Kevin-Prince Boateng Články

Příprava na MS byla noční můrou, tvrdí Ghaňan Boateng

Podle záložníka Kevina-Prince Boatenga byla příprava ghanské reprezentace na mistrovství světa v Brazílii noční můrou. Uvedl to v narážce na spory o prémie, vytopený hotelový pokoj a dálkové lety v ekonomické třídě. Ghaňané na turnaji skončili už po základní skupině.

Ghana po konfliktu vyhodila z MS Boatenga a Muntariho

Z kádru Ghany před dnešním zápasem mistrovství světa byli vyloučeni záložníci Kevin-Prince Boateng a Sulley Muntari. Ghanská federace odůvodnila Boetangův vyhazov vulgárními urážkami na adresu trenéra, Muntari zase fyzicky napadl člena svazu.

Otec Boateng se těší na vzájemný zápas svých synů na MS

Týmy Německa a Ghany, které se v sobotu utkají na mistrovství světa v Brazílii, spojuje jméno Boateng. Obránce Jerome nastoupí k 41. duelu za německou reprezentaci, záložník Kevin-Prince by si mohl připsat zápas číslo 15 v dresu afrického celku.

Můžeme porazit kohokoliv, věří Boateng

Schalke na začátku jarní části německé ligy třikrát vyhrálo a poskočilo na čtvrtou pozici. Záložník Kevin-Prince Boateng je spokojený s výkony, které nyní jeho tým předvádí. Schalke podle něho nabralo sebedůvěru a může porazit jakéhokoliv soupeře.

Ze situace AC je mi do pláče, říká Boateng

Že se milánské AC nenachází v ideální situaci, to je známá věc. Současná situace tradičního evropského velkoklubu se sice s příchodem nového trenéra nepatrně zlepšila, ale stále se nejeden fanoušek musí ptát, kdy se vrátí zlaté časy Rossoneri. Mezi takové fanoušky patří i Kevin-Prince Boateng, někdejší hvězda milánského týmu.

Ghanský záložník Boateng byl napaden, utrpěl lehké zranění

Kevin-Prince Boateng ze Schalke 04 se stal na první svátek vánoční obětí násilného útoku. Ghanského reprezentanta napadl na ulici v městě Kaarst u Düsseldorfu muž a lehce ho zranil. Šestadvacetiletý záložník byl v nemocnici ošetřen s pohmožděninami na zádech a týlu.

Schalke kupuje z Milána záložníka Boatenga

Schalke přichystalo na konec přestupového okna příchod velké posily. Německý klub se dohodl s AC Milán na transferu Kevina-Prince Boatenga, za kterého má podle zatím nepotvrzených zpráv zaplatit dvanáct milionů eur. Boateng nyní v Gelsenkirchenu podstupuje zdravotní prohlídku.

Boateng je po dvou letech ochotný reprezentovat Ghanu

Záložník AC Milán Kevin-Prince Boateng se po dvou letech chce vrátit do reprezentačního výběru Ghany. Na podzim 2011 ve čtyřiadvaceti letech nečekaně oznámil, že nemá sílu skloubit povinnosti v klubu i národním týmu, nyní si to však rozmyslel.

Boateng, Altidore či Webb budou ve FIFA bojovat s rasismem

Ghanský záložník Kevin Prince Boateng z AC Milán, americký útočník Jozy Altidore z Alkmaaru či anglický rozhodčí Howard Webb byli jmenováni členy nové komise FIFA, která se zabývá bojem s rasismem. Oba hráči se do komise dostali, protože mají s urážkami kvůli barvě pleti bohaté zkušenosti.

Boateng bude působit v komisi FIFA pro boj s rasismem

Předseda Mezinárodní fotbalové federace FIFA Joseph Blatter angažoval do komise zabývající se bojem s rasismem Kevina Prince Boatenga. Záložník AC Milán, jenž je kvůli barvě pleti častým terčem urážek hooligans, přijal nabídku na dnešní schůzce v Curychu.

Galliani: Abate s Boatengem zůstanou v Miláně

I přes spoustu spekulací zatím neudělal AC Milán v zimě žádné obchody, výjimkou je pouze prodej Pata do Corinthians. Další odchody by následovat neměly. Viceprezident rossoneri Adriani Galliani prohlásil, že odmítl nabídku Petrohradu na přestup Ignazia Abateho, nepustí ani Kevina-Prince Boatenga.

Podle Berlusconiho by Milán kvůli rasismu ukončil i utkání LM

Podle majitele klubu Silvia Berlusconiho jsou hráči AC Milán připraveni odejít ze hřiště kvůli projevům rasismu i při velkých zápasech včetně Ligy mistrů. Reagoval tak na čtvrteční odstoupení z přípravného zápasu s týmem ze čtvrté ligy Pro Patria.

Eto'o může být popáté nejlepším africkým fotbalistou

Kamerunský útočník Samuel Eto'o se může popáté stát nejlepším fotbalistou Afriky. Třicetiletý hráč Anži Machačkala je v desetičlenné nominaci na trofej za letošní rok, jejíž majitel bude vyhlášen 22. prosince na galavečeru v Akkře.

Boateng kvůli zdraví skončil s ghanskou reprezentací

Kevin-Prince Boateng se ve čtyřiadvaceti letech rozhodl skončit v ghanské reprezentaci. Záložník AC Milán zaslal svazu dopis, ve kterém vysvětluje, že není schopen hrát v obou týmech. Boatenga trápí často zranění a konec v národním týmu by mu měl prospět.

AC Milán potvrdil příchod Boatenga, z Janova přichází i Paloschi

Kevin-Prince Boateng před rokem přestoupil z Portsmouthu do Janova, za který v uplynulé sezoně neodehrál ani jednu minutu. A nějaký ten start za CFC si nepřipíše ani v následujícím ligovém ročníku, dnes byl totiž oficiálně potvrzen přestup ghanského záložníka do AC Milán. Po stejné trase putuje ještě jeden hráč...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele