Další články

Rekordman Kane a čarodějové v brance: 22. kolo Premier League v kostce

Tottenham má od nedělního podvečera nového nejlepšího kanonýra všech dob. Harry Kane vstřelil 267. gól v dresu Spurs a osamostatnil se od legendárního Jimmyho Greavese. Jubilejní trefou navíc rozhodl o vítězství nad Manchesterem City 1:0, čímž paradoxně pomohl i Arsenalu, který senzačně prohrál v Goodison Parku 0:1.

Tři třicátníci pro Nottingham: Jeho dres nově obléknou Shelvey, Felipe a Navas

Nottingham zbrojí na záchranu v Premier League. V poslední den přestupového období jeho řady posílili hned tři hráči, a to středopolař Jonjo Shelvey, stoper Felipe a též brankář Keylor Navas. Zatímco prvně dva jmenovaní se do tradičního hrabství Nottinghamshire přesunuli na trvalý přestup, kostarický gólman bude figurovat u The Tricky Trees na půlroční výpůjčku.

Nemít prachy? Jo, to vadí. PSG neprofituje, ale jedná. Má specialistu kvůli hostováním

Obří ztráta ve výši 8,8 miliard korun. Takovou dle informací Football Benchmark, serveru specializujícího se na finanční záležitosti klubů, vykázalo za uplynulý rok PSG. 18 miliard korun ročně vynakládá jen na platy hráčů, tedy 109 procent veškerých příjmů. Pochopitelně že taková čísla se vůbec nelíbí bafuňářům UEFA. Ve Francii se ovšem snaží najít východisko.

Představení účastníků MS 2022 - Kostarika

Nezaujatému fanouškovi jsou většinou outsideři z malých zemí sympatičtí, v případě Kostariky je však přirozená podpora trochu oslabena defenzivním stylem, kterým se v posledních letech prezentuje. Nic jiného neočekávejte ani letos, protože hodně tvrzený beton je prakticky to jediné, co může dát Kostarice naději na potrápení kvalitativně mnohem silnějších soupeřů.

Navas na odchodu z PSG? Chci chytat každý zápas, říká brankář

Paris Saint-Germain ani letos neprorazil v Lize mistrů a nepomohl mu ani fakt, že disponuje jednou z nejlepších brankářských dvojic na světě. O místo v základní sestavě se perou Gianluigi Donnarumma a Keylor Navas, což nebude platit dlouho, jeden z nich by za několik týdnů měl změnit dres...

PSG prodloužilo smlouvu s brankářem Navasem

Keylor Navas spojil i svoji další budoucnost s Paris Saint-Germain. Úřadující mistr Ligue 1 si zkušeného gólmana pojistil do roku 2024...

Čech na rozdíl od Navase syna respektoval, řekl Courtoisův otec

Otec brankářské jedničky Realu Madrid Thibauta Courtoise v rozhovoru pro belgický deník Le Derniere Heure přiznal, že jeho syn měl před dvěma roky po příchodu do španělského velkoklubu velké problémy s tehdejší gólmanskou jedničkou Keylorem Navasem, který prý osmadvacetiletého belgického reprezentanta nerespektoval. Thierry Courtois dal situaci do kontrastu s tou v roce 2014, kdy jeho syn přestoupi z Atlética Madrid do Chelsea a dlouholetá jednička klubu Petr Čech dělala prý vše proto, aby se Courtois junior cítil v novém působišti dobře.

TOP 10 světových brankářů podle Eurofotbalu

De Gea, Neuer, Oblak, nebo někdo jiný? Kdo je podle redaktorů Eurofotbal.cz mezi světovými brankáři tím vůbec nejlepším? Žebříček deseti skvělých brankářů báječné úrovně, v pořadí, jak ho určili redaktoři tohoto serveru.

Navas vyměnil Real Madrid za PSG. Opačným směrem jde Aréola

Paris Saint-Germain získalo z Realu Madrid brankáře Keylora Navase. Kostarický gólman přichází na přestup za 15 milionů eur, načež ve svém novém působišti uzavřel kontrakt do roku 2023. Opačným směrem odešel na roční hostování bez opce brankář Alphonse Aréola...

Navas údajně požádal o přestup. Pustí ho Real jinam?

Kostarický brankář Keylor Navas prý požádal o odchod z Realu Madrid. Zkušenému gólmanovi se nelíbí, že by měl i v následující sezoně plnit roli dvojky za Belgičanem Thibautem Courtoisem.

O Navase prý není zájem, možná zůstane v Realu

Kostarický brankář Keylor Navas možná zůstane v Realu Madrid, přestože se s ním nepočítá na pozici jedničky. O zkušeného 32letého gólmana totiž údajně není takový zájem, jak se původně předpokládalo.

Navas chce pokračovat v Realu. Ale uvidíme, co bude, řekl

Kostarický brankář Keylor Navas by rád pokračoval v Realu Madrid i v příští sezoně, ale také naznačil, že finální rozhodování pravděpodobně nebude jen zcela na něm.

Realu se po Courtouisovi zranil další brankář Navas

Realu Madrid se po Belgičanovi Thibautu Courtoisovi zranil i druhý brankář Keylor Navas. Vedení španělského klubu dnes oznámilo, že kostarický gólman má problémy s třísly. Jak dlouho bude chybět, zatím není jasné.

Emery popřel zájem Arsenalu o Navase a zpochybnil setrvání Čecha

Manažer londýnského Arsenalu Unai Emery vyvrátil spekulace médií, že by se Kanonýři snažili získat z Realu Madrid kostarického brankáře Keylora Navase. Emery před zápasem FA Cupu proti Blackpoolu prohlásil, že je spokojený s trojicí gólmanů, které má v klubu momentálně k dispozici.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele