Zidane prý dostane 500 milionů na posily a chce trio hvězd

Real Madrid plánuje masivní investice a půjde po těch největších hvězdách evropských velkoklubů. Podle francouzského deník L‘Equipe má mít trenér Zinedine Zidane připraveno na přestupy až 500 milionů eur, které mají vrátit Bílý balet zpět na vrchol.

Neproměnili jsme spoustu šancí, litoval po porážce v Lyonu Mbappé

První ligovou porážku v probíhajícím ligovém ročníku včera utrpěl Paris Saint-Germain. Suverén francouzské nejvyšší soutěže v neděli večer nastoupil v Lyonu a skvěle začal, o vedení ovšem přišel a nakonec padl 1:2. Sezona se blíží ke své klíčové fázi a útočník Kylian Mbappé si nemyslí, že tento výsledek bude na jeho tým mít nějaký negativní dopad...

Ronaldo se potřinácté dostal do jedenáctky roku podle UEFA.com

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se potřinácté v kariéře dostal do nejlepší jedenáctky roku podle hlasování fanoušků na webu UEFA.com a vylepšil svůj vlastní rekord. Nejvíc hráčů (4) má v internetové anketě za rok 2018 Real Madrid.

Francouzským fotbalistou roku je Mbappé

Francouzským fotbalistou roku byl zvolen Kylian Mbappé. Útočník klubu Paris St. Germain zvítězil v anketě časopisu France Football před dalšími členy zlatého týmu z mistrovství světa obráncem Raphaëlem Varanem z Realu Madrid a útočníkem Atlética Madrid Antoinem Griezmannem.

Hvězdní útočníci PSG Neymar a Mbappé se v reprezentaci zranili

Hvězdní útočníci Paris Saint-Germain Neymar a Kylian Mbappé nedohráli dnešní přípravné reprezentační zápasy. Neymar střídal pravděpodobně kvůli zranění třísel už v 8. minutě ve vítězném utkání Brazílie 1:0 proti Kamerunu. Francouzský mladík Mbappé šel z trávníku ještě před přestávkou duelu proti Uruguayi kvůli zraněnému ramenu. I mistři světa vyhráli 1:0.

Mbappé odstřelil Lyon, více než svého příspěvku si ale cení týmového výkonu

Paris Saint-Germain je suverénem francouzské klubové scény a letos bude útočit na další mistrovský titul. Celek z hlavního města svou sílu ukázal i včera, v domácím prostředí nastřílel pět branek Lyonu a vyhrál i devátý zápas sezony. Hlavní hvězdou byl Kylian Mbappé...

V nominaci na fotbalistu roku jsou Ronaldo, Messi, Salah i Varane

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2018 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Luka Modrič, Harry Kane, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Antoine Griezmann, Kevin De Bruyne a Raphaël Varane. Dostalo se tak na tři čerstvé mistry světa z Francie a tři vítěze uplynulého ročníku Ligy mistrů s Realem Madrid.

Francouz Mbappé odehrál závěr zlatého MS se zraněním zad

Francouzský fotbalista Kylian Mbappé přiznal, že poslední dva zápasy na zlatém mistrovství světa v Rusku odehrál se zraněním zad. Přesto ve finále s Chorvatskem skóroval a pomohl k triumfu "Les Bleus" 4:2.

Možná budu muset oprášit kopačky, žertoval Pelé o Mbappém

Legendární brazilský fotbalista Pelé přivítal, že už není jediným hráčem, který dal před 20. narozeninami gól ve finále mistrovství světa. V nedělním závěrečném utkání šampionátu v Rusku ho napodobil devatenáctiletý útočník Kylian Mbappé a jednou brankou pomohl Francii k výhře 4:2 nad Chorvatskem a k zisku zlata.

Mistrovství světa v kostce - osmifinále

Je to vůbec možné? Vždyť mistrovství světa teprve před chvílí začalo, no a už máme za sebou šestapadesát zápasů! Na tu závěrečnou a nejočekávanější osmičku duelů jsme každopádně natěšeni dokonale. Dočkali jsme se nádherných zápasů, gólových přestřelek i napínavých zvratů. Ani ve čtvrtfinále přitom nebudou chybět příběhy a silné emoce.

Real Madrid odmítl, že chce koupit Mbappého za sedm miliard

Vedení Realu Madrid odmítlo spekulace médií, že se chystá koupit útočníka Kyliana Mbappého za rekordních 272 milionů eur (7,1 miliardy korun) z Paris St. Germain. Devatenáctiletý francouzský reprezentant by se tak stal nejdražším fotbalistou světa a nástupcem Portugalce Cristiana Ronalda, o nějž údajně stojí Juventus Turín.

Mbappému poblahopřál i legendární Pelé

Pelé poblahopřál francouzskému útočníkovi Kylianu Mbappému, který jako druhý hráč v historii právě po slavném Brazilci vstřelil v jednom utkání mistrovství světa dva góly ještě před 20. narozeninami. Mbappé v sobotním osmifinále pomohl k výhře 4:3 nad Argentinou.

Mbappé svým sprintem před penaltou konkuroval i Boltovi

Francouzský fotbalista Kylian Mbappé v sobotním osmifinále mistrovství světa s Argentinou vyvinul rychlost 38 kilometrů za hodinu, což je více než průměrná rychlost, kterou při světovém rekordu v běhu 100 metrů předvedl jamajský sprinter Usain Bolt. Ten měl ale tehdy maximální rychlost 44,72 km za hodinu.

Mbappé po galapředstavení v osmifinále odmítl srovnání s Pelém

Skvělým představením v osmifinále mistrovství světa proti Argentině se francouzský fotbalista Kylian Mbappé definitivně zařadil mezi největší současné hvězdy a hned začal být přirovnáván k brazilské legendě Pelému, považovanému za nejlepšího fotbalistu historie.

Hvězdný mladík Mbappé znovu ohromil svět a navázal na Pelého

Do kroniky francouzské reprezentace se Kylian Mbappé zapsal jako nejmladší střelec na mistrovství světa už minulý čtvrtek, když doklepl míč do opuštěné peruánské branky, což oslavil speciálním tanečkem. Dnes devatenáctiletý hráč potvrdil skvělou formu a přidal další dva góly, které rozhodly o osmifinálovém vítězství nad Argentinou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele