Kisel se těší na výjimečné derby, Lavičku prý detailně zná

Na opravdu výjimečný zápas se chystá slávista Karol Kisel. Pro pětatřicetiletého záložníka bude sobotní pražské derby se Spartou o to prestižnější, že na Letné necelé čtyři roky působil a především se zná se soupeřovým koučem Vítězslavem Lavičkou ze společného působení v Sydney. I proto si Kisel moc přeje zvítězit.

Kisela těšilo, že Slavia konečně vyjádřila dobrou hru vítězstvím

Kapitán pražské Slavie Karol Kisel je rád, že jeho tým v předehrávce pátého kola proti Brnu ukončil čekání na první vítězství v sezoně a dobré výkony potvrdil i výsledkově. Po dnešní vysoké domácí výhře 5:0, na kterém se podílel dvěma góly, cítí zkušený slovenský záložník velkou úlevu.

Kisel: Za šest vstřelených gólů jsme měli mít víc než tři body

Ofenzivní záložník Karol Kisel skóroval i ve třetím kole nové ligové sezony, Slavii to ale ani tentokrát ke třem bodům nestačilo. Slovenský středopolař litoval, že jeho tým přes vytrvalou převahu vybojoval s Olomoucí jen třetí remízu a stále čeká na vítězství. Šest vstřelených branek za tři kola by podle Kisela mělo znamenat více bodů.

Kisel: Vracím se do klubu, ve kterém jsem byl šťastný

Přestože ve Slavii vloni zažil existenční ekonomické problémy a boj klubu o získání prvoligové licence, cítil se slovenský fotbalista Karol Kisel i tak ve vršovickém klubu šťastný. Nyní se po roce stráveném v australském Sydney do pražského celku vrací a bude v Edenu působit nejen jako hráč, ale také jako šéf mládeže. Na obě role se hodně těší.

Slavii posílil navrátilec ze Sydney Kisel

Slovenský záložník Karol Kisel se stal první letní posilou fotbalistů Slavie Praha. Do Edenu se vrací po roční pauze, kterou strávil v australské lize v Sydney. Ve vršovickém celku bude zároveň působit jako manažer mládeže.

Kisel podle očekávání neprodloužil v Sydney. Jde hrát zpátky domů

Karol Kisel se skutečně vrací domů. Spolu s kolegy, Brazilcem Cazarinem a Finem Mäkelou, se s FC Sydney dohodl na neprodloužení kontraktu a návratu do domoviny, respektive pravděpodobně české Gambrinus ligy...

Kisel na jaře možná ukončí kariéru

Myšlenkami na konec kariéry se vážně zaobírá slovenský fotbalista Karol Kisel, který v české lize prošel Bohemians 1905, Libercem, Spartou a Slavií. Čtyřiatřicetiletý záložník FC Sydney a svěřenec českého kouče Vítězslava Lavičky nevylučuje možnost, že na jaře po závěru sezony v australské lize dá vrcholovému fotbalu sbohem.

Ve Slavii končí brankář Zlámal a obránce Vomáčka

Pražská Slavia hlásí první změny v kádru pro příští sezonu. Vedení klubu se rozhodlo, že neprodlouží smlouvu s obráncem Benjaminem Vomáčkou, a ve vršovickém celku končí po ročním hostování z italského Udinese také brankář Zdeněk Zlámal.

Podle Kisela nezvládla Plzeň závěr kvůli horší kondici

Nezlomná snaha Slavie a také ubývající síly Plzně byly podle slávistického kapitána Karola Kisela hlavní důvody, proč dohrávka 25. kola nejvyšší soutěže skončila nerozhodným výsledkem 2:2. Kisel si všiml, že v závěru protihráčům docházely síly, nestačili proto odrážet nápor hostů, kteří dvěma rychlými góly sebrali Západočechům výhru.

Kisel: Tým má obrovský charakter

Kapitán Slavie Karol Kisel je nadšený, jakým způsobem se hráči vršovického celku perou s kritickou ekonomickou situaci v jejich klubu. I přes všechny problémy Slavia postoupila přes Teplice do semifinále domácího poháru, když právě slovenský záložník zařídil svým gólem výhru 1:0 v domácí odvetě čtvrtfinále Ondrášovka Cupu.

Kisel: Zápas na Spartě byl jeden z důvodu, proč jsem se vracel

Kapitána slávistů Karola Kisela čeká v pondělí na hřišti Sparty zřejmě poslední pražské derby v kariéře a bude pro něj velmi výjimečné. Slovenský středopolař nastoupí proti klubu, kde strávil tři a půl roku, a vůbec poprvé se na Letné v souboji nesmiřitelných rivalů představí jako hráč hostujícího týmu.

Kisel: 150 faulů není normální, největší pak odpískaný nebyl

Nejlepší střelec slávistických fotbalistů Karol Kisel byl po bezbrankové remíze s Hradcem Králové značně rozladěný. Mrzelo ho, že Pražané nedokázali zvítězit a zároveň se mu nelíbil výkon hlavního rozhodčího Libora Kovaříka, který podle něj dnešní utkání posuzoval až příliš úzkostlivě.

Kisel se po sezoně vrátí ze Slavie do FC Sydney

Slavia v létě přijde o svou hlavní současnou oporu Karola Kisela. Slovenský záložník se domluvil na návratu do Austrálie, kde znovu oblékne dres FC Sydney, s nímž v minulé sezoně získal titul. Odejde až po jarní části sezony, v níž chce pomoci Slavii k záchraně v první lize.

Kisel: Snad jsme nastartovali vítěznou šňůru

Sám prožívá jedno z nejlepších období v kariéře, ale radost mu dlouho kazily bídné výsledky Slavie. Včera si Karol Kisel užil vzájemnou harmonii osobní radosti i týmového úspěch. Slovenský záložník "sešívané" svojí už šestou brankou v sezoně nastartoval k výhře 4:0 nad Českými Budějovicemi.

Chtěl bych dát Spartě gól a vyhrát, plánuje před derby Kisel

S jasným cílem dát gól a porazit Spartu půjde do pražského derby v devátém kole fotbalové ligy bývalý záložník letenského týmu Karol Kisel. V úvodních pěti zápasech nejvyšší soutěže skóroval čtyřikrát a je nejlepším střelcem Slavie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele