Gólový návrat Kisela potěšil, remíza už tolik ne

Záložník Karol Kisel oslavil návrat do české ligy gólem, po utkání svého nového týmu Slavie Praha s Bohemians 1905 prožíval ale rozporuplné pocity. V pořadí jeho 32. gól v nejvyšší domácí soutěži slovenského fotbalistu potěšil, pouhý bod za remízu 1:1 na úvod sezony už ne.

Kisela přilákala do Slavie vidina spolupráce s koučem Jarolímem

Náročný trenér Karel Jarolím, to prý byl jeden z hlavních důvodů, proč slovenský záložník Karol Kisel zamířil do Slavie. Po návratu z Austrálie podepsal třiatřicetiletý středopolař v neděli s vedením pražského klubu roční smlouvu s opcí a dnes se zapojil do přípravy.

Slavia má první dvě posily. Přicházejí Kisel a Koubský

Slavia Praha má dvě první letní posily. V neděli podepsalo vedení klubu roční smlouvu se slovenským záložníkem Karolem Kiselem, obránce Jiří Koubský uzavřel dvouletý kontrakt. ČTK to řekli tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal a Kiselův manažer Jiří Müller.

Kisel po australské pohádce vyhlíží návrat do české ligy

V Sydney FC si Karol Kisel dál mohl užívat pozici obletované hvězdy, která klubu letos hodně pomohla k výhře v základní části ligy i následném play off. Přesto se Kisel rozhodl pro návrat do české ligy, kde už oblékal dresy Bohemians 1905, Liberce a naposledy Sparty, odkud třiatřicetiletý záložník loni v únoru nedobrovolně odešel.

Kisel nejspíš v Sydney skončí. Chce zpět do Česka

Slovák Karol Kisel se nedohodl ve svém současném působišti FC Sydney na prodloužení smlouvy a zřejmě v australském klubu odehraje v sobotním ligovém finále proti Melbourne Victory svůj poslední zápas. Třiatřicetiletý záložník se podle listu The Sydney Morning Herald chce se vrátit do české nejvyšší soutěže.

Karol Kisel se na rok upsal Sydney

Slovenský reprezentant Karol Kisel podepsal roční smlouvu s týmem australské ligy FC Sydney. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách. O Kiselově možném příchodu se začalo hovořit poté, co byli do trenérských funkcí v Sydney angažováni Vítězslav Lavička a Milan Zach.

Kisel stráví zbytek jara v Liberci

Slovenský záložník Karol Kisel nezůstane na jaře bez angažmá, přestože před týdnem ukončil své působení v pražské Spartě. Zkušený fotbalista se dohodl se Slovanem Liberec, kde stráví zbytek jarní sezony. A protože v České republice už skončil přestupní termín pro profesionální přestupy, bude hrát ve svém někdejším klubu s amatérskou smlouvou.

Kisel: Jsem rád, že jsem se se Spartou domluvil na odchodu

Než aby fotbalista Karol Kisel do konce června ve Spartě pod platnou smlouvou pobíral plat, ale byl odříznutý od ligového týmu, raději se dnes domluvil s letenským klubem na ukončení kontraktu. Ze slovenského záložníka se tak rázem stal amatér a bude čekat, zda se s některým z jiných klubů dohodne na spolupráci do konce sezony.

Kisel má nabídky z Česka, ale prioritou je zahraničí

Ještě týden na rozhodování zbývá slovenskému fotbalistovi Karolu Kiselovi. Jednatřicetiletý záložník Sparty má nabídku od Teplic a Bohemians 1905, ale mnohem raději by odešel do zahraničí. Čeká proto, jakou nabídku dostane od Sydney FC, jehož novým trenérem se stal Vítězslav Lavička. V nejhorším případě počítá i s tím, že jaro odehraje v rezervě Sparty a pak odejde zadarmo.

Teplice se domluvily s Elsamnim, začnou jednat i s Kiselem

Osama Elsamni je domluvený na příchodu do Teplic. Severočeši se dohodli na podmínkách s klubem Tokio Verdy i s hráčem a jeho agent už přestup jen dokončuje. Vedle toho se Teplice znovu začaly zajímat o záložníka Sparty Karola Kisela, jemuž ztroskotal přestup do Besiktase Istanbul.

Sparťan Kisel by mohl zakotvit v Besiktasi Istanbul

Novým působištěm záložníka Karola Kisela, s kterým už nepočítá pražská Sparta, by se mohl stát Besiktas Istanbul. Slovenský server profutbal.sk s odvoláním na turecká média uvedl, že Besiktas je velkým zájemcem o slovenského fotbalisty.

Sparta letí do Hongkongu bez Kisela, Voříška, Doška, Hada a Kroba

Trenér fotbalové Sparty Praha Jozef Chovanec nezařadil do dvacetičlenné nominace na turnaj do Hongkongu bývalé opory Karola Kisela, Petra Voříška či Libora Doška. Naopak se do výběru dostali všichni noví hráči, letí i mladíček Václav Kadlec. Překvapením je neúčast Jana Kroba.

Gambrinus liga trochu jinak

Přicházíme s posledním dílem našeho týdeníku, se kterým nyní rekapitulujeme to nejdůležitější, co se událo během podzimní části Gambrinus ligy. Tentokráte jsme se pokusili vybrat ty nejhezčí akce, které byly k vidění.

Vedení Sparty chystá zimní zemětřesení

Sparta Praha zažívá příšerný podzim, který prozatím vyvrcholil ostudnou porážkou s Bohemians Praha. V zimě má proto na Letné proběhnout velká čistka kádru, podle deníku Sport může odejít až deset hráčů.

18.11.2008 Aktuality 332 komentářů
Zaujalo nás

Sparta bez Řepky a Kisela, Slavia bez Jarolíma

Druhou červenou kartou v sezoně potrestal rozhodčí sparťanského stopera Tomáše Řepku. Po podzimním zkratu v Teplicích neudržel zkušený bek nervy ani v zápase 28. kola Gambrinus ligy proti Brnu a už po minutě musel pod sprchy. O víkendu byl vedle Řepky vyloučen ještě mostecký Emil Rilke, počet červených karet v ročníku tak stoupl na číslo 49.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele