Další články

Guerrero neuspěl s odvoláním proti distanci za doping u soudu

Kapitán peruánské reprezentace Paolo Guerrero neuspěl s odvoláním proti distanci na 14 měsíců za doping ani u švýcarského soudu. Trest pětatřicetiletému útočníkovi i tak vyprší v dubnu, kdy bude moci poprvé nastoupit za svůj nový klub Internacional v Brazílii.

Guerrero neuspěl se žádostí o druhé pozastavení trestu za doping

Kapitán peruánské reprezentace Paolo Guerrero neuspěl se žádostí, aby byl znovu dočasně pozastaven jeho disciplinární trest na 14 měsíců za doping. Bývalý útočník Bayernu Mnichov či Hamburku a současný hráč brazilského Internacionalu tak bude za pozitivní test na kokain pykat do dubna 2019.

Guerrero si odpyká zbývající část pozastaveného trestu za doping

Dopingový trest peruánského reprezentanta Paola Guerrera vstoupil znovu v platnost poté, co švýcarský soud zrušil jeho pozastavení. Informovala o tom peruánská a brazilská média, Guerrerův brazilský klub S.C. International z Porto Alegre zatím žádné oficiální potvrzení nedostal.

Guerrero má dál pozastavený trest za doping a může hrát

Peruánec Paolo Guerrero, jemuž švýcarský soud pozastavil před začátkem mistrovství světa v Rusku trest za doping, může pokračovat v hraní i na klubové úrovni za brazilské Flamengo. Na dotaz médií to potvrdil mluvčí soudu.

Představení účastníků MS 2018 - Peru

Na nejslavnější fotbalovou scénu se vrací po dlouhých šestatřiceti letech, reprezentace Peru ale rozhodně na šampionát necestuje v roli otloukánka, což potvrzuje i zatím stoprocentní bilancí z přípravy, během níž si Garecova družina stačila poradit s Chorvatskem, Islandem, Skotskem i Saúdskou Arábií.

Guerrero si vysoudil účast na MS navzdory trestu za doping

Kapitán a nejlepší střelec peruánské reprezentace Paolo Guerrero nakonec může hrát na mistrovství světa v Rusku. Dva týdny před začátkem turnaje mu soud ve Švýcarsku pozastavil čtrnáctiměsíční trest za doping.

Guerrero se snaží vymoci start na MS u švýcarského soudu

Kapitán a nejlepší střelec reprezentace Peru Paolo Guerrero ještě nevzdal snahu o účast na mistrovství světa a ve své dopingové kauze se obrátil na švýcarský nejvyšší soud. Do startu šampionátu zbývají tři týdny a čtyřiatřicetiletý útočník je v trestu kvůli pozitivnímu testu na kokain po říjnovém kvalifikačním utkání s Argentinou. Původně nařízený zákaz startu na půl roku mu již vypršel, ale Mezinárodní sportovní arbitráž CAS Guerrerovi mezi tím zastavila činnost na 14 měsíců.

Guerrero u šéfa FIFA neuspěl a kvůli kokainu nakonec přijde o MS

Kapitán Peru Paolo Guerrero navzdory všem snahám přijde o mistrovství světa v Rusku. Čtyřiatřicetiletý útočník neuspěl u předsedy FIFA s prosbou, aby mohl navzdory trestu za doping startovat na šampionátu. Gianni Infantino měl sice pro kanonýra pochopení, ale současně uvedl, že s výrokem nejvyššího sportovního soudu nemůže nic udělat.

Za Guerrerův start na MS chce ještě zabojovat peruánský prezident

Peru se nevzdává naděje, že Paolo Guerrero ještě zvrátí rozhodnutí Mezinárodní sportovní arbitráže CAS o trestu za doping a bude moci startovat na mistrovství světa v Rusku. Do věci se vložil peruánský prezident Martin Vizcarra, který požádal vládu a velvyslance ve Švýcarsku, aby byli připraveni pomoci reprezentačnímu kapitánovi v případě odvolání k nejvyššímu švýcarskému soudu.

CAS Guerrerovi zpřísnila trest za doping a ten tak nestihne MS

Kapitán Peru Paolo Guerrero přijde po verdiktu Mezinárodní sportovní arbitráže CAS kvůli dopingu o start na mistrovství světa. Arbitráž dala v odvolacím řízení za pravdu světové antidopingové organizaci WADA, která požadovala zpřísnění trestu, a uložila mu trest na 14 měsíců za pozitivní test na kokain. Hráč přitom žádal o úplné zrušení trestu.

Guerrero chce po CAS zrušení trestu, WADA žádá zpřísnění

Dopingový případ peruánského útočníka Paola Guerrera bude řešit Mezinárodní sportovní arbitráž (CAS). V jejím sídle se sešly dva protichůdné podněty k projednání kauzy. Zatímco kapitán peruánské reprezentace požaduje úplné zrušení již zkráceného trestu, světová antidopingová organizace WADA chce přinejmenším návrat k jeho původní výši.

Guerrero se dočkal zkrácení trestu a bude na MS

Reprezentanti Peru přece jen pojedou na mistrovství světa do Ruska i s kapitánem Paolem Guerrerem. Třiatřicetiletý útočník se od odvolací komise FIFA dočkal za pozitivní test na kokain zkrácení ročního trestu na polovinu a od května bude moci hrát.

Kapitán peruánské reprezentace Guerrero nesmí rok hrát fotbal

Peruánci budou na mistrovství světa postrádat svého kapitána Paola Guerrera. Třiatřicetiletý útočník dostal od disciplinární komise FIFA roční zákaz činnosti, jelikož byl pozitivně testován na kokain. Chybět tak bude i brazilskému klubu Flamengo, mimo jiné také ve finále Jihoamerického poháru proti argentinskému Independiente.

FIFA prodloužila Guerrerův distanc za doping o 20 dnů

Světová fotbalová federace FIFA prodloužila o dalších 20 dnů suspendaci peruánského útočníka Paola Guerrera za doping. Třiatřicetiletý reprezentační kapitán tak bude brazilskému klubu Flamengo chybět v prosincovém finále Jihoamerického poháru proti argentinskému Independiente.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele