Další články

Kisel: Na svoji kariéru jsem hrdý, Slavii chci být prospěný i dál

Svůj dres i kopačky hodil do kotle fanoušků Slavie, kterým byl vděčný za dojemnou rozlučku s kariérou. Kapitán Karol Kisel uzavřel aktivní kariéru a těšilo ho i to, že v posledním zápase byl u výhry nad Libercem. I když podle mnohých by Kisel ještě sešívaným mohl dál výrazně pomáhat na hřišti, slovenský záložník už spřádá jiné plány.

Kisel po pondělním utkání s Libercem ukončí kariéru

Kapitán Slavie Karol Kisel po pondělním závěrečném utkání podzimní ligové sezony proti Liberci ukončí aktivní kariéru. Pražský klub o tom informoval na svém webu. Spekuluje se, že by Kisel ve Slavii měl pokračovat jako funkcionář.

Předposlední místo je obrovský neúspěch, řekl slávista Kisel

Slávisté zažívají hodně krutý podzim, který jim ještě víc zkomplikovala vysoká porážka 0:3 v Uherském Hradišti se Slováckem. Po ní se Pražané propadli na předposlední místo ligové tabulky a nálada hráčů i realizačního týmu se přiblížila bodu mrazu. Velké rozčarování zažíval i kapitán Karol Kisel.

Slavia žádá o upuštění od trestu pro Kisela a nechápe Lavičku

Vedení Slavie nakonec nepodá protest proti výkonu sudího Libora Kovaříka v sobotním derby proti Spartě, i když je přesvědčeno, že svými verdikty poškodil červenobílé a hrubě ovlivnil výsledek utkání, které Letenští vyhráli 2:0. Vršovičtí ale podají podnět komisi rozhodčích a disciplinární komisi FAČR.

Kisel nesouhlasil s vyloučením, Kovaříka už nechce v životě vidět

Kapitán Slavie Karol Kisel nemohl po prohře 0:2 v pražském derby se Spartou přijít na jméno rozhodčímu Liboru Kovaříkovi, který ho už podruhé během této prvoligové sezony vyloučil. Podle slovenského záložníka jeho kontakt se sparťanským brankářem Tomášem Vaclíkem rozhodně nebyl na druhou žlutou, tedy červenou kartu.

Kisel bere derby se Spartou jako ideální odrazový můstek

Podle kapitána Slavie Karola Kisela je sobotní derby se Spartou pro jeho tým ideální šancí, jak restartovat zatím velmi nepovedenou sezonu. Šestatřicetiletý záložník je přesvědčen, že červenobílí brzy opustí předposlední místo v ligové tabulce a fanoušci na ně zase budou moci být pyšní.

Kisel byl rád, že jeho třetí gól v sezoně znamenal konečně výhru

Kapitán Slavie Karol Kisel byl rád, že jeho třetí ligová branka v sezoně konečně znamenala vítězství. "Sešívaným" se po výhře 1:0 v malém pražském derby nad Duklou ulevilo, že opustili předposlední příčku tabulky. Na výborný kolektivní výkon je ale podle slovenského záložníka nutné navázat.

Podle Kisela chybí Slavii důraz dozadu a osobní zodpovědnost

Kapitán Karol Kisel se v poločase důrazným proslovem snažil probrat své spoluhráče z letargie, ani to ale slávistům k otočení zápasu proti Olomouci nepomohlo. Červenobílí prohráli 2:3 a mají po třech kolech jediný bod. Podle Kisela se musejí rychle oklepat a hlavně zlepšit důraz v defenzivě.

Za určitých okolností máme velký potenciál, tvrdí slávista Kisel

Podle Karola Kisela mají slávisté velký potenciál, musejí k tomu být ale splněny určité okolnosti. Mladé mužstvo podle něj především musí zvládnout vstup do ligy a pak mu mohou narůst křídla. Zkušený záložník také spoléhá na to, že Slavii může pomoci fakt, že nepatří k favoritům na boj o vrchní příčky.

Kapitán Slavie Kisel prodloužil o rok smlouvu

Kapitán Karol Kisel bude hrát za Slavii i v příští sezoně. Šestatřicetiletý slovenský záložník a nejlepší střelec týmu v tomto ligovém ročníku prodloužil ve vršovickém klubu smlouvu o rok. Ve Slavii je Kisel zároveň šéftrenérem mládeže.

Kisela těšilo, že Slavia po prohře v derby uspěla už se Slováckem

Kapitán Slavie Karol Kisel, který jediným gólem rozhodl o výhře nad Slováckem, byl rád, že se pražský tým rychle oklepal po prohraném derby se Spartou (1:3). Triumf v dohrávce 24. kola první ligy by podle slovenského záložníka mohl Slavii pomoci do zbytku sezony.

Dobrá forma Sparty je podle Kisela pro Slavii hlavně motivací

Nikoli strach, ale motivaci vzbuzuje u hráčů Slavie podle kapitána Karola Kisela aktuální forma Sparty před sobotním vzájemným utkáním. Věří, že Slavia je schopná zopakovat podzimní výhru 1:0, sám k tomu chce přispět psychologickým vlivem na hráče.

Kisel věnoval gól synovi a radoval se z nezapomenutelného víkendu

Karol Kisel prožil závěr týdne, který mu navždy zůstane v paměti. V pátek v den 36. narozenin se mu narodil druhý potomek syn Kai a slovenskému záložníkovi se dnes splnil velký sen dát gól, který by mohl čerstvému přírůstku do rodiny věnovat.

Podle Kisela by českému fotbalu prospěl model s jednou přípravou

Slávista Karol Kisel předpokládá, že v těchto dnech zažívá poslední zimní přípravu v aktivní kariéře. 35letý záložník ale nepovažuje kondiční soustředění za to nejdůležitější, co ovlivní výkony týmu v sezoně. Sám by se přimlouval za to, aby české kluby absolvovaly místo dvou příprav v roce pouze jednu a aby se více hrálo v letních měsících.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele