Další články

Leiva se v nucené pauze podrobil operaci kolena

Brazilský záložník Lucas Leiva se v koronavirové přestávce podrobil operaci kolena. Chybět by kvůli ní měl zhruba měsíc, než se bude moct znovu zapojit do tréninku.

Leiva z Lazia měl urazit funkcionáře Milána na vozíku

Emotivní utkání mezi AC Milán a Laziem, které Rossoneri na svém stadionu vyhráli 1:0, má i po několika dnech dohru. Záložník Lazia Lucas Leiva měl po duelu urazit tiskového mluvčího soupeře, který je na invalidním vozíku.

Lucas po celé dekádě strávené v Liverpoolu zakotví v Laziu

Po deseti letech se uzavírá etapa Lucase Leivy coby hráče Liverpoolu FC. Brazilský středopolař před pár okamžiky dorazil do Říma a zítra ihned od osmi hodin ranních se bude podrobovat zdravotní prohlídce v klubovém centru Lazia. To ho získá zhruba za pět a půl milionů eur jako náhradu za Lucase Bigliu...

Leiva zůstává profesionálem, zimní odchod ale nevylučuje

Poslední dny v kabině Liverpoolu před sebou možná má Lucas Leiva. Brazilský záložník je aktuálně nejdéle sloužícím hráčem Reds, nepatří ovšem do základní sestavy a nevylučuje lednový odchod z Anfield Road. Změna dresu je o to pravděpodobnější, že hráči běží smlouva jenom do konce června...

Lucas Leiva doufá v nominaci na světový šampionát

Dlouhých sedm týdnů byl záložník Lucas Leiva zraněn a pomalu se léčil, ale přesto doufá, že bude mít místo na nadcházejícím mistrovství světa. Brazilský záložník Liverpoolu touží ve zbytku sezony zapůsobit na reprezentačního trenéra vydobýt si místo mezi nejlepšími.

Další dlouhá pauza pro Lucase, mimo hru bude tři měsíce

Další velká nepříjemnost potkala Lucase Leivu. Brazilský záložník ve službách Liverpoolu promarodil velkou část loňské sezony, nyní se na marodce ocitl znovu - poraněný stehenní sval ho ze hry vyřadí dokonce na tři měsíce...

Lucas: Hlavním cílem je být fit na začátek nové sezony

Lucas Leiva chystá návrat na zelené trávníky. Defenzivní záložník Liverpoolu utrpěl na konci listopadu vážné zranění kolena a od té doby je mimo hru, nyní se ale blíží k návratu a chtěl by stihnout začátek nové sezony...

Lucasovo zranění je vážné, letošní sezona pro něho skončila

Liverpoolu ve velké části roku 2011 chybí Steven Gerrard a hodně dlouhou dobu nyní stráví na marodce Lucas Leiva. Brazilský záložník si z úterního pohárového duelu s Chelsea odnesl poraněné levé koleno, podrobné vyšetření pak odhalilo přetržený přední zkřížený vaz. Pro Lucase tak skončila letošní sezona...

Lucas zájem Palerma neopětuje, chce zůstat v Liverpoolu

Již delší dobu se hovoří o odchodu Lucase Leivy z Liverpoolu a tyto spekulace ještě zesílily po příchodu manažera Roye Hodgsona. Sám brazilský záložník ale nic podobného v úmyslu nemá a prohlásil, že se těší na další sezonu v "Reds".

Lucas: Teď už věřím, že Liverpool byla dobrá volba

Záložník Liverpoolu Lucas Leiva věří, že horší časy na Anfield Road už má za sebou. Mladý Brazilec musí neustále bojovat s nedůvěrou náročných fanoušů. Podle Lucase bude pro příznivce klíčové, jestli se Liverpoolu bude dařit.

Lucas se srovnání s Alonsem brání

Liverpool v létě opustil jeden z klíčových záložníků Xabi Alonso a mnoho příznivců považuje za jeho nástupce Lucase Leivu. Ten dostává v sestavě Liverpoolu více příležitostí než v minulosti. Samotný Brazilec se však podobnému srovnání brání.

Hráči Liverpoolu se šance na postup nevzdali

Brankář Liverpoolu José Reina ještě šance na postup do semifinále Ligy mistrů nevzdává. Avšak poté, co ve včerejším zápase lovil třikrát míč ze své sítě, je Chelsea jednoznačným favoritem na postup mezi nejlepší čtyři týmy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele