem zůstává postup, shodla se "Lvíčata"

Češi do 21 let se shodli, že jim dnešní los mistrovství Evropy v příštím roce přisoudil velmi těžkou skupinu. Mladíci se v základní fázi turnaje utkají v Gruzii s obhájcem trofeje Německem, nevyzpytatelným Izraelem a Anglií, která před nimi skončila na prvním místě tabulky v kvalifikaci. Navzdory náročné skupině zůstává cílem "Lvíčat" boj o postup do čtvrtfinále.

Červ přestoupil ze Slavie do Liberce, Pražané ho mohou odkoupit

Záložník Lukáš Červ přestoupil ze Slavie do Liberce, s nímž podepsal dlouhodobou smlouvu. Pražané ale mají právo zpětného odkupu jednadvacetiletého fotbalisty za předem určenou částku. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele