Splnil se mi sen, tvrdí Boateng po přesunu do AC Milán

19.08.2010, 18:59
Aktuality
Kevin-Prince Boateng sice teprve ve středu uzavřel smlouvu v Janově, ihned se ale stěhoval do Milána. Ghanský reprezentant si ale z hostování v AC Milán těžkou hlavu nedělá. Naopak tvrdí, že působením v týmu Rossoneri se mu splnil sen.

Boateng, který by se v případě využité opce mohl na stadionu San Siro usadit natrvalo, je z nového působiště nadšený. Sám věří, že se v milánském klubu prosadí. "Hrát v tomto celku byl můj sen a teď se mi vyplnil," řekl záložník pro Gazzetta dello Sport.

23letý středopolař si podle svých slov přítomnosti ve hvězdném celku velice váží. "Po Milánu jsem toužil. Věděl jsem, že jdu do nejlepšího klubu světa. AC Milán pro mě stojí na prvním místě. Je ještě před Realem Madrid i Barcelonou," dodal.

Boateng přišel na Apeninský poloostrov z Portsmouthu a mezi anglickou nejvyšší soutěží a první italskou ligou prý velký rozdíl nevidí. "Premier League je jedna z nejlepších soutěží, ale Serie A k nim patří taky. Pro mě v tom není problém," uvedl Boateng, jehož cílem je prosadit se v nabitém kádru AC a pomoci týmu v následující sezoně.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (318)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele