Kisel: Na svoji kariéru jsem hrdý, Slavii chci být prospěný i dál

03.12.2013, 10:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (71)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sestoupit

Reagovat
smazaný uživatel

blbe !

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenskej pitomec který neví co je, jestli Slovák nebo Čech, Sparťan nebo Slávista.

Reagovat
stas87

to sedi aj na repku len ten nevedel ci je spartan alebo ostravak

Reagovat
Puskas

ten se prezentoval jako sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Jako kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

ten je odjakživa rudoch z Ostravy ! = Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Při fotbale zvládl vystudovat práva, pitomec to nebude.

Reagovat
Azazelo RD

Nebylo to náhodou v Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne. Mám dojem, že v Košicích a v Praze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked v KE, tak mi je vsetko jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, bylo to v Plzni, ale dostudoval teprve tento rok, čili až po tom skandálu, takže má titul určitě oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

no, ten konec nic moc, psych. labilita, úlety... jinak vcelku solidní ligový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

"chtěl jsem ukončit kariéru na vrcholu" ---- no nevim teda. ale ok, 1.liga to je

Reagovat
PlackaSKS

Díky za všechno. škoda, že už neměl na to, aby vydržel celou sezonu ve formě. jinak jeden z našich nejlepších hráčů a bude to bez něj ještě hodně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně hrál pro tým a těm jeho zkratům naprosto rozumím.

Reagovat
Puskas

rozuměl bys jim, kdyby byl sparťan?

Reagovat
PlackaSKS

pokud by tohle udělal sparťan nebo ostravák, tak bych to bral úplně stejně. kdyby někomu zlomil nohu nebo napadl rozhodčího, to už by byla jiná...

Reagovat
PlackaSKS

já bych to pomalu ani nenazýval zkraty. prostě bojoval a tohle se občas stane...

Reagovat
Puskas

a ta teatrální gesta na fanoušky soupeře, filmování, hádky s rozhodčími v posledním cca roce a půl?

Reagovat
PlackaSKS

hádky s rozhodčími jsou přehnané, to mi sice vadí, ale já sám to dělám taky, takže mu to vyčítat nebudu, že by nějak extra filmoval mi nepřijde, i když párkrát to určitě zkusil a teatrálních gest na fanoušky soupeře jsem si popravdě nevšiml

Reagovat
Puskas

to já právě vloni na Bazalech, dost mě to tehdy u něj překvapilo, pak to děla i častěji

Reagovat
PlackaSKS

tak toho jsem si nikdy nevšiml. maximálně hecování vlastních fanoušků. nejvíc by mi vadilo asi to hádání se s rozhodčím, ale jak jsem řikal, já to dělám taky a myslim, že vloni mě za to v prvnim zápase sezony i vyloučili, takže bych ho za to nelynčoval. jinak chodil příkladem, bojoval... škoda, že se mu ne vždy podařilo ostatní strhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní kariéra. Legendární hráč na naše poměry v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi si ho určitě budou pamatovat, ale s tou legendou bych brzdil.

Reagovat
Puskas

za dvacet let už bude spíše v zapomnění...

Reagovat
PlackaSKS

tak jak sám řekl-šmicer, poborský nebo berger to neni. ale za to co udělal pro Slavii mu jsem vděčný. narozdíl od ostatních alespoň bojoval když už se nedařilo podle představ

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou se chova jak idoit, prychopat, neunasec a k tomu slovak..

Reagovat
clinger

nikdy nepochopím tu nesnášenlivost ke slovákům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pokahontas

Národost není ani hanba ani zásluha,leccos mu lze vyčítat,ale tohle fakt ne.

Narozdíl od řady jiných věcí-např.to jeho neustálé trapné,takřka automatické rozhazování rukama,kdy si chtěl pořád na rozhodčích něco vymodlit,a taky leckdy přehnaně tvrdá a nebezpečná hra,kterou byl ostatně známý již delší dobu,i ve svých předchozích působištích.

Podobní hráči jsou možná oblíbení u zaslepených příznivců klubu,kde momentálně hrajou,ale těžko přitáhnou nové fandy z řad dosud nevyhraněných,u těch naopak kazí klubu jméno a objektivně tak zvyšují počet jeho odpůrců.

Což si samozřejmě soudnější fandové klubu uvědomují,takoví jeho odchodu tedy myslím rozhodně litovat nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Na naše poměry nadprůměrný hráč s pěknou kariérou, moc takových už v lize bohužel není...

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy prestup byl krok nahoru a konci na vrcholu. Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Skraty má v športe ako futbal, občas každý.Na naše pomery nadpriemerný hráč, inteligentný a poctivý, nie každému sa podarí hrať za Spartu a Sláviu.Za legendu sa ani nepokladá, povedal sám, že nie je kategóriou Šmicera, Bejbla alebo Poborského. A nadpriemerný bol aj mimo futbalu: Na bilingualnom gymnáziu v Košiciach (Šrobárka) patril k výborným študentom, urobil si vysokú školu. Nie je to ľahké popri vrcholovom futbale, mnohí po skončení kariéry nevedia nič.A že nevie či je Slovák alebo Čech? On vie, ale je v Čechách, tak tam hovorí česky, u nás slovenský. Tak to bolo aj s Kvašňákom,Uhrinom, Chovancom atď. A mimo športu s Hegerovou, Rolincovou, Fialovou...Je to tak logické a správne, len u nás niektorí neprekročili vlastný dvor a nechápu to.

Reagovat
Filip12

Borec ale sparťani asi nebudou moc nadšení že ukončil karieru ve Slávii a bude jim tam dělat

Reagovat
Mr.Mike

hrozně to nás Sparťany se*e no

Reagovat
Fabregas@ole

Moc toho za repre nenahrál, jsem docela překvapenej...

Reagovat
smazaný uživatel

V budoucnosti by mělo být součástí pozvánky na silvestrovské derby i upřesnění za který tým, že má ten hráč hrát.

Reagovat
PlackaSKS

to už by tam mělo být delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních letech byl snad ještě s Latkou nejlepším hráčem, který za Slavii nastupoval. Teď mu vyčítáte přehnanou agresivitu a roztěkanost. Jasně že byl nasranej, když se nedařilo mu ani klubu. Od každého to měl hned na talíři. Ty fauly a řeči s rozhodčím a z nich vyplývající karty - to je hlavně důsledek projevu bojovnosti. Chtěl to strhnout, nepovedlo se, no. Prostě blbej podzim. Ale kdyby mi bylo 36, měl jsem kolem sebe samé mladé ucha, který se na hřišti často jen tak plouží, tak bych asi jednal úplně stejně. Navíc byl v pozici kapitána. Jsou to emoce, neříkám, že je úplně ukočíroval, ale to zvládá každý jinak. Za to působení ve Slavii, kde napodruhé vůbec nemusel chodit a přišel, tak smekám to kloubouk.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju ho, jak ještě s Kamilem Čontofalským začínal v Bohemce. Ihned se stal oporou a pak kapitánem. V Bohemce navíc zůstal dokud to šlo. Vždycky jsem mu držel palce, ať pak byl ve Spartě nebo ve Slávii. Doufám, že si s právama najde lepší práci než ve Slávii. Držim mu palce.

Reagovat
taws

Absolutně nesympatický hráč, který mi vůbec chybět nebude...přestože je to ve skutečnosti velice inteligentní člověk, choval se v posledních letech na hřišti jako hovado...tím jeho brečením a stěžováním u rozhodčích dokázal, že se do Slavie hodí.

Reagovat
clinger

poslední roky jdou největší potoky slz z Letné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Taky jsem ho poslední dobou moc nemusel. Na druhou stranu byl dlouhodoběji snad jediný ve Slávce, kdo nebyl na hřišti takový "malátný" a bez zápalu.

Reagovat
Aldeano

Trošku na Karola vzpomenu...

Ve Spartě patřil mezi mé největší oblíbence. Obrovský bojovník a srdcař. Obecně ta Slovenská generace 1977-79 byla/je celkově sympatická (A kvalitu ukázala i na domácím ME "21"). Na Olympijských hrách v Austrálii jsem jim fandil. Mimochodem to by asi Karola v tu dobu nenapadlo, že bude jednou hrát australskou A-League...

Tak tedy k jeho výkonům ve sparťanském dresu. I když si v sezóně 2005/2006 zahrál za Spartu Ligu Mistrů, nejkrásnější vzpomínky na Karola samozřejmě jsou ze sezóny 2006/2007, kdy se získal double. Karol nebyl sice vždy pevnou součástí základní jedenáctky (zejména na jaře), ale i přesto byl na podzim například u vyřazení Heart of Midlothian v předkole Poháru UEFA. V jarní sezóně nechyběl u skvělého bojovného a hlavně vítězného derby se Slavií nebo u výborného zápasu v Olomouci. V posledním zápase sezóny přispěl k vysoké výhře nad Mostem 5:0 krásným volejem. A mohla proběhnout krásná oslava titulu a rozlučka s Blážou. (http://www.youtube.com/watch?v=7nte5EOS5sE).

Ještě bych rád připomněl zápasy ze sezóny 2007/2008. Nejspíše jeho nejlepší výkon v rudém dresu v zápase v ligové soutěži, byl při zápase v Jablonci. Kdy byl snad u každého míče, Sparta se dlouho nemohla střelecky prosadil ale v 82. a 93. minutě se prosadil právě Kisel. 1. gól vstřelil hlavou a 2. po krásném přímém kopu. Jsem rád, že jsem u Kiselova výkonu mohl být přímo na stadionu.

Další fantastický výkon předvedl v Poháru UEFA na hřišti francouzského Toulouse. Kdy po prohraném 1. poločase gólem Elmandera, přišel výborný obrat v poločase druhém. Nejdříve Kisel vyrovnal. A za dalši minutu Došek skóre otočil ve sparťanský prospěch!

Po vyrovnání domácích v 80. minutě zápasu, přišla rozhodující Karolova branka v 88. minutě dramatického zápasu na 3:2!!! Sparta, tak mohla hrát o postup ze skupiny. Po domácí bezbrankové remíze se Spartakem Moskva, Sparta musela v posledním kole skupiny vyhrát na hřišti Bayeru Leverkusen. Sparťané na začátku zápasu dokonce trefili tyč! Ale nakonec v Německu prohráli 0:1. (http://www.youtube.com/watch?v=ewJ6cVmPMuE).

Kisel se Spartou celkově získal 3 domácí poháry a jeden mistrovský titul. Výrazně přispěl i výkony v pohárové Evropě. Díky Karole, že jsem i díky tobě mohl vidět tak skvělé zápasy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, ve Spartě, v Liberci i ve Slavii podával skvělé výkony. Teď naposledy ve Slavii už to asi nebylo ono. Dokážu si představit, když si v kabině o poločase vzal slovo. Ti mladí tam asi jen tak sedí a říkají si něco o tom "tak si tady pindej, vole starej my si to dem vodehrát a pak valíme za kočkama." Když sám vidí ten rozdíl 1,5 generace, vedle sebe nemá žádnou podobnou ikonu, tak to asi byl fakt největší čas zabalit.

Reagovat
cristiano.K.

tak a ted přivést místo něj Matějovského opravdu beze srandy bych ho chtěl. Jednak odplata za Brabce, jednak je to nejlepší střední záložník v lize (pro mě).

Reagovat
The Krupy

Rozpráva po česky či po slovensky?

Reagovat
Aldeano

Česky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

lol, tak to je fakt kokot

Reagovat
Losinho

Mně se to na něm právě líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo - já jsem taky kokot, že jsem v Rakousku deset let mluvil německy, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ci je Čech alebo Slovák je teraz už jedno. Vzal si Češku a budú žiť v Prahe. To povedal už dávno. Čo sa hry týka, nikdy nebol umelec, len bojovník. Veľmi ma sklamal ako hral za slovenskú reprezentáciu, hoci vždy vyhlasoval, že dáva toho všetko, bolo vidieť, že je to proste len bojovník, čo na medzinárodný futbal nestačí. Pritom na začiatku kariéry sa javil ako veľká nádej nášho futbalu na poste DM.Bohužiaľ už sa dalej nerozvíjal.

Reagovat
CHONG

Já nechápu, jak může někdo ukončit kariéru v půlce sezóny, mě by hrozně sral ten pocit nedodělané práce.

Reagovat
Mr.Mike

ještě když je kapitán a ještě když jsou na padáka

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal není excelová tabulka

Reagovat
CHONG

To je jasné, ale pokud za to nemůže zranění nebo nějaké problémy osobního rázu, tak tomu nerozumím, pořád je tam pro mě prostě ta pachuť z toho, že jsem odešel od rozdělané práce, zvlášť když hraji za tým, který se rve o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby mu nikdo nedával za vinu, kdyby náhodou sestoupili

Reagovat
smazaný uživatel

, Kisel udělal pro Slavii velký kus práce!!!

Reagovat
Losinho

Rozhodně předčil má očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem se na Slavii byl poprvé v této sezoně podívat. Vychytal jsem, na poměry naší ligy, skvělý zápas (především poločas) ve kterém si sešívaní zasloužili vyhrát. Kisel mi bude chybět, vždy mi byl sympatický, rychlost už neměl ale technika a nasazení stále skvělé. Poslední dobou mě i dost příjemně překvapuje Juhar, na némž je vidět, že se dost snaží.

Reagovat
GEGE

Slováci mají mindrák,že mluví česky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

chudak Kisel on jen ukoncil svoji bohatou karieru tim, ze pomohl vyhrat posledni podzimni kolo a dostat Slavii z posledniho mista a tady se na neho blije a nadava...fak d logik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele