Další články

Solanke v laufu a Ødegaardova ruka: 18. kolo Premier League v kostce

Ani Erling Haaland, ani Mohamed Salah. Nejlepším střelcem anglické ligy v prosinci je suverénně Dominic Solanke. Rodák z Readingu si hýčká životní formu, která vygradovala hattrickem v Nottinghamu, kde řídil vítězství Bournemouthu 3:2. V očekávaném šlágru se druhý Liverpool rozešel smírně s vedoucím Arsenalem 1:1. I proto, že rozhodčí Chris Kavanagh ve spolupráci s VARem nenařídil penaltu po ruce Martina Ødegaarda.

Dominantní Arsenal a 34 střel Liverpoolu: 17. kolo Premier League v kostce

Anglická nejvyšší soutěž má nového lídra. Stal se jím Arsenal, který až nečekaně snadno přejel dalšího pohárového zástupce z Brightonu. Výsledek 2:0 sice jednoznačnou záležitost dostatečně nevykresluje, hodnocení hostujícího trenéra Roberta De Zerbiho však bezesporu ano. Také na Anfieldu skóre 0:0 neodpovídalo dění na hřišti, ale faktem je, že z 34 střeleckých pokusů Reds sneslo ve šlágru s Manchesterem United měřítko šance jen pár.

Záložník West Hamu Paquetá je podezřelý z porušení pravidel o sázení

Záložník West Hamu Lucas Paquetá čelí podezření z porušení pravidel o sázení. Pětadvacetiletého brazilského záložníkapodle britských médií začala vyšetřovat anglická asociace a mezinárodní federace FIFA. Paquetá kvůli tomu vypadl z nominace na zářijové zápasy kvalifikace mistrovství světa. Navíc byl těsně před uzavřením pozastaven jeho přestup do Manchesteru City za 80 milionů liber (2,3 miliardy korun).

Newcastle a Brighton v Evropě: 37. kolo Premier League v kostce

Dvacetileté čekání na účast v Lize mistrů je u konce. Fotbalisté Newcastlu si po bezbrankové remíze s Leicesterem definitivně zajistili vstupenku do milionářské soutěže a rozjásali beznadějně vyprodaný St. James‘ Park. V euforii se topí i v Brightonu, jenž po středeční dohrávce s Manchesterem City (1:1) stvrdil šesté místo, které znamená skupinovou fázi Evropské ligy.

Thor a KDB vystřelili Manchester City do pole position: 33. kolo Premier League v kostce

Nejočekávanější zápas letošní sezony se změnil v jednoznačnou záležitost ve prospěch Manchesteru City. Obhájci titulu deklasovali před vlastními příznivci Arsenal 4:1, mají už jen dvoubodové manko, a navíc dvě utkání k dobru. Do hlavních rolí středečního šlágru se obsadili Kevin De Bruyne s Erlingem "Thorem" Haalandem. Jejich spolupráci tleskal beznadějně vyprodaný Etihad Stadium vestoje a nutno podotknout, že zcela po zásluze.

Zostuzení Tottenhamu a další ztráta Arsenalu: 32. kolo Premier League v kostce

Newcastle po 20 letech v Lize mistrů? Ano, tento scénář se výrazně přiblížil realitě. Magpies totiž v nezapomenutelném utkání nasázeli Tottenhamu pět gólů v úvodních 21 minutách, vyhráli 6:1, odskočili pátým Spurs na rozdíl šesti bodů, a navíc mají zápas k dobru. V milionářské soutěži už jistě nebude scházet poprvé od ročníku 2016/17 Arsenal, ale po remíze 3:3 s posledním Southamptonem to hráče Gunners bezesporu nezajímalo.

Paquetá dostal k narozeninám nové angažmá, přestoupil do West Hamu

West Ham United získal svou osmou letní posilu a nejnovějším spoluhráčem Tomáše Součka a Vladimíra Coufala se stal Lucas Paquetá. Brazilský reprezentační záložník přišel na přestup z francouzského Lyonu, který dostane štědré odstupné, jedná se o nejdražší nákup v historii Hammers...

Paquetá přestoupil z AC Milán do Lyonu

Lyon oficiálně posílil Lucas Paquetá. Brazilský reprezentant se k Olympique přesunul z AC Milán, jenž obdrží 20 milionů eur a případně ještě procenta z dalšího prodeje...

AC Milán přišel na delší dobu o Donnarummu a Paquetu

Brankářská jednička AC Milán Gianluigi Donnarumma si kvůli poraněnému tříslu podle italských médii až měsíc nezachytá. Dvacetiletý reprezentační gólman musel střídat už po jedenácti minutách úterního souboje italské ligy proti Udine. Ještě déle by mohl chybět záložník Lucas Paquetá, který kvůli vyvrtnutému kotníku také předčasně dohrál už v prvním poločase.

Paquetá je novou posilou AC Milán, smlouvu podepsal do roku 2023

AC Milán se rovněž v letošní sezoně trápí a pod lepší výsledky a výkony se má podepsat Lucas Paquetá. Mladý brazilský záložník přichází na Apeninský poloostrov na přestup z domovského Flamenga, všechny strany na transferu už od října úspěšně pracovaly a dnes bylo vše také podepsáno...

Paquetá se chystá do Evropy, na jeho příchodu pracuje AC Milán

V dresu AC Milán v minulosti zářila řada brazilských hvězd a další z nich se může stát Lucas Paquetá. Talentovaný záložník v létě oslavil jednadvacáté narozeniny a hodně hlasitě o sobě dává vědět díky výkonům ve Flamengu, Rossoneri o jeho transferu úspěšně jednají a už brzy může být přestup zpečetěn...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele