Další články

Real Madrid vyřešil otázku brankáře, zraněného Courtoise nahradí Kepa

Kepa Arrizabalaga si po pěti letech znovu zachytá španělskou nejvyšší soutěž. Brankář Chelsea se na Pyrenejský poloostrov vrací jako nová posila Realu Madrid, který tímto krokem řeší dlouhodobou absenci Thibauta Courtoise.

Sakova penalta a nezastavitelný Watkins: 31. kolo Premier League v kostce

Podruhé v řadě ztratil Arsenal dvoubrankové vedení a remizoval 2:2, čímž plnohodnotně vrátil Manchester City do boje o titul. Tentokrát zaváhal na stadionu West Hamu, který mohl z pokutového kopu víceméně dorazit Bukayo Saka, ale v klíčovém momentu utkání selhal. Dařilo se naopak šesté Aston Ville v čele s Olliem Watkinsem, jež deklasovala čtvrtý Newcastle 3:0 a po sedmém vítězství z posledních osmi zápasů flirtuje s účastí v pohárové Evropě.

Emoce na Anfieldu a létající Kepa: 11. kolo Premier League v kostce

Ani letos nezopakuje žádný z týmů historický zápis Arsenalu z ročníku 2003/04 bez nalezení přemožitele. Obhájci titulu z Manchesteru City totiž v dramatickém šlágru prohráli v Liverpoolu 0:1 brankou Mohameda Salaha. Označení "The Invincibles" proto zůstane i nadále v držení Gunners, kteří v 11. kole utrpěli vítězství v Leedsu a v tabulce mají před Citizens a Spurs čtyřbodový náskok.

Kouč Chelsea Tuchel po šokující porážce vyhodil z tréninku Rüdigera

Po první porážce na lavičce londýnské Chelsea musel kouč Thomas Tuchel řešit i hádku svých hráčů na tréninku. Ještě před jeho koncem poslal do šaten německého stopera Antonia Rüdigera po roztržce s brankářem Kepou Arrizabalagou. Oba fotbalisty od sebe museli odtrhnout ostatní.

Lampard se zastal chybujícího brankáře Kepy

Manažer Chelsea Frank Lampard se zastal kritizovaného brankáře Kepy Arrizabalagy, který se chybou podepsal pod remízu 3:3 se Southamptonem v sobotním utkání 5. kola anglické ligy. Lamparda alespoň potěšil výkon letní posily Tima Wernera, který se v Premier League radoval z úvodních dvou tref.

Chelsea s brankářem Kepou nemůže vyhrát titul, tvrdí Neville

Podle bývalého fotbalisty Manchesteru United a televizního experta Garyho Nevillea se Chelsea musí zbavit brankáře Kepy Arrizabalagy, pokud chce pomýšlet na mistrovský titul. Naopak trenér "Blues" Frank Lampard španělského gólmana za výkon při pondělní ligové výhře 3:1 v Brightonu pochválil.

EF Podcast #31: Souček, Vydra, Kepa, VAR

Bude z Tomáše Součka opora West Hamu? Měla by Chelsea vyměnit gólmana? Jak bude vypadat budoucnost Matěje Vydry? Je Trent Alexander-Arnold nejlepší krajní bek ve vesmíru? A kde je největší problém systému VAR? To vše a mnohem více v novém EF Podcastu.

Kepa byl posazen na lavičku, opustí v létě Chelsea?

Chelsea i přes absenci letních posil skvěle vkročila do letošní sezony, s postupem času ovšem přišel výkonnostní i výsledkový pokles a jedním z jeho důvodů má být Kepa Arrizabalaga. Španělský brankář neoplýval jistotou a v uplynulých týdnech byl dokonce posazen na lavičku náhradníků, podle médií se pak blíží jeho odchod ze Stamford Bridge...

Posadit Kepu bylo jednoduché rozhodnutí, ale už je po všem, řekl Sarri

Manažer Chelsea Maurizio Sarri nepostavil proti Tottenhamu mezi tyče brankáře Kepu Arrizabalagu, který způsobil o víkendu mimořádný poprask, když se ve finále Ligového poháru odmítl nechat vystřídat. "Bylo to pro mě celkem snadné rozhodnutí, ale tímto to končí," uvedl Sarri po zápase, který Chelsea vyhrála 2:0.

Kepa přijde za odmítnutí vystřídání o týdenní plat

Brankář Chelsea Kepa Arrizabalaga přijde o týdenní plat za to, že se odmítl v nedělním finále Ligového poháru proti Manchesteru City nechat vystřídat. Španělský gólman, jenž týdně vydělává téměř 200 tisíc liber (šest milionů korun), se za neuposlechnutí pokynu trenéra Maurizia Sarriho omluvil.

Kepa by měl v Chelsea okamžitě skončit, tvrdí po šílené eskapádě se střídáním Sutton

Ty obrázky obletěly svět rychlostí blesku. Manažer Chelsea Maurizio Sarri se mohl u postranní čáry uvztekat, ale přimět brankáře Kepu, aby se nechal v závěru finále anglického Ligového poháru vystřídat, se mu nepodařilo. Naprosto skandální okamžik italský stratég označil jen za nedorozumění. V Anglii se ale Kepa porozumění nedočkal. Podle mnohých by měl v klubu okamžitě skončit.

Chelsea kupuje brankáře Kepu za rekordní dvě miliardy

Španělský brankář Kepa Arrizabalaga přestoupil z Athleticu do Chelsea, která za něj podle médií zaplatila 72 milionů liber (asi dvě miliardy korun) a udělala z něj nejdražšího gólmana světa. V londýnském klubu by měl třiadvacetiletý fotbalista nahradit Thibauta Courtoise, jenž je na odchodu do Realu Madrid.

Courtoise může nahradit v Chelsea Kepa. Překonají Blues rekord?

Pomalu se zdá, že odchod brankáře Thiabuta Courtoise z Chelsea do Realu Madrid je nevyhnutelný. Pokud k němu ale má dojít musejí Blues urychleně sehnat náhradu. Kluby z Premier League totiž mohou nakupovat hráče jen do čtvrtka.

Kepovi došla trpělivost a prodloužil smlouvu s Athleticem

Kepa Arrizabalaga se nestane novou posilou Realu Madrid. Třiadvacetiletý brankář měl smlouvu jenom do konce sezony a španělský mistr chtěl využít výstupní klauzule nastavené na "pouhých" dvacet milionů eur, jeho snaha o realizaci transferu ovšem opadla a gólman raději prodloužil kontrakt v Bilbau...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele