Lucas Leiva doufá v nominaci na světový šampionát

14.03.2014, 10:20
Aktuality
Dlouhých sedm týdnů byl záložník Lucas Leiva zraněn a pomalu se léčil, ale přesto doufá, že bude mít místo na nadcházejícím mistrovství světa. Brazilský záložník Liverpoolu touží ve zbytku sezony zapůsobit na reprezentačního trenéra vydobýt si místo mezi nejlepšími.

Lucas se na hrací plochu vrátil teprve v minulém týdnu, když nastoupil za juniorský tým Reds v utkání proti West Hamu. Teď má defenzivní záložník další plány - chce si během dalších dvou měsíců, které ještě do konce ligové scény zbývají, zajistit místo v nominaci na světový šampionát. V rozhovoru pro oficiální klubové stránky Liverpoolu se Lucas ohlédl zpět ke svému zranění, ale ke krátké reflexi přidal především pozitiva vzhledem k budoucnosti.

"Naštěstí jsem nebyl mimo hru příliš dlouho - původní prognózy nebyly příliš pozitivní. Teď se chci co nejdříve zapojit do akce prvního týmu. Doufám, že ve zbývajících zápasech již budu schopen nastupovat pravidelně a pomáhat svému týmu. Víme, jak důležité tyto zápasy budou vzhledem k našemu konečnému postavení v Premier League. Budou to dva těžké a dlouhé měsíce, které i pro mě budou rozhodující," uvedl zkušený fotbalista.

"Chci se zúčastnit světového šampionátu v dresu své země, takže si už nemůžu nechat žádný zápas ujít a naopak v nich podávat co nejlepší výkony. Věděl jsem, že to zranění nebude zas tak vážné, ale stejně jsem byl znepokojený. Přišel jsem o poslední mezinárodní zápas proti Jihoafrické republice, který pro mě mohl být příležitostí. Ale teď už s tím nemůžu nic dělat, takže na to nechci myslet," pokračuje Lucas.

"Když se nedostanete do výběru své země pro přátelské utkání, vždycky hrozí, že někdo zaujme víc. Míst je málo a naše země má tolik dobrých hráčů, kteří se perou o místo v sestavě. To je ale šance i pro mě osobně, protože když budu další dva měsíce hrát dobře, může si mě trenér všimnout a budu mít šanci zahrát si na mistrovství světa. To by pro mě byl sen, protože jsem byl často zraněný a tohle by byla skvělá zpráva. Hrát za svou zemi jsem vždy považoval za velkou čest a teď se navíc hraje v Brazílii. To je naprosto úžasný pocit," uvědomuje si brazilský záložník.

"Abych se tam dostal, musím ale nejprve pravidelně nastupovat za klub, to je jasné. Takže můj nejbližší cíl je plně se soustředit na zbývající zápasy, vytvářet šance pro mé spoluhráče a tvrdě pracovat ve prospěch sebe i týmu. Potom můžu doufat, že dobré věci postihnou nejen Liverpool, ale třeba také mě," naznačuje Lucas.

Autor: Ondřej Pražák / football365.com

Komentáře (451)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mít sny je hezké...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aurelio

Kto je momentálne pred ním? Fernandinho, Sandro?, Luis Gustavo?

Reagovat
Arbiter

Fernandinho, Paulinho, Ramires...

Reagovat
mike.84

no ramires taky není zrovna ohnostroj

Reagovat
Atlético de Madrid

Na ty dva posty jsou tam Gustavo, Paulinho, Fernandinho a Ramires. Kdyby se jeden z nich zranil tak muze jet Lucas, kdyby se zranil Gustavo tak pojede tutově. Scolari na tu ppzici nikoho jinýho vyzkoušenýho nemá, Sandro je nic moc a nikoho z Brazílie tam moc nezkoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byla nějaká větší marodka nebo výpadky formy, tak se tam spíš posune Luiz, než aby se zkoušel někdo relativně novej. Pak by hrála komplet stoperská dvojka z PSG.

Reagovat
Atlético de Madrid

Myslim že vůbec. Silva-Luiz je ideální stoperská dvojice a to prodtš žádnej trenér nerozbije. Kdyby se zranil Gustavo tsk asi bude nastupovat Fernandinho s Paulinhem a jako backup by jel Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramires má podle mne základ celkem taky jistej.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jedině v 4-3-3, ve 4-2-3-1určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že bych ho v tom základu chtěl, ale koukni kolikrát tam byl cpanej ani neměl moc formu. Jak řikám, když bude aspon trochu hrát v Chelsea, tak hraje základ.

Reagovat
Atlético de Madrid

Právě že ve 4-2-3-1 cpanej nebyl. Scolari na CC hrál Gustava s Paulinhem. Pak někdy loni povolal Ramirese jako alternativu do 4-3-3 ale ve 4-2-3-1 budou preferovaný ty dva a Fernandinho. Je to i logický, Ramires neni hráč na DM do 4-2-3-1...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že tam hraje 95% své kariéry.

Reagovat
Atlético de Madrid

To tsky neni pravda. V Benfice hráli diamant takže hrál box to box hráče s poměrně velkou volností. Pak přišel do Chelsea kde ho Carlo a později AVB stavěli taky do tříčlenný zálohy. Následně přišel Robbie a zavedl 4-2-3-1 ve kterym hrál krajního záložníka. Následující sezonu ho RdM i Rafa zkoušeli ve 4-2-3-1 na DM ale tam prostě nepředvědčil, proto taky stavěl Rafa Luize v záloze. No a teď přechází Mourinho na 4-3-3 právě proto že to víc sedí Ramiresovi i Oscarovi.

On potřebuje velkou volnost. Jeho hrabje založená na tom že hodně běhá, bez míče odebírá balony protihráčum a s míčem se hlavně snaží upalovat dopředu. Na DM ve 4-2-3-1 jemá dostatečnou zodpovědnost ani techniku, všichni trenéři to víceméně vědí a častěji tam sklamal než přesvědčil.

Reagovat
Arbiter

Mourinho na žádné 4-3-3 nepřechází, jsou to jen jednotlivé experimenty. V drtivé většině hrajeme 4-2-3-1 s Ramiresem na pozici záložníka. Nehraje tam toho defenzivnějšího, ale po Matićovi je on jasnou volbou. 4-2-3-1 se začalo hrát už za AVB a ne za RdM. Luiz pak v záloze hrál spíš kvůli užšímu kádru než kvůli jakémusi prozření ze strany Rafy. Rami totiž relativně často hrával na křídle...

Reagovat
Atlético de Madrid

OK dobře, na Chelsea jsem letos tolik nekoukal. Třeba se vedle Matiče zvedl, nicméně Ramires podle mě prostě neni hráč do týhle formace. Rozhodně tam nehraje nejlíp jak dovede a stejně tak jsou na tu pozici vhodnější tipy hráčů. Což neznamená že tam neodehrál dobrý zápasy.

Reagovat
Arbiter

Ramires vypadl z repre ne kvůli výkonům, ale kvůli tomu, že došlo k nedorozumění, kdy jednou odmítl reprezentovat kvůli zranění, ale byl pak viděn na večeři, proto se myslelo, že se mu reprezentovat nechtělo. Proto nebyl Scolarim povoláván. Poté, co Chelsea oficiálně potvrdila, že Rami byl zraněný a proto odmítl repre, ho LFS opět povolal. Nebýt této epizody, na CC hraje vždy...

Reagovat
Atlético de Madrid

O tom incidentu vim. Nemyslim že by hrál v týhle formaci i kdyby byl k dispozici. On je lepší ve tříčlenný záloze, do double pivotu jsou lepší jiní.

Reagovat
Arbiter

On pred tim incidentem byl do te formace jasnou volbou, to, ze je lepsi v jine formaci, je vec druha...

Reagovat
vodka

Sandro>Lucas

Reagovat
Arbiter

vzhledem k té konkurenci, kterou má, je ta šance minimální...

Reagovat
vladis271

Reagovat
papos182

I kdyby, tak by si stejne nezahral ani minutu. Takto muze po sezone odpocivat.

Reagovat
Kowe

Jedině že by ho vzali do kabiny kvůli kytaře

Reagovat
cristiano.K.

byla by prdel,kdyby jel on a Coutinho ne.

Coutinho by měl zabrat, jestli chce jet, je to lepší fotbalista než třeba Oscar, jen musí ustálit výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Na oscara ani zdaleka zatial nema. A na tu pozicu ma Brazilia mrte hracov.

Reagovat
cristiano.K.

aha. Oscar je poslední měsíce bídnej celkově, Coutinho má výkyvy, jednou bych ho vynesl do nebe, další zápas v poločase střídal,ale potenciál je u něj větší než u Oscara, Oscar je lepší jen ve střelbe a v bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

wuuuut?

Reagovat
cristiano.K.

yop

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale jsi totálně mimo. Ale fakt totálně.

Reagovat
cristiano.K.

nn, pátek, sluníčko, je mi fajn

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky na to koukám z práce z okna a musím tu dřepět u eurofotbalu

Reagovat
Melda

Souhlasím, ty výkyvy jsou hrozné, někdy ztrácí zbytečně, dává nepřesné balony a někdy tam zastíní všechny, že nestíhám koukat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mike.84

zdaleka ? tys asi pool ted viděl tak maximalně na icq ne ? Oscar je totalně z formy, coutinho je dynamčtější a ty jeho pasy, navíc dokaže hrát víc z hloubky a je větší univerzal "střed-křídlo", Oscara mam strašně rád, libi se mi na něm jak efektivně umi brat míče a samozřejmě vše kolem jeho silných stranek ale je to právě on kdo musí zabrat , jinak pujde na MS jenom kvůli jména. coutinho na MS rozhodně patří ikdyž tam bude sedět, ale tu učast mu přeju, stejně tak Oscarovi

Reagovat
smazaný uživatel

chlapce, ja som fanusik LFC a kukam kazdy zapas. Ale tvoja neznalost Oscara a Coutinha je evidentna.

Reagovat
Kowe

Coutinho má daleko menší šanci jet než Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím.

Reagovat
cristiano.K.

jo, to vím, viz. můj komentář na vadera

Reagovat
blade115

No lepší fotbalista určitě není. Oscar sice teď dlouhodobě nemá formu, je to ale z velké části dáno únavou, hraje skoro pořád. Na rozdíl od takového Williana ale nemá dostatečný fyzický fond. Navíc hraje pozici, kde je potřeba neustále napadat rozehrávku soupeře. Soudit na základě aktuální formy kvalitu hráčů je blbost. Samozřejmě na MS pojede ten, kdo na tom bude momentálně líp, což je teď Coutinho, to z něj ale ještě nedělá lepšího hráče než je Oscar.

Reagovat
cristiano.K.

pro mě jo. Já totiž budoucnost Oscara vidím níž na CM. Coutinho mi přijde geniálnálnější, celkově zábavnější hráč než Oscar.

Willian by vlastně taky mohl v repre nastupovat na tom volném postě, bude to zajímavé sledovat.

Reagovat
blade115

My jsme ho taky dřív viděli jako jasnou variantu na CMF, ale napočítal bych na prstech jedné ruky, kolikrát tam nastoupil ... Není to takový běhavý hračička na křídlo, je to prostě hráč do středu hřiště, kde výborně uplatní své přednosti. V repre bude určitě hrát na tomto postě, nikoliv na CMF. Willianovi víc sedí kraj, bych řekl ... No, uvidíme, na nominace obecně se dost těším, na tu brazilskou asi nejvíc.

Reagovat
cristiano.K.

jn, těším se, a bud bude překvapen mile nebo nemile

Reagovat
Talker

Zábavnější asi je, geniálnější asi taky, ale to nejsou jediná kritéria kvality. Oscara bych chtěl na CM v budoucnu vidět taky, ale uvidíme, jestli to Mourinho někdy udělá. On je pro něj výbornej tam kde je, jakožto pomocník při presingu, při zavírání hry soupeři. Takových hráčů s podobným ofenzivním potenciálem najdeš málokdy.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Talker

Tak oni jsou hlavně dost rozdílní hráči.

Oscar je hráč, který je geniální do ofenzivy a k tomu přidává hodně kvalitní workrate, poziční hru a střelu, což z něj dělá komplexního hráče, který se neztratí v jakémkoliv systému. Přirovnal bych to k Rooneymu, samozřejmě bez fyzické síly a schopnosti zahrát kdekoliv na hřišti.

Coutinho je zase takový malý genius, něco jako Mata, ale to prostě nesedí každému kouči, není tak tvárný, nemůžeš od něj chtít hrát jinou pozici, nesplní si tak kvalitně defenzivní práci. Nehledě na to, že Matových kvalit nedosahuje.

Takže Oscar mi přijde rozhodně cennější pro kouče, než právě Coutinho - i když je jejich ofenzivní přínos na podobné úrovni, tak Oscar prostě přidává ohromnou nadstavbu.

Reagovat
cristiano.K.

jak píšu na masopusta. Ano, jsou rozdílný,což bych řekl,že může být pro brazilskou repre výhoda. Každý nabízí něco jiného, jeden lépe brání a střílí a druhý je geniálnější.

Trochu dost nesouhlasím s tím,že Coutinho je možné využit na jedné pozici, on většinu zápasů u nás odehrál na levé straně.

Naprostý ideál,kdyby se oba točili v brazilské repre.

Reagovat
smazaný uživatel

to ze hral vetsinu na leve strane neni tak uplne pravda, naopak leva strana mu prilis nesedi, ale posledni dobou kdyz jsme byli ve vedeni tak sem ho videl hrat vic stazeneho v pozici CM a vedl si tam zatim pomerne slusne, podle me se jeho forma stale po malych kouscich zveda a vykony ustaluje, pral bych si ho videt na MS moc, myslim ze by mohl mile prekvapit

Reagovat
kiwwi

on musi na vsetkych nieco vediet, to nie je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic rikat no, ale on a Coutinho tam asi nemaj co delat

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je podle mě hodně dobrý hráč a když se nestane něco extrémního tak jim i zůstane ale myslím si že mu chybí zatím víc klidu...a takdy kdyby dal za Liverpool už pár golu by mu podle mě hodně pomohlo.

Reagovat
cristiano.K.

hm, vidět sestavu Moura-Fernandinho-Paulinho-Coutinho-Neymar - Fred bych si nechal líbit.

Když nebyl pořádně vyzkoušený minulý rok na jaře, kdy měl formu,tak ted by se z toho mohl posrat.

Reagovat
The Krupy

Čo ten Coutinho? My, fanúšikovia SA si ho pamätáme ako tragéda lenže po prestupe k vám ste ho nenormálne vychvaľovali, až do posledného obdobia. Sa tak zhoršil alebo čo?

Reagovat
soukup

má docela výkyvy formy a nepodává stabilní výkony, ale celkově je pro LFC hodně platným hráčem a určitě výrazně převažujou pozitiva nad negativy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nezhoršil se, ale je pořád ještě mladej, takže má výkyvy. Ale pořád je to jeden z nejdůležitějších článků sestavy LFC a i díky němu se Liverpoolu tak daří.

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednej dobe nič moc. Je strašne nególový.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechceš

Reagovat
Atlético de Madrid

Jako já moc nechápu ten výsměch. Kdyby se zranil Gustavo tak jede.

Reagovat
Atlético de Madrid

A ještě před tim než povolal Fernandinha byl Lucas dokononce docela vaznej kandidát na to místo v nominaci.

Reagovat
papos182

Kdyby ho nepotkalo to tezke zraneni, tak tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc zas tak špatnej hráč to není a nebyl. Zničili ho hlavně to další zranění kolena, ale nedivil bych se kdyby třeba náhodou jel.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

* čekal bych to spíš na opak, Rodgers-Nolan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že pôjdeš. Ale hrať teda nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal demand explanation from Bendtner over alleged taxi driver confrontation

According to a Danish tabloid Bendtner unbuttoned his trousers and abused a taxi driver in Copenhagen

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

meh...

To chceš na leto? Alebo čo s nimi plánuješ robiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v podstatě na léto. Koupím KMM, pak potřebuju něco obyčejného do města, ideálně taky v kůži a v hnědé barvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo v koži na leto? Neni to, hmm nepraktické? To je ako keby si si zobral pulover v lete. Si spotíš nohu v koži... Nechceš radšej niečo ľahšie? Vans napríklad? Skvelé na mesto a niektore patterny sú super. Alebo bežecké boty...

Reagovat
smazaný uživatel

alebo teraz som si spomenul, pumy mali min. rok skvelú collaboration s niekym. Vtedy spravili skvelé boty na leto. Tak možno tie možeš očekovať. Možeš ich nosiť na boso čo je +

Reagovat
smazaný uživatel

Právě mně se v kůži noha nepotí. Mám doma osmidírkáče KMM, a aji když si je vemu, tak mi v nich není horko, a nohy mi nesmrdí. Dokonce ani když sem si do nich vzal tlusté ponožky, na radu kámoše. Vypadá to sice ultradivně, ale izoluje to. Na echt horka koupím ještě něco dalšího. Tyhle bych si rád koupil už někdy teď, s výhledem je nosit pokud možno okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm to máš fajn potom Tak ako chceš, ak sa ti páčia tak kúp. Ale podľa mňa sú hmm "dull"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky. Na ty pumy se podívám taky, aji když to není zrovna můj styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom do nich necho´d ak to nie je tvoj štýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je tvoj štýl inak?

Reagovat
smazaný uživatel

Roztržitý levicový intelektuál. Manžestráky, svetr, kabát, vysoké boty a palestina. Když je teplo tak rifle, tričko bez nápisů a nějaká kostkovaná košula.

Reagovat
Kowe

palestiny ještě někdo nosí?

Reagovat
smazaný uživatel

čo sú palestiny? Nevyznam sa v tých českých nazvoch

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Wat

Tyvole, asi refresh příště.

Reagovat
Wat
Reagovat
smazaný uživatel

Asi už moc ne, vzhledem k tomu že se nedajou sehnat tak snadno jako před pár lety.

Reagovat
Kowe

(protože je to katastrofa)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neměli nosit diskáči a rádoby oduševně éterické alternativy, a mohlo to zůstat nepoznamenané ve svojí subkultuře.

Reagovat
Kowe

Leč stalo se a totálně to změnilo předchozí význam, teď když vidím palestinu tak mně její nositel nepřipomíná levicového intelekutála.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že nejde ani tak o palestinu, ale o toho člověka. Když je někdo namakaný v upnutém tričku bez rukávů, s tupým výrazem jako pornoherec, tak ta fialová palestina už je jenom třešnička na dortu. To by mohl mět cokoliv, a bylo by to jedno.

Reagovat
Kowe

no jasně, ale Palestina se potom co ji nosili všichni prostě zničila, ten její "význam" je prostě zapomenut a bude to ještě pár let trvat, než zase bude doplňkem pro určitou sortu lidí. Momentálně je prostě out. Mainstream ji využil, vyžvýkal a vyflusl.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si že by byla tak signifikantní, že by byla ten hlavní módní znak. Fungovala maximálně jako dočasný doplněk. A jestli je zničená, tak maximálně u lidí kteří se s ní předtím nesetkávali. Ti co ju nosili dřív, tak si akorát úlevně oddychli.

Reagovat
Kowe

Samozřejmě že teď "mluvím za veřejnost" a ve tvých očích je to jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Skús ešte pohľadať camp moc shoes či ti nebudú vyhovovať. Oni su tiež vačšinou hnedé, teraz to ľudia nosia namiesto boat shoes. Podľa mňa sú pekné. Snažil som sa ich teraz nájsť v nejakom sk/cz obchode ale bez šance, možno ty budeš mať vačšie šťastie.

Reagovat
smazaný uživatel

A možem sa ešte spýtaťp rečo chceš v hnedej farbe boty?

Reagovat
smazaný uživatel

Na radu holek. Obecně se shodly že bych měl nosit podobné barvy. Hnědou, oranžovou, béžovou, růžovou , a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To nedáva veľmi zmysel pri topánkach ale dobre Ako podľa mňa, boty sú spôsob ako vytrhnúť outfit, posunúť ho na nový level. Tie čo si dal sú také hmm nudné, nikto sa na nich ani nepozrie..

Reagovat
smazaný uživatel

moja idea dokonalosti

http://i.imgur.com/dC5Zqi2.jpg

and

http://i.imgur.com/L0Zf7kG.jpg (hoci ta čiapka je eeh, nenosim siltovky)

Reagovat
smazaný uživatel

Eh. Tak tohle bych si na sebe vzal tak leda při prohrané sázce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prvý typek je uplne skvelý, sa to k nemu hodí. A popravde mojim účelom bolo ukázať ako boty môžu vyniknút a posunúť putfit na nový level. Ak by tam mal nejjaké nudné boty tak si ich ani nikto nevšimne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já mu to neberu. Ale na sebe bych si to nikdy nevzal. Není to můj styl. Ale díky za radu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
pajamu

Reagovat
Swarley

možná kdybych chtěl jít něco vykrást, ale rozhodně bych volil jiný boty

Reagovat
kvasha16

nie su tomu typkovi na tom druhom obrazku troska male tie rifle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

To jsou dřeváky?

Reagovat
vodka

to je dobrá pálka, já kupuju na léto boty tak do 1200... teď mám tyto: http://www.sportisimo.cz/lotto/wayne-vi-suede/57211/

Reagovat
smazaný uživatel

Já radši kupuju dražší, s tím že vydržíjou. Jaké máš s touhle značkou zkušenosti?

Reagovat
vodka

žádné

Reagovat
vodka

já totiž mám problém si vybratjakékoliv boty, co se mi líbí. vždycky to něco kazí, u těchto je taky na patě italská vlaječka, to je taky hnus, ale eště nejpřijatelnější z ostatních... a běžecké boty nenosím vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nenávidím nakupování bot. Jediné které se mi kdy líbily byly ty KMM. Ty bych nosil imrvére k čemukoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

heh lotto boty ešte existujú? To mi mamka kupovala keď som bol malý. Vždy som si myslel že sú to činaky, rozhodne tak vyzerajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ty fakt podporujes noseni bezeckych bot jako normalne? Treba barevny flyknity se asi k nejakym outfitum hodej, ale to je tak vsechno podle me. Nebo jeste teda k teplakum, kdyz jde clovek na fotbal, nebo tak. Ale k dzinam treba? Pffff

Reagovat
smazaný uživatel

Si robíš srandu? Bežecké boty možeš zobrať aj na svadbu. Sa hodia uplne k všetkému

Reagovat
Kenneth

Na svatbu? To si doufam robis srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že som si trochu popreháňal Pointa je, running shoes môžeš nosiť jak na streetwear tak aj trochu viac formálne priležitosti

http://postfiles6.naver.net/20130311_117/yunhwa1125_1363002270229a0zhh_JPEG/IMG_1796.JPG?type=w1.

Reagovat
Kenneth

Podle me se to k tomu obleku absolutne ale proste absolutne nehodi. A to sem byl driv fanouskem bezeckych bot, ale nejak me omrzely a vypada to strasne.

Reagovat
Kenneth

Tim chci rict ze bezecky boty k dzinam sou okej, ale vzit si to k saku a nebo dokonce na svatbu je proste absolutne nemyslitelne.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...co to jako je?

Reagovat
smazaný uživatel

ha?

Reagovat
r.mrazik

je to desny no...asi jako jit v obleku,jen si misto kosile vzit tricko s napisem "ahoj na nedeli"...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To je nonsens. Mám opačný názor. Zisti si o tom niečo, popozeraj kde to bolo fotené, čo na to hovoria ľudia z brandze, pozri si nejaké fotky outfitov a uvidíme či nezmeníš názor.

Reagovat
r.mrazik

nonsens je nosit bezecky boty jinam nez na behani...je to radoby modni upoutani pozornosti,ale stale to je kravina...a muze se to tvarit jakkoli jinak...

proc bych si mel neco zjistovat o blbosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože to nie je blbosť. Ako popravde mne je to jedno čo nosíš ty a čo sa tebe páči, ale nehovor, že sa nemôže niečo nosiť keď o tom nič nevieš a ani nemáš záujem si o tom niečo zisťovať... je to potom rovnaké ako keď cristiano povie, že všetko čo je hnedé je elegantné...

Reagovat
r.mrazik

jak bych to rekl,aby to neznelo blbe...nekdy se staci na neco podivat a vis,ze to je kravina...

treba zlaty audi Q7,co jezdi po Praze...nebo...hmm,skejtovy boty noseny k obleku...nebo...ja nevim,proste vec,ktera je totalne mimo jen proto,aby to upoutalo pozornost za kazdou cenu

Reagovat
Arbiter

halovky do klubu

Reagovat
Kowe

Nějakej lepší odkaz, mě to háže obrázek tak 100x100 a vidím tam prd.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kowe

jj díky. Vypadá to skvěle

Reagovat
hefy

Hm a červenýma semiškama by to vypadalo asi stokrát líp, bylo to classy a nápad by zůstal stejnej. Sportovní boty fakt jen na sport.

Reagovat
smazaný uživatel

nesúhlasím je to clean a tie bežecké boty tomu dodali trochu viac, posunuli to na novú úroveň. + nice touch s tou servitkou čo sa dáva do kapsy

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

Kup si raději conversky

Reagovat
smazaný uživatel

Koupil jsem si loni a za jeden rok totálně zničené.

Reagovat
r.mrazik

divny boty...k cemu je chces nosit? ke kratasum? k jeanum?

Reagovat
smazaný uživatel

K riflím.

Reagovat
r.mrazik

a nebyly by uz lepsi normalni kozeny boty nez tyhle? kdyz je to riflim...

Reagovat
hefy

Máš tam skoro 4 barvy, za mě neuvěřitelná přeplácanost.

Reagovat
cristiano.K.

ty barvy se k sobě hodí, nepůsobí to nijak cirkusacky

Reagovat
hefy

Nehodí, je to moc barev na malym prostoru.. navíc k tomu vezme rifle, předpokládam modrý, ňákej top. To máš 5-6 barev celkově, což je fakt šílenost. Cirkusácky to nevypadá, přeplácaně jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne nesúhlasim, tie boty sa mi nepáčia ale ten prechod farieb je dobre spravený, nedráždi to oko a nepôsobí to "preplacane" . Vadí mi skôr ten znak tam. Mi príde, že po mesiaci to odpadne a ostane tam fľak.

Reagovat
hefy

Nepůsobí to přelácaně, protže vidíš jen botu, ale představ si k tomu zbytek a bude to strašně přeplácané. Ten znak mi taky vadí, ale zas tak pitvat jsem to nehodlal.

Reagovat
smazaný uživatel

To sú fakt detaily ktoré si nikto nevšimne. Popravde ludia tým topánkam ani nebudú venovať velku pozornosť. Vyzerajú divne a strašne nudne...Súhlasím akurát s tým, že ten jazyk je preplacaný. Tie čísla neviem čo znamenajú, vôbec tam nemuseli byť .

Reagovat
cristiano.K.

dost známá značka. Neodpadne.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

ta zelená nit by tam být nemusela,jinak mi to vůbec přeplacané nepřijde,

Reagovat
cristiano.K.

mám podobný, ber je, jsou pěkný. Sice dražší o 400kč než bych si představoval. Chceš je k riflím a to se hodí. Jinak celkově se taky snažím do hněda oblékat, takže máš u mě malé bezvýznamné plus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Na to, že ty boty vypadají jako slušný šlupky (prostě vypadají špinavě a lacině, i když jsou nový), tak za ně chtějí hodně.

Reagovat
cristiano.K.

říct o elegantních botách, což je mimo jiné vidět na první pohled, že jsou šlupky.....

Reagovat
hefy

Elegantní boty?

Reagovat
cristiano.K.

celkově hnědá je barva elegance, chce je k riflím, na jarní/podzimní nošení. Taková nedbalá elegance, můžeš si k tomu vzít koženou bundu nebo sako a pořád to bude vypadat dobře.

Reagovat
Kowe

nedbalá elegance v techto botách? no ty vole

Reagovat
cristiano.K.

jak chceš nazvat boty, kde ti větší čast plošiny tvoří kůže?

Reagovat
j_mrazik

Skorokožené?

Reagovat
cristiano.K.

se mi ted vybavil film kožené slunce

Reagovat
Kowe

hnus?

Reagovat
j_mrazik

S těmahle botama budeš pořád za maximálně hipster studenta a nikdy to nebude nedbalá elegance. Ty boty prostě vypadají špinavě. Eleganci tohle v sobě nemá ani náhodou.

Já bych mu navrhnul tohle:http://www.humanic.net/cz/Panska/Obuv/snerovaci-obuv/Valdasaar-snerovaci-bota-zelena-2231104931?related-search=/MensShoes-category/snerovaci-obuv-producttype/Valdasaar-brand&index=16

Reagovat
cristiano.K.

to bych si vzal na skřítkovou párty

Reagovat
j_mrazik

Tak ke kalhotům se to nosit dá, nemyslel jsem vyloženě červený, ale tmavě modrá je ok. A je tam dost variant toho "brogue".

Reagovat
cristiano.K.

mně právě přijde,že tohle nosí dost studentů po Praze. Na můj vkus moc výstřední

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

krásné jsou

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

No. Zajímavý návrh.

Reagovat
hefy

Hehe, jakože cokoliv, co je hnědé, je elegantní? To by moje zablácený Convy rády slyšely. Jo, to může, nebo si k tomu může růžovou větrovku nebo chodit nahej, může si vzít cokoliv, ale jde o to, že těch barev je moc a buď splynou v jedno NĚCO a nebo naopak rozhodí zbytek.. Já vnímam boty společně s páskem jako neskutečně důležitej doplněk.

Rozklikl jsem si ten Humanic a vzhledem k tomu, co prospero vybral, tak jsem si řekl, že thyle boty jsou docela podobné, jsou mnohem elegantnější a hlavně jednobarevný (i když za ten oranžovej proužek na gumě by měl designer skočit z mostu) - http://www.humanic.net/cz/Panska/Obuv/snerovaci-obuv/SMH-snerovaci-bota-hneda-2141104353?related-search=%2FMensShoes-category&index=16

Reagovat
smazaný uživatel

Divné, na tej bote je tiež 5-6 farieb. A jo vyzerajú elegantne ale čo to akože je? Príde mi to ako mix tých elegantných tanečných topánok s teniskami. Mne sa teda nepáčia....mrázik dal krajšie

Reagovat
hefy

5-6 barev tam teda neni. To nevim, cos rozklikl. Nnevim no, zelených bot bych se fakt bál, ale hlavně já nehledal nejhezčí boty, já hledal hezčí a podobné těm, co vybral prospero. Já bych stopro nešel do Humanicu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

tyhle boty jsou super, jsou víc formálnější do kanceláře, klidně i k saku. Ale on jasně psal k riflím a k těm se určitě hodí více ty co házel prospero.

Reagovat
j_mrazik

Tyhle boty jsou ok

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré. Na ty první mám hodně kladných referencí od lidí co mě znají, ale tyhle bych vzal taky.

Reagovat
Kowe

Nedbalou eleganci možná vykouzlíš z těhle http://www.humanic.net/cz/Panska/Obuv/polobotky/Timberland-bota-pro-volny-cas--2221132762?related-promo-trend=CLASSICAL_CONTRAST&index=22

ale rozhodně ne z těch mnohobarevných hrůz

Reagovat
cristiano.K.

tohle jsou pro mě boty na to hrát si s hakisákem nebo jít na procházku se psem

Reagovat
Kowe

ty máš otřesnej vkus.. Boty ze základky se ti líbí, boty který vypadají trochu dospěle bys použil k hakisáku

Reagovat
j_mrazik

Tohle jsou "podej mi jointa a pojď na hakis" boty.

Reagovat
cristiano.K.

jako promin, ale boty prospera si do kanclu můžeš vzít spíš než tyhle. S tím hakisákem jsem to trochu přehnual

Reagovat
smazaný uživatel

Tie prosperove sú skor do mesta sa rozbiť v noci ke´d je tma a bojíš sa zobrať drahšie tenisky pretože nevieš čo sa ti prihodi. V kancli by vyzeral ako keby prišiel zo základnej školy za mamkou.

Reagovat
j_mrazik

Ale v oranžových běžeckých bys tam byl za kocoura.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem čo je na tom, veď tie boty čo tu davate, čo majú byť akože do kancelarie sú strašne nudné,. Máš 20 a zoebrieš si hnedé "elegantné" boty z nekvalitného materialu, rifle, nudné tričko a uuu tvariš sa jak dospelý. príde mi to divné. Ve´d si mladý, vyzerá na tebe všetko dobre a ty to zabiješ nudným outfitom. Stačí jednoduchý outfit, nejaké nike free na vyniknutie v dave a neriešiť. je to clean, fresh a pohodlné. Nechápem ten trend, že všetko musí byť nudné, jednej farby, bez života..

Reagovat
Kowe

a teď si představ prospera, zvyklýho na svoje kanady, jak má na sobě oranžový reflexní běžečký boty

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho vôbec nepoznám, ani neviem ako vyzerá popravde. Len som písal aký mám vibe tuna z toho. Kam to smeruje....

Reagovat
Kowe

já taky ne, ale psal, že je zvyklej na svoje KNM

Reagovat
Kowe

Reagovat
cristiano.K.

nosím podobné denně do kanclu, můžeš v nich jít úplně kamkoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlí mi niekto čo je na tých topánkach dospelé? Ve´d majú 2 druhy šnúrok, to mi príde docela no-no...Až detské.

Reagovat
Kowe

ony šňůrky jsou vlastně nevyměnitelný, já zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dajú sa vymeniť ale nechápem prečo by som mal meniť keď sú na trhu podobné/krajšie. A s normálnym šnúrkovaním. A tieto vyzerajú skôr na vysokú školu ako do kancelarie...

Reagovat
Kowe

tak hledá do kanclu nebo k riflím na léto?

Reagovat
cristiano.K.

může souviset

Reagovat
Kowe

tak mu nepředhazuj ty co sem dal, ty do kanclu nejsou ani z jednoho procenta

Reagovat
cristiano.K.

asi nemá smysl dál vést diskuzi

Reagovat
Kowe

no to nemá, v kanclu takový boty nemají co dělat.

Reagovat
cristiano.K.

ale můžou, záleží na jaký jsi pozici

Reagovat
j_mrazik

IT co leze pod stolem a zapojuje kabely.

Reagovat
hefy

Reagovat
cristiano.K.

je fakt,že i kluci z IT tohle nosí

Reagovat
smazaný uživatel

Do mesta, ale vy tu riešite boty do kancelarie z nejakeho dôvodu

Reagovat
cristiano.K.

přesně, dvoje šnůrky akorát na hakisák

Reagovat
Wat

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wau timberland by mal ostať pri vysokých topánkach... Za lepšiu cenu mám krajšie Vansky s normálnymi šnúrkami...

Reagovat
Kowe

No jsou otřesně drahý to jo, ale mně šlo jen o srovnání s těma od prospera. Sám bych si je nekoupil.

Reagovat
hefy

Vansky jsou super volba, já ted jedny dodělal, tak si musim pořídit nový.. Líbí se mi, jsou přijemný na noze, akorát to sračku vydrží, to je škoda.

Reagovat
Maresma

Jaky mas vansky?

Reagovat
smazaný uživatel

nech si kupi jordany a má pokoj.... ..To može nosiť k rifliam...

Reagovat
cristiano.K.

tyhle jsou fajn,ale tamty jsou formálnější

Reagovat
j_mrazik

Tvoje měřítko: Čím víc kůže, tím formálnější, je srandovní.

Reagovat
cristiano.K.

tak to ale víceméně je

Reagovat
Kowe

jedině u nějakých derby nebo oxford, ale ne u takových "botasek"

Reagovat
Kowe

formálnost a eleganci ty nahoře právě absolutně postrádají

Reagovat
r.mrazik

zatim se tu zadny elegantni ani formalni neobjevily...skoro stale to je bud na hakis,nebo na špeka...a jo...Lolkac by rad stale behal

Reagovat
cristiano.K.

hefy házel elegantní i formální

Reagovat
r.mrazik

ted na to koukam...hefy hazel rozumny elegantni...(k formalnosti stale daleko)

Reagovat
Wat

Tak tyhle jsou dost fajn.

Reagovat
hntlyl

od Adidas jedině klasiku Samby

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle mi připomínaj ty, co maj malý děcka k džínám, malej bratranec je taky má. Mně se vůbec nelíběj teda. Moc barev a hnusnej střih.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ej na nich elegantné?

Reagovat
vodka

já právě taky nesnáším tu umělou "patinu" na těch prosperových to neni eště takové strašné, ale jakmile tam bidím naschvál vyšoupané fleky, tak automaticky přeskakuju...

Reagovat
j_mrazik

To samé platí u kalhot s umělým ošoupáním. Kde se to sakra vzalo? Naštěstí jsem se odnaučil nosit džíny. Maximálně když vím, že se asi ušpiním...

Reagovat
Rarášek

Parádní

Reagovat
soukup

hmm nevím, asi bych si nekoupil boty, co už nový vypadají, jako že je mám nejmíň dva roky

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
kvasha16

celkom fajn, ale ja osobne by som si ich nekupil lebo vzdycky zajebem vsetky biele casti na obuvi

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne boty bulshit

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si Conversky nebo Air Maxy a nebudeš litovat

Reagovat
Maresma

Air maxy jsou dost drahý ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Air Maxy koupíš už i za 2 tisíce, což mi nepřijde tak moc, aby si připlatil 500 navíc. Ale samo o sobě to nejsou levný boty. Musíš hledat akce a nebo kupovat v zahraničí.

Reagovat
Maresma

Tak dej air maxy za dvojku..

Reagovat
Arbiter

podívej se na nějaké Mustangy

Reagovat
Infi

podle mě úplně v poho a ty názory že "vypadají že jsou 4 roky staré" jsou nesmyslné

Reagovat
Gareth Bale 11

Mám Vansky a Supry nízký a nemůžu si stěžovat ani na jedny. Na léto super boty.

Reagovat
smazaný uživatel

V lecčem by pomohl, do týmu buď on, nebo Sandro..

Reagovat
tomasinho

Tak to spíše Sandro teda, ten je v mnoha věcech platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, Lucase podceňujete.. Sandro je tu přitom hodnocený vysoko, i když ukázal tak maximálně potenciál. Nic víc.

Reagovat
tomasinho

No směrem dozadu je rozhodně lepší Sandro, tvrdší, neprostupnější, daleko jistější v soubojích na zemi i ve vzduchu. Lucas zaostává často pozičně, ale je zřejěm o trošku lepší na míči.

Reagovat
kiwwi

Lucas je lepsi posuvac, Sandro zasa dokaze loptu potiahnut a aj vystrelit...u mna na plnej ciare Sandro - Lucas je proste joke

Reagovat
fenixLFC

lucas je taky lepsi cleverley alebo carrick

Reagovat
vladis271

Lucas nebude mať v živote ani polovične tak dobrú sezónu ako mal minulý rok Carrick.

Reagovat
Tywin Lannister

ale lepší než cleverly je určitě, to je veskze génius průměrnosti ve všech ohledech

Reagovat
iamek

Nez Cleverley je lepsi snad kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas prichádzasl z brazilie ako AM. On keby chcel tak tú loptu aj posunie dopredu, ale nedostáva sa veľmi do utoku pretože je stále v obrane. Nie je to top hráč. Ale určite nie je joke.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale neumim si moc predstavit plnit Sandra tu obvyklou roli Lucase v LFC. V rozehravce ma svy kvality, ale jen dokud je na svy pulce. To je asi jediny, v cem je pred Sandrem.

Reagovat
papos182

Lucas je lepsi do kabiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať je tam Rafael!

Reagovat
fenixLFC

kludne ho dame brazílskej reprezentacii na prestup, prinajhorsom na hostovanie

Reagovat
REPLIKATOR

tebe bych nenominoval ani na zápasy Liverpoolu

Reagovat
blade115

Tak šanci má. Ale je to spíš dáno tím, že Brazílie momentálně nikoho lepšího na tu pozici nemá. Pokud bude mimo Gustavo nebo Fernandinho, tak pojede téměř určitě. Nedovedu si představit, že by dali po takové sezóně přednost Sandrovi. Ale nakonec si stejně myslím, že pojede klasická čtyřka Ramires, Paulinho, Fernandinho a Gustavo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho patri do klasicke ctyrky?

Reagovat
blade115

Klasicka ctyrka posledni doby, nech me !

Reagovat
Bayern +

OT: Titul z filozofie? A k čemu ti to jako je?

No, tak nějak k nietzschemu..

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
SunFells

Reagovat
ondris

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To at radsi jede treba Casemiro.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger has revealed that Nicklas Bendtner will be punished for his conduct after a drunken incident with a taxi driver. Reportedly a £100,000 fine. Clown.

Wenger: "Nobody gave him any permission to go to Copenhagen. He will be fined for that."

bože, to je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, jak by Wenger nikdy nechtěl píchat s taxikářem

Reagovat
SunFells

Heh, nedávno jsem s ním četl rozhovor, kde mluvil i o tom, jak ho mrzí, že o něm média tolik nalžou. Že udělal spoustu blbostí, ale teď je to vyzrálý chlap

Reagovat
j_mrazik

"Hele, jak jsem vyzrál a vyrostl." Tohle možná řekl tomu taxikáři, když ho na něj vybalil.

Reagovat
Darren Fletcher

Nicky je pán

Reagovat
nani92

nezvládol ignoráciu od Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že Wenger ho značne ignoruje a uprednostňuje Sanoga a keďže má pár mesiacov do konca kontraktu, tak to má na saláme, ale takého hlúposti ovplyvnia aj budúceho zamestnávateľa. Keby sa správal inak, tak dnes mohol byť jednotkou v Arsenale a žiaden Giroud by nebol treba.

Ani tak mi nevadí, že sa najebal a vyfackoval taxikára cicinou, ale to, že mu nikto nedal povolenie odísť do Dánska, ma štve najviac.

Reagovat
nani92

koniec kontraktu? uf,tak to sa v lete balí do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at jede, zaslužil by si to!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pokud se nudíte, doporučuju se krásně bavím

http://www.youtube.com/watch?v=cEcFeVkzWA4

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kiwwi

ten Vermaelen by uz mal prestat kvakat a konecne oznamit, ze chce prestupit do United

Reagovat
kiwwi

*Verthongen

Reagovat
nani92

*Vertonghen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

chjo

Reagovat
nani92

snád dostane dlhodobý kontrakt za ktorý sa to naučíme správne písať

Reagovat
nani92

*Vertonghen

Reagovat
cristiano.K.

klasika ani nevíte co chcete

Reagovat
soukup

Chelsea by pro sichr koupila oba

Reagovat
cristiano.K.

jeden by šel hostovat

Reagovat
kiwwi

OT: keby niekto nevedel co frajerke na valentina, narodky, vyrocie a tak...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1236533_255548021293241_505213532_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

vyhlašuju soutež o věcné ceny mnou poskynuté

vyberte 5 nejvíce sexy čutálistů, běhajících po zeleném pažitu - který uživatel bude nejvíce shodovat s mým výběrem, vyhraje lákavou odměnu

své favority zatím nechávám v anonymitě, aby se předešlo konfrontacím a podvodům

pro chlapce do 18 let mám připravený lahodný pendrek popřípadě jakýkoliv cuc na špejli dle vlastního výběru

pro starší pány růžové šidítko v odjímatelnou rukojetí pro zpříjemnění všedních dnů vhodné i pro laškovné posezení s přáteli

napište svých 5 favoritů a svůj věk - výherce bude následně požádán o adresu, kam mu budou zaslány příslušné propriety

hezký den

Reagovat
Lacko_Boh

Dnes som bol úplne znechutený,keď som omylom klikol na nejaké gay-porno stránky !!!!! najhoršia hodina a pol v mojom živote !!

Reagovat
Tywin Lannister

nějak mi není jasný, cos tam dělal hodku a půl, když píšeš, jak traumatický zážitek to pro tebe byl

Reagovat
Lacko_Boh

neviem či to mam vysvetlovať lebo je len pan veci horších ako vysvetlovaný vtip

Reagovat
Lacko_Boh

pan veci

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

tys tam strávil celou hodinu?

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

neubírej, jasně píše hodinu a půl

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Mada

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kenneth

.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
hefy

''laškovné posezení s přáteli ''

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád je to jeden z těch méně teplých příspěvků v této diskuzi..

Reagovat
Side

ta diskuze o botách je extrém

Reagovat
Minister

Reagovat
Tywin Lannister

for fun zasílám tuhle pětici, nikdo jinej nepište jasný, to dildo bude mý

ramsey, kroos, ronaldo, casillas, walcott

Reagovat
Swarley

konečně pořádná a věrohodná soutěž

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Ronaldo, Osvaldo, Walcott, Gourcuff, Ribéry

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednej strane štýloví muži ako Walcott, Gourcuff alebo Osvaldo, na druhej monštrum ako Ribéry a na tretej slizúň Ronaldo... Jeden nevie, či to berieš vážne alebo nie. Ak to neberieš vážne, tak to nepíš, ostatní sa tu snažia súťažiť.

Reagovat
SunFells

Slizúň Ronaldo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

v MU nebýval, v Realu mi přijde slizký, ačkoliv by to mělo být spíš opačně

Reagovat
SunFells

Na Beckse jsem zapomněl Tak asi místo Ribéryho.

Reagovat
suldik

toto presne sedí k dnešnej topánkovej debate...všetci hovoria ako chlapi postupne zženštujú, každý z toho "obviňuje" ostatných a potom sa tu pol dňa rieši či sú hnedé topánky elegantné

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

někdy se opravdu nestačím divit

Reagovat
suldik

my tu mládež už asi nepochopíme

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Honza Matoušek

Gourcuff, Borini, Beckham, Borrielo, Ramos

Reagovat
Maresma

Ramos

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Honza Matoušek

A ještě můj tajný, neobvyklý favorit Michu.

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
SunFells

Mě vždycky pobaví, jak ho ukážou v tom protirasistickým videu, co teď chodí.

Reagovat
Tywin Lannister

to už je ale dost zlý přirovnání

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Bentley, Beckham, Walcott, Totti, Aguero

Reagovat
Lacko_Boh

aguero

Reagovat
smazaný uživatel

1. je to fešák

2. tommy88 je asi alter ego tommyho88MCFC, či ako sa volal, čo sem kedysi chodil, takže v rámci svojej súťaživosti a túžbe po výhre som ho tam dal.

Reagovat
Lacko_Boh

je to tvoje svedomie ale nedat tam Titiho

Reagovat
smazaný uživatel

keby chcel zoznam najkrajších mužov, čo majú namiesto hlavy žiarovku, tak je hneď druhý za Collinom.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Tywin Lannister

tak titti ale neni plešatej, je jen ošmikanej na 1 mm

Reagovat
SunFells

Crazy Eyes.

Reagovat
Tywin Lannister

to by mě zajímalo, co je s Bentleym, se uplně vypařil z velkýho fotbalu, a to byl jednu dobu v anglický repre

Reagovat
cristiano.K.

ok, já to lízatko chci.

Matri,Borrielo, Luis Garcia,Beckham, Ramos

Reagovat
Kenneth

Beckham, Ramos, Ronaldo, Agüero a treba Pepe

Reagovat
Tywin Lannister

tak pepe vypadá jak nějaká opička, a aguero má předkus jak kůň

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak Alonso, Ramos, Matri, Beckham a pátého nevím

Reagovat
Lacko_Boh

Ljunberg,Backham,De Rossi,Casillas,Alonso

Reagovat
Tywin Lannister

alonso je stylovej, nejlepší je když má ty vousy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč tam všichni serete Beckhama, když pravidla jasně stanovila 'čutálisty, běhající po zeleném pažitu' a Beckham toto pravidlo NEsplňuje, takže bych prosil o diskvalifikaci všech, kteří ho ve svém seznamu použili.

Já nominuji: Torres, De Rossi, Agger, Horváth a del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt, Lescott, Gervinho, Shelvey, Hamšík.

Reagovat
Zaschrona

Distin, Jagielka, Oviedo, Mirallas, Vellios

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo mi jebe?

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Daniel Sturridge: "S Jordanom Hendersonom som vyrástol v medzinárodných vekových kategóriách, Raheem Sterling je ako malý brat a sme si veľmi blízky, Glen Johnson je špičkový hráč a potom je tu James Bond... Stevie má toho veľa, no nie je tak?"

"Ak niekedy existoval hráč, ktorý by si zaslúžil, aby svoju kariéru ukončil s medailou víťaza Premier League alebo Majstrovstiev sveta, je to Steve Gerrard."

až na toho Johnsona

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Tywin Lannister

350. pro Maca Millera

Reagovat
mike.84

doufat mužeš no, to je tak všechno. jeden z nejodpornějších (charakterově) hráčů PL, ne-li vubec

Reagovat
galacticosi

ty ho poznáš osobne, že vieš aký je, aký ma charakter?

Reagovat
Chazy

Ok, takže debata o botách je gay.

Když pominu, že nejvíc gay je hledat, co je gay a hlásit to o tom, tak je tohle fakt už moc

Reagovat
Swarley

ale kdyby ty boty byly černý a měly růžové barevné vychytávečky...

Reagovat
Chazy

To je tvoje kombinace, ne?

Reagovat
Swarley

moje?

Reagovat
Chazy

Tak tys to logo prohlasoval až do finále

Reagovat
Swarley

to je možný, ale byl jsem k tomu dotlačen zákulisními machinacemi

Reagovat
Chazy

To ne, kvůli těm si tam protlačil to komunistický, ne?

Reagovat
Swarley

to mělo vyhrát, jasnej favorit

Reagovat
Chazy

Tipičo, ty si z hrozný generace fakt.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

nakonec jsem si na tu růžovou barvu zvykl, ale připadal jsem si jako nějakej kapitalistickej pes

Reagovat
Chazy

Ona je to ale fakt super kombinace, když sou správný odstíny

Reagovat
Swarley

nevím jestli tu vůbec někoho zajímá fotbal, ale Nani dneska konečně trénoval

Reagovat
suldik

že trénoval je ok...dôležité je V ČOM trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

v jakých botách přijel na trénink?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

David Moyes: ,,Som nadšený Robinovým rozhodnutím, ktorým sa pridal ku Waynovi Rooneymu zostať v tomto klube. V týchto dvoch hráčoch máme neskutočnú útočnú kvalitu a som šťastný z toho, že chcú byť aj naďalej hráčmi Manchesteru United."

Robin Van Persie: ,,Tréningové metódy sú fantastické a neustále sa učím nové veci každý deň. Profesionálnym futbalistom som už pomaly dvanásty rok, ale človek sa stále učí. Rovnako sa zlepšujem aj pod Davidom Moyesom, ktorý mi dal mnoho cenných rád."

tolko k tej nespokojnosti a odchodu ked neuhrame LM...najprv Rooney, teraz Persie, vyhral som 2 stavky - pozdravujem cristiano.K a afc

Reagovat
Arbiter

neříká se náhodou hop, až se přeskočí?

Reagovat
Pigeon

hop se říká, jak se přeskakuje

Reagovat
Chazy

No, možná u dementů.

Reagovat
kvasha16

heh, aj Mata bol spokojny a teraz kope za vas

Reagovat
iamek

RvP, Roo, Welbeck a Wilson pristi sezonu

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vladis271

Na otázku ako BR chce vyhrať na OT vzhľadom nato, že sme tam od 2009. nevyhrali, spomenul, že tento rok sme zlomili veľa takýchto štatistík a ako príklad uviedol zápas Spurs away.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho nominuji hrozne mu to preju

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre bežecké boty

Reagovat
Maresma

Reagovat
I am Mancunian

gaaay

Reagovat
Bayern +

A že bežecké a športové boty nie sú na bežné nosenie? WTF? To by som asi neexistoval.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31/1085221_663294613680938_2055272231_o.jpg

O parník najštýlovejší Guardiola odkedy sa upísal Bayernu!

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou běžecký, to sou Samby, ne? V Barce nosíval ty hnusný Nike, je najdu, čekej.

Reagovat
Bayern +

Športové som myslel, však to aj píšem. Naoko vyzerajú ako Samba Germany, ale tam mi potom nesedí tá biela blbosť naľavo od prúžkov.

Inak aby sme sa správne rozumeli, tak origo bežecké príliš nie, to jo, skôr som mal namysli Originals od Adidasu a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, sám mám čtvery asi, ale k běžeckejm maj fakt daleko, že jo. I když to sou třeba předělávky nějakejch původně na běhaní někdy z 80., 90. let. Jako třeba Air Maxy od Nike.

Já si prostě představim při běžeckejch botách třeba tohle http://www.onemec.cz/Fotografie/Zbozi/Original/asics_hw13_t3c0n-0199.jpg a to se mi k džínám prostě moc nelíbí. Na druhou stranu jak už jsem psal, třeba Flyknity nebo nějaký Lunary od Nike se na normální nošení asi daj, ale to je takovej strop prostě.

Reagovat
Bayern +

Aha, tak to fakt nie. Takéto som nikdy nemal, snáď len jedny od otca, za 10 rokov ich nejdem zodrať, to je fakt len na beh, nič viac.

Ja som mal namysli tie športové jak má Pep + teda ako píšeš, prerobené bežecké ako napr:

http://cdn.solecollector.com/media/u/images/adidas-originals-zx-750-navy-white-red-01.jpg

Btw. ja som bol 5 rokov ortodoxný nosič Beckenbauerov, teraz som šiel do:

http://www.sneakerfreaker.de/wp-content/uploads/2011/12/adidas-Adistar-Racer-blau-grau-weiss-31.jpg a som spokojný. Plus teda sa chystám doplniť botník jedným z dvojice Plimcana - Nizza, ale asi tie prvé, lebo Nizza mi pipadá tak "conversovsky lacno"

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoký Plimcany mám , nosim je k takovejm těm polonasrávačkám. Abych pravdu řekl, moc příjemný na chození teda nejsou.

Jinak Samby mám taky rád, už strašně dlouho mám ty ze Star Wars edice a furt držej, nosim je moc rád. Škoda, že se asi nechystaj vydat další SW kolekci.

Reagovat
Bayern +

Nie? Tak to si ma nepotešil. Jj, Samby má strašne rád otec, ja som ešte nemal žiadne, ale tieto SW vypadajú super, ak máš teda tie žlto/modro/čierne.

Akurát to pozerám, u nás moc na výber nie je, tak možno skúsim nízke Plimcany, La Trainery (ale sú zas moc podobné Adistaru, takže skôr nie). Alebo sa naserem a pôjdem do krikľavých ZX.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, se hustě trefuješ, LA Trainery mám taky. A jo, myslím ty Samby, jak popisuješ.

Beckenbaureovky se mi teď moc líběj tyhle:

http://www.size.co.uk/product/adidas-originals-beckenbauer-allround/131773/

Jinak tyhle téměř Samby mě taky uchvacujou: http://www.size.co.uk/product/adidas-originals-hamburg/024399/ , ty švédský sou boží prostě.

Chci si teď nějaký koupit, asi to budou jedny z nich. Před tim ještě zajedou do outletu, tam se občas daj chytit fakt oooobří bargainy, půlku bot, co mám, mám odtamtuď a mnohdy za směšný prachy. Plus je šance, že tam narazim na něco ze SW kolekce.

Reagovat
smazaný uživatel

*zajedu

Reagovat
Bayern +

Vkus máme skvelý, no.

Ja som mal Beckenbauery tieto: http://www.regi-shoes.com/images/products/thumbs/3866---x_580-y_435.jpg

Teraz kebyže si mám vybrať, tak sa mi páčia: http://www.ljplus.ru/img2/t/a/tapkee/adidas_BECKENBAUER-ALLROUND.jpg

Ale keďže nie som až tak veľký fanúšik bielych bot, tak asi: http://i18.photobucket.com/albums/b148/nownding/Adidas%20Footwear/Beckenbauer%20Allround/AdiBeckenbauerAuburn-Bliss04_zps8f695575.jpg

Inak k tým švédskym, nie je o čom, proste žlto-modrá je najlepšia kombinácia farieb ever! V športe a oblečení dvojnásobne.

U vás, čo si spomínam, tak v Olympii v Brne som si kúpil http://cdn772.asmira.com/photo/86/442186/product/25328979_1600.jpg bargain jak prasa, ale názov predajne ti nepoviem...

Reagovat
Maresma

Ta bunda za kolik? :)

Reagovat
Bayern +

39,- pôvodne 85,-

Reagovat
smazaný uživatel

No já v Brně ještě v životě nebyl, tak mě to asi moc trápit nebude.

Reagovat
I am Mancunian

pekna kosela

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bayern +

Tak tu má dobré jedine tie rifle, no. Také tmavé klasiky, moje obľúbené.

Reagovat
hefy

Ohrnutý nohavice a stejně barevný semišky a je to jiná bomba. Tohle je nedotažený.

Reagovat
Bayern +

Akože rovnaká farba nohavíc a bot? Blbosť, práveže toto vypadá skvele.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? To odkiaľ máš? Možno ak by mal tmavšie boty od nohavic.. Ale rovnake nohavice aj boty? Veď to je anti fashion.

Reagovat
Bayern +

Asi tak. Buď táto oranžová, to ma úplne fascinovalo, keď som ho fotil, že je fakt supersky zladený, alebo potom http://www.adidas.sk/top%C3%A1nky-plimcana-mid/D65948_580.html minimálne, ba až tmavšie.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ťavia koža?

Reagovat
hefy

Ale ježišikriste, stejnou barvu jako má na tej fotce. Opravdu to je tak neopchopitelný? Samozřejmě jsem nemyslel stejnou barvu bot a kalhot, to si zdravej člověk snad nemůže nikdy vzít.

Reagovat
hntlyl
Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

ani jedné niesu bežecké boty ale dobre

Reagovat
Bayern +

Tie stredné sú, neklam.

Inak neviem, čo je to za matériu, skús sa spýtať Vadera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie čierne, to ani neviem, či su športové boty. Absolutne ich nevidim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa smeješ. Buď som slepý alebo to niesu bežecké boty

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Moj oco, ale nepačilo samu to...Ber to ako chceš

Reagovat
vodka

kvůli čemu? zatím to stahuju, ale právě nevim, jestli se podívat hned, nebo nechat na jindy a dat si nejakou vyplachovku...

Reagovat
smazaný uživatel

Stahuju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele