AC Milán chce Boatenga nastálo, podle Gallianiho jde o hotovou věc

27.04.2011, 13:56
Aktuality
Kevin-Prince Boateng před rokem přestoupil z Portsmouthu do Janova, v jehož dresu ale italskou Serii A neokusil a podle všeho ani neokusí. Ghanský záložník byl obratem zapůjčen do AC Milán, Rossoneri jsou s jeho výkony velmi spokojeni a hráče chtějí získat nastálo...

Boateng se dokázal propracovat do sestavy AC a z ní ho na delší dobu vyřadilo jenom zranění z úvodu ledna. Jinak nastupuje pravidelně a slušnými výkony a třemi brankami přispěl k současnému postavení milánského klubu, který má hodně blízko k zisku titulu.

"Je naším hráčem. Podíl Janova má hodnotu šest milionů eur a vzroste na sedm milionů v případě, že Milán získá Scudetto," informoval vice-prezident AC Adriano Galliani.

"Na podobě smlouvy jsme se už před několika měsíci dohodli v restauraci v Rio de Janeiru," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (87)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufam ze zustane

Reagovat
smazaný uživatel

podle očekávání pohodová cena..., otazníkem jsou ty spoluvlastnictví na mladé hráče.

OT: Galliani právě jedná ve Via Turati s agentem Jeffersona Farfána..., chvíli předtím jednal s agentem Gansa a prezidentem DIS.

Reagovat
Yanek

Kolik takových jmen už padlo? Ale bral bych ho, je to borec...

S tím Gansem to dopadlo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

to se ještě neví...

Reagovat
smazaný uživatel

Farfán má EU pas??? Lebo ak dobre viem máme už len 1 miesto pre mimo EU hráča... Inak bral by som ho, má perspektívu

Reagovat
smazaný uživatel

prý nemá, ale určitě by nepřišel, aby ucpal místo Gansovi..., asi taky čeká na pas.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Díky. Tak to iste radšej Ganso

Reagovat
Tsigi

Farfána bych moc nechápal. Teda pokud zůstane Ibra, a i kdyby odešel, tak si dokážu představit jiný hráče, a pokud se znova snažíme rozjet nějakou křídelní hru, tak pán bůh s náma.

Gansa bych si přál moc. Naše bilance s Brazilci z Brazílie je skvělá, a pokud si Galliani myslí, že on je hráčem, který nás může posunout, tak tomu rozhodně věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

křídla snad né, dnes jsem akorát v souvislosti s Farfánem četl, že chce Allegri nějaké taktické alternativy, ale moc jsem to neřešil..., dokud nevylezlo to, že už Galliani jedná s agentem. základní systém se měnit nebude, tomu nevěřím..., spíš by asi rád občas přehodil na 4-3-3, podle situace..., další možností je second striker, ale těch máme dost.

s Gansem souhlas...

Reagovat
Tsigi

Mně se zdá Farfán jako Robinho pro chudý, takže nevidím důvod, proč shánět dalšího Robinha

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, teď už Taiwa, který prý podepsal smlouvu na tři roky.

Těším se na Mercatto, snad se v Itálii objeví plno nových kvalitních hráčů

Reagovat
Tsigi

Docela jsem si ho oblíbil.

Reagovat
Yanek

Jeden z nejoblíbenějších hráčů ze současného AC, srdcař

Reagovat
j_mrazik

Pro mne jedno z největších příjemných překvapení týhle sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

největších příjemných WTF neni lepsi nejprijemnejsich

Reagovat
FORZAMILAN

Super,paráda,celkem očekávaný závěr,akorát s tou jeho cenou zvýšenou o mega při zisku scudetta je to nějaký divný.Ale i tak hodně dobrá cena za tak dobrého hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti, Mexés, Astori, Taiwo, Ganso + Prince jako "staronová" posila do zálohy, páč Ganso by obsadil trequartistu..., Ibra dost možná 8+8+8, což by bylo super.

kromě Astoriho by mě překvapilo, kdyby tihle nepřišli..., letos to řešíme hodně brzo, ale tím líp pro přípravu, na druhou stranu to určitě není všechno a je tady Copa América.

Reagovat
j_mrazik

Galiani se s tím nepáře. To máte tolik peněz na přestupy? I když je pravda, že část jich je šikovně podepsaná zadarmo, takže největší částka vydaná najednou bude za Gansa.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti by měl stát 5, Astori je spoluvlastněn, Mexés zdarma (ale s šíleným platem), Taiwo zdarma, Ganso 20-25, Boateng 7, Ibra 3x8 (takže letos 8).

Reagovat
Tsigi

Všechno kromě Mexése jsoou rozumný jména. Dost taky bude záležet jak se naloží s končícími kontrakty, protože pak se bude muset sáhnout případně k dalším hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

odchody tipuju takhle - Amelia, Sokratis (host./spol.), Legro, Janku, Didac (host./spol.), Pirlo a Seedorf..., 50 na 50 Oddo a Pippo.

Reagovat
Jajinek

Bumlu si necháte?

Reagovat
smazaný uživatel

začíná to tak vypadat..., uvidíme.

Reagovat
Yanek

Kdo je Bumla?

Reagovat
Shevchenko

Bommel

Reagovat
j_mrazik

Ten se AC neskutečně povedl. Výbornej hráč. Vedle Seedorfa s Pirlem vypadal na dálku jako nějakej mladík. Až jsem se musel divit, jak je na tom výborně, co se pohybu týče.

Reagovat
smazaný uživatel

odchodem Pirla,Seedorfa a Jankula se usetri hafo prachu na platech toho Didaca moc nechapu proc ho koupili kdyz stejne nehraje a buh vi jestli se vubec prosadi tedy jestli dostane sanci...

Reagovat
Shevchenko

Tipuješ Pirla i Seedorfa jo? Podle mě aspoň jeden zůstane a tipuju to na Pirla, i když u něho to zatím vypadá tak všelijak.

Reagovat
j_mrazik

U Pirla přišel s prvním šedivým vlasem neskutečnej propad výkonnosti. Já myslím, že už se nedokáže vrátit na úroveň, kdy by byl platný. Seedorf mi přijde lepší a použitelnější na více místech. Od Pirla už jsem neviděl jeho pověstnou příhru po zemi na 30m, ani nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne toto som chcel aj ja napísať. Súhlasím. Pirlo sympaťák a iste kvalitný hráč ale tie jeho nakopávané lopty ma už neskutočne vytáčajú, (viď. zápas v Coppe). Proste neprihrá po zemy ani na blízko pomaly. Ale na druhú stranu seedorf je starší o niečo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tipuju podle toho, jak to momentálně vypadá a tihle 2 jsou narozdíl od Ambra, nebo Nesty daleko více na odchodu..., Seedorf to s tou Brazílií myslí podle mě vážně a Pirlo chce podle všeho stejné(stejně velké) prachy, což už se za něj nejspíš nevyplatí..., kór když Galliani možná bude chtít Aquilaniho.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak jako nalhrada za Pirla se spekulovalo taky o Sahinovi.

To by byla náhrada za Andreu podle mého gusta

Reagovat
Pinturicchio

Jak vážně to, prosím Tě, vypadá s tím Albertem a vaším zájmem? To už by bylo fakt na hlavu postavené, jestli tu opci neuplatníme, odejde Aqua, Sissoko a na střed tam zůstane Melo a Marchisio.

Reagovat
smazaný uživatel

psalo se o tom před časem, pak to vychladlo a dneska se znovu objevil..., zatím spíš spekulace, která nevypadá daleko, ale pokud ho nevyplatíte, bude z něj takový další hráč v meziprostoru a to je mlýn na Gallianiho vodu..., za předpokladu, že ho Liverpool chtít nebude, což předpokládáme, že né. záleží samozřejmě taky na našich končících smlouvách. Aquilaniho cena cena by prý byla 10-15 mega, to je se štěstím Inlerova cena a určitě né cena Sahinova, nebo Kagawova (ti budou dražší, páč jsou více vidět). radši bych Inlera, ale ten je v úplně jiné situaci...

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, přesně by to zapadlo do těch Gallianiho nákupů. LFC s cenou nahoru nepůjde, si myslím, a bude stejná, jako pro nás, kolem těch 16-ti.

Uvidíme, momentálně bych to viděl tak, že Pirlo neprodlouží u vás, půjde k nám, a Alberto do AC. Když k tomu připočítám ještě ty spekulace ohledně Mela, tak si rozhodíme jedinou řadu, která funguje.

Jinak díky.

Reagovat
FORZAMILAN

Z toho výčtu posil jednoznačně nechci Mexése,doufám,že to s ním nedopadne kladně

Reagovat
Yanek

Tomu říkám léto, snad se ještě něco přidá...fakt nezvyk tohle číst po tolika letech, sem šťastnej.

Reagovat
Tsigi

Loni přšel Ibra, Robinho, Boateng a v zimě Cassano a Bommel. Na nedostatek větších přestupů si fakt nemůžem stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Taky mě to hřeje u srdíčka,když si vzpomenu na ta nadávná chudá období

Reagovat
Yanek

A sezony zpátky? Minimálně tři roky až na Pata sme byli skoro neaktivní. Teď už je to fakt nutné a sem rád, že Galliani netroškaří...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemôžme čakať že každú sezónu sa bude míňať toľko peňazí na prestupy, bolo by to aj šialené aby sme každú sezónu kupovali nových hráčov. Momentálne sa koná prestavba kádra tak preto sa konajú takéto veľké nákupy (či už finančne alebo osobnostne). Keď sa ten tým stabilizuje tak zas bude pár sezón bez väčších nákupov si myslím...

Reagovat
Yanek

To nikdo nečeká a já sám doufám, že se to zas ustálí a najdou se hráči, kteří nás budou opět pár sezon tahat. Po vyhraném finále 2007 sme nutně potřebovali omladit a přivést nové tváře, jenomže nic takové se nestalo a vedení to nějak ani neřešilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej s tým súhlasím, tam sa stala taká chyba akú urobil túto sezónu aj Inter. Tam už mali začať aspoň troška pomeniť hráčov. Ale na druhú stranu sa to dá aj pochopiť, kto by nevsadil na víťazný tým. Hlavné je že teraz sa deje tá prestavba a ja som šťastný z tých mien ktoré sa spájajú s AC

Reagovat
Tsigi

Léto po Patovi přišel Silva, Ronaldinho, Zambrotta, Borriello a Flamini

Pak přišel jeden slabý rok, kdy nebyly prachy odešel Kaká a přišel z větších jmen jen Huntelaar

No a pak máš letošní léto

Reagovat
Yanek

A to je málo. Tahle přestavba měla začít hned po 2007, neříkám že okamžitě nakoupit deset nových hráčů, ale prostě nepřicházeli tací, kteří by měli na to táhnout nové AC.

Reagovat
Tsigi

O tom se nabavím, jen ti dokazuju, že si psal nad tím blbosti

Reagovat
Yanek

Až teď se s náma spojujou pořádná jména, s kterými můžeme pomýšlet na LM i Scudetto. Jestli považuješ za takovou akvizici Borriella, Zambrottu nebo částečně i Ronaldinha za zenitem (který měl sice jednu úchvatnou sezonu) tak nevim. Bavím se o posilování, ne nakupování.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine ten Mexés mi je nesympatický. Ale predsa je to reprezentant a má aj svetlé chvíle, ako posledná možnosť by som ho bral. Ale jedine ak sa iné nenájde. Ale to už možno radšej Yepes,Bonera,Oguchi

Reagovat
Inzaghi

S Gansem na AM a Princem v záloze by mohla být středová formace konečně zase pohybem konkurenceschopná v Evropě. Těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno až na toho Mexese by byla pecka. Základní osa doplněná o mladé borce. Akorát bych ještě rád toho Lazzariho či Inlera na střed. Rozhodně radši než Alberta..

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúca správa, i keď sa to dalo čakať Získal si ma svojou hrou a tvrdosťou.

Som zvedavý na mercato, ak by vyšli aj Taiwo a Ganso + uplatnenie opcie pre Ibru, Bolo by to celkom dobré, ešte by bolo dobré perspektívneho a kvalitného stopéra (napr. Astori) a možno nejakého nádejného brankára ktorý by sa o pár rokov mohol dostať na post jednotky keď Abbiati doslúži...Ak ovšem nezostane Amélia.

Reagovat
Shevchenko

Marchetti

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkom dobrá alternatíva, síce dlho nechytal ale má to v sebe. Bol by som rád za takého ako je Viviano ale toho ma v spoluvlastníctve Inter ak sa nemýlim. Z talianskych brankárov ma okrem Amélie a Marchettiho ani moc iný nenapadá. Ale Marchetti

Reagovat
Shevchenko

Překvapivě.

Reagovat
smazaný uživatel

BTW. tá fotka ho vystihuje

Reagovat
Ragazzo d'oro

PRINCE!!

Jeho dosavadní výkony jsou pro mě jedny z nejpřekvapivějších a zároveň nejpříjemnějších v této sezóně. Jeho hru doslova hltám očima. Technický a zároveň ostrý jako břitva! Pravý diavolo Ať se ti daří amico!

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng jedno z největších překvapení této sezóny pro mě..viděl jsem ho v Porstmouthu pakrát a hrál dobře,ale teď je z něj uplně jinej hráč :)

Jinak chci se zeptat vážně to je dobrej nápad,aby u vás zůstal?přeci jen 24 milionů za něj+ten ohromnej plat?navíc ta jeho náladová výkonnost a jeho hloupý vyloučení taky moc týmu nepomáhaj

Reagovat
Yanek

Jako Ibra? bude prospěšnej a je to dobrej nápad...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Ibru myslím...právě proto se ptám na názor fanouška AC nějakýho díky

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Ibry strádá naopak Pato, takže je to na zamyšlenou zda si ho zaten jeho plat nechat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pato nijak extra velkej plat nemá jestli se nemýlím

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo myšleno zda si nechat Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

Prince asi najlepsia posila leta

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší asi ne, ale hodně dobrá uvidí se koho přivedeme

Reagovat
smazaný uživatel

to beru jako samozřejmost...Boateng musí zůstat, za tu sezonu sem si ho neskutečně oblíbil

Reagovat
terry

Samozřejmě, že to nebude problém. Preziosi rád pomůže kamarádovi, ale aby taky udělal něco kloudnýho pro svůj tým.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 6 mega se bude Janovu hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak Rytmus

Reagovat
smazaný uživatel

Takze uz viem komu Janovski fandia v boji o scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan 2011-2012

......................................................................Rost............................................................................

Abate.............................T.Silva.....................................Yepes.........................................Capdevlla

................................Pirlo.................................Gattuso.............................Prince..............................

Mata.....................................................................................................................................Robinho

........................................................................Ibrahimovic...............................................................

Prodat Abiatiho,Nestu,Antoniniho,Flaminiho, a Jankulovskeho

Reagovat
smazaný uživatel

Frank Rost wtf

Reagovat
smazaný uživatel

To má být vtip nebo to myslíš vážně?

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Jžš Rost za zenitem,Yepesovi bude 34-35 a Gattuso další starý hráč.navíc to vypadá že Pirlo odejde a že by koupily Matu,to je nepravděpodobný když v lětě a zimě přišli Robinho,Cassano,Emanuelson,ibra a navíc Pato asi leštit lávku nebude.Hráče jako Capdevilu by to chtělo ale tomu hráči by mělo být mezi 23-28 ať nezapadne do "staré gardy"

Reagovat
smazaný uživatel

Aku by mal mat AC Milan zostavu aby ziskal scudetto 2011-2012?

......................................................................Cesar...........................................................................

Maicon.............................Lucio.....................................Samuel.........................................Chivu

................................Dejan.................................Cambiasso.............................Motta..............................

Sanchez.....................................................................................................................................Eto`o

........................................................................Milito...............................................................

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

On to scudetto asi mít bude ale myslim že INTER ne

Reagovat
maras93

Reagovat
Pinturicchio

Jen škoda, že tenhle "vtip" jen hloupě opakuješ.

Reagovat
Sdoom

Kdyby se to alespoň zakládalo na nějakém reálném faktu, tak by se to alespoň vtipem nazvat dalo :)

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši vypadáte zkušeně a proto bych se chtěl, jak to vypadá s tím mega přestupem co chtěl Berlusconi uskutečnit. Scudetto je na blízku tak koho si myslíte, že nakonec koupí? JAko kohokoliv radči než Cristianoa Ronalda kvalitní fotbalista ale debil Já bych radši někoho mladýho třeba Neymara... Co myslíte?

Reagovat
CubONE

Ganso

Reagovat
smazaný uživatel

To má být ten mega přestup? Čekal sjem že se Berlusconi plácne víc přes kapsu :D Ganso je dobrej ale Neymar má daleko větší potenciál (podle mě). Ale nejlepší by byli oba dva :) Aby se tým dost omladil a kluci měl čas se sehrát a za další rok základ merkel, ganso, neymar, pato a strasser :) až vyrostou do správných let tak by to byla geniální 5 ;) podle mě :)

Reagovat
smazaný uživatel

a dopadnem jak arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, mladíci musia byť, ale tá skúsenosť je potrebná, aby sa vyhrávali aj tituly.

Boateng je určite veľmi vydarený nákup, o tom niet pochýb.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele