Další články

Rychlý návrat do Evropy? Benzema prý požádal o odchod z Al Ittihadu

Stránky evropských deníků už několik dní znovu plní jméno Karima Benzemy. Francouzský útočník a majitel Zlatého míče po minulé sezoně opustil Real Madrid a zamířil do saúdskoarabského Al Ittihadu, nyní měl vedení tohoto klubu požádat o další změnu dresu.

Benzema si neplní povinnosti, vynechává tréninky. Skončí zkušený forvard v Al-Ittihadu?

Peníze ti štěstí nepřinesou, praví jedno lidové přísloví. Karim Benzema s velkou pompézností přestupoval do saúdskoarabské nejvyšší soutěže během léta, jenže angažmá v Al-Ittihadu ve finále nemusí mít dlouhého trvání. Francouzský útočník se totiž dle španělského sportovního deníku Marca nedostavil na přípravný kemp, a byl tedy vynechán z dění pro turné v Dubaji.

Forbes: Nejlépe placeným fotbalistou je Ronaldo, vydělá více než šest miliard

Nejlépe placeným fotbalistou je podle magazínu Forbes hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo. Osmatřicetiletý útočník saúdskoarabského týmu Al-Nasr si podle odhadů přijde ročně na 247 milionů eur (6,09 miliardy korun). Druhý je jeho věčný rival Argentinec Lionel Messi z Interu Miami, který vydělává 128 milionů eur.

Oficiálně: Benzema podepsal tříletou smlouvu se saúdskoarabským mistrem

Francouzský útočník Karim Benzema po odchodu z Realu Madrid podepsal tříletou smlouvu se saúdskoarabským mistrem Al-Ittihadem. Pětatřicetiletý úřadující držitel Zlatého míče, který hrál za "Bílý balet" 14 let, při rozlučce v Madridu jméno nového zaměstnavatele nepotvrdil. Klub z Džiddy dnes jeho příchod potvrdil a na twitteru zveřejnil video s podpisem smlouvy.

Benzema přestoupí do Al-Ittihadu, tvrdí francouzská média. Podepíše na tři roky

Francouzský útočník Karim Benzema podle nejnovějších zpráv agentury AFP přestoupí do Al-Ittihadu. Kontrakt, který bude platný na tři roky, by měl podepsat během úterý. Už během pondělí francouzská televizní společnost RMC Sport reportovala, že přesun z Realu Madrid se měl oficiálně uskutečnit na začátku tohoto týdne. Až teď je ovšem dohoda formalizována.

Benzemův odchod mě zaskočil, přiznal Ancelotti

Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti přiznal, že rozhodnutí útočníka Karima Benzemy odejít z klubu ho zaskočilo. Přidal však, že úřadujícího držitele Zlatého míče chápe. Informovala o tom agentura Reuters.

Bolestivý odchod pro Real Madrid, smlouvu neprodlouží ani Benzema

Karim Benzema v uplynulých letech táhl Real Madrid svými góly, od příští sezony si ovšem Bílý balet bude muset najít jiného střelce. Francouzský útočník neprodlouží končící smlouvu, španělský klub to oznámil v oficiálním prohlášení.

Benzema do Saúdské Arábie? Podpis není daleko, píší španělská média

Saúdskoarabské kluby lákají nejlepší fotbalisty světa na obrovské peníze a dalším se stal Karim Benzema. Francouzskému útočníkovi dobíhá smlouva v Realu Madrid a novou stále nepodepsal, čehož se snaží využít Al-Ittihad, fotbalistovi nabízí roční plat sto milionů eur.

Hráčem roku podle FIFA bude jeden z trojice Messi, Mbappé, Benzema

V závěrečné nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu světa za rok 2022 podle mezinárodní federace FIFA jsou Lionel Messi, Kylian Mbappé a Karim Benzema. Vítěz předchozích dvou ročníků Robert Lewandowski se do tříčlenného užšího výběru nedostal. FIFA o tom informovala na svém webu.

Ronaldo poprvé není v nominaci na cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku

Dvojnásobný vítěz Cristiano Ronaldo se poprvé nebude ucházet o cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku podle FIFA. Experti portugalského útočníka nezařadili ani do úvodní čtrnáctičlenné nominace.

Benzema se rozhodl ukončit reprezentační kariéru

Francie už nemůže počítat se službami Karima Benzemy, jenž po mistrovství světa, na kterém chyběl vinou zranění, oznámil konec reprezentační kariéry. Dnešním dnem 35letý útočník za Les Bleus nastoupil do 97 mezistátních zápasů s bilancí 37 gólů...

Výprava Francie bude pompézní

Francouzský prezident Emmanuel Macron vypraví do Dauhá speciální let s několika známými osobnostmi, které tak budou moci přihlížet finále světového šampionátu přímo z tribuny. Již dříve bylo avizováno, že ne palubě bude Paul Pogba, který k cestě dostal svolení od svého zaměstnavatele z Juventusu, a přidají se k němu také Presnel Kimpembe a N’Golo Kanté. Naopak nabídku na společnou anabázi odmítl z osobních důvodů Karim Benzema. Všichni tito francouzští reprezentanti se na MS v Kataru nepředstavili vlivem zdravotních problémů.

Macron poletí na finále, chce vzít s sebou i zraněné hráče. Vyhrajeme, myslí si slušný tipér

Francouzský prezident Emmanuel Macron bude sledovat finále světového šampionátu přímo z dějiště. O další návštěvě Kataru nejvyššího politického představitele Francie informovala média francouzská ministryně sportu Amélie Oudéaová-Castéraová. Ta zároveň dodala, že by Macron chtěl mít na palubě letadla tři hráče, kteří se turnaje nemohli účastnit vlivem zranění.

Karimovu situaci znáte, vyvrátil Deschamps start Benzemy na MS

Start francouzského útočníka Karima Benzemy po zranění stehenního svalu na mistrovství světa není podle reprezentačního trenéra Didiera Deschampse na pořadu dne. Podle informací španělských médií by se sice měl držitel Zlatého míče už ve čtvrtek vrátit k tréninku, francouzská agentura AFP ale informovala, že dnes zahájil týdenní dovolenou na ostrově Réunion.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele