Kevin-Prince Boateng Články

AC Milán chce Boatenga nastálo, podle Gallianiho jde o hotovou věc

Kevin-Prince Boateng před rokem přestoupil z Portsmouthu do Janova, v jehož dresu ale italskou Serii A neokusil a podle všeho ani neokusí. Ghanský záložník byl obratem zapůjčen do AC Milán, Rossoneri jsou s jeho výkony velmi spokojeni a hráče chtějí získat nastálo...

Drogba a Eto’o favority na cenu pro nejlepšího Afričana roku 2010

Letošní nominaci African Footballer of the Year samozřejmě výrazně ovlivnil letní světový šampionát, jenž se navíc konal právě na černém kontinentě. Nejvíce zástupců má čtvrtfinalista MS Ghana, jejíž největší hvězda Michael Essien ale právě kvůli neúčasti na turnaji v desetičlenném výběru schází.

Preziosi: Boateng by u nás nemusel hrát, tak jsem ho uvolnil

AC Milán se dnes večer střetne s Janovem a půjde o souboj dvou klubů s nadstandardními vztahy. Jak jinak si pak vysvětlovat například letní obchodování s Kevinem Princem Boatengem. Prezident Janova Enrico Preziosi to však komentuje slovy, že Boateng by neměl u Grifů jisté místo v sestavě. Proto ho uvolnil.

Portsmouth si stěžuje, že mu FC Janov neplatí za Boatenga

Druholigový anglický klub FC Portsmouth nedostal od janovského FC zaplaceno za přestup záložníka Kevina-Prince Boatenga, obrátil se proto na anglický i italský svaz se stížností. Ghanský reprezentant odešel v létě do Itálie za 6,5 milionu eur, podle vedení Portsmouthu se ale Janovští už o několik týdnů zpozdili s platbou.

Splnil se mi sen, tvrdí Boateng po přesunu do AC Milán

Kevin-Prince Boateng sice teprve ve středu uzavřel smlouvu v Janově, ihned se ale stěhoval do Milána. Ghanský reprezentant si ale z hostování v AC Milán těžkou hlavu nedělá. Naopak tvrdí, že působením v týmu Rossoneri se mu splnil sen.

Ghanský reprezentant Boateng bude hostovat v AC Milán

Ghanský reprezentant Kevin-Prince Boateng bude působit v italské Serii A. Třiadvacetiletý účastník letošního mistrovství světa přestoupil z Portsmouthu do FC Janov, jenž ho okamžitě poslal na roční hostování do AC Milán.

Boateng míří do Itálie. Kde bude hrát?

Kevin-Prince Boateng s největší pravděpodobností opustí Portsmouth, zatím ale není jasné, za který klub bude nově hrát. O ghanského reprezentanta usilují Janov, Lazio, AC Milán či několik anglických klubů. Portsmouth nikam nespěchá s cílem získat za perspektivního hráče co nejvíc peněz.

Nehrajeme proti Boatengovi, ale proti Ghaně, varuje Bierhoff

Ve středečním večerním zápase mezi Německem a Ghanou půjde o postup mezi nejlepších šestnáct a ve středu pozornosti jistě bude Kevin-Prince Boateng reprezentující africkou zemi. Manažer německého výběru Oliver Bierhoff ale apeluje na hráče, aby si ho všímali co nejméně...

Bratři Boatengové se rozhádali kvůli faulu na Ballacka

Závěrečný zápas základní skupiny D mistrovství světa mezi Německem a Ghanou nabídne na reprezentační úrovní málo vídaný sourozenecký souboj. Pokud nastoupí, střetnou se spolu nevlastní bratři Boatengové, kteří jsou soupeři nejen na hřišti, ale i v životě.

Ghana se nevzdává naděje na Boatengův start na MS

Ghana se nevzdává naděje na start záložníka Kevina-Prince Boatenga na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Třiadvacetiletý hráč Portsmouthu původně reprezentoval Německo, před časem se však rozhodl hrát za zemi svého otce.

Boateng se rozhodl reprezentovat Ghanu

Jermaine Jones není jediným hráčem, který se v těchto dnech rozhodl kvůli příliš velké konkurenci skoncovat s reprezentací Německa. Kevin-Prince Boateng bude od nynějška volný pro reprezentaci Ghany, ze které pochází otec 22letého záložníka...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele